کد خبر: ۷۲۰۰۶
تعداد نظرات: ۹ نظر

حکیم مهر: رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: ما در جبهه خط مقدم مبارزه با انواع بیماریهای مشترک و دامی در کشور قرار داریم.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خوزستان، جلسه شورای مدیران دامپزشکی با حضور «دکتر سید محمد آقا میری» معاون وزیر جهاد کشاورزی و ریاست سازمان دامپزشکی کشور در مورخ 18 ام آبانماه سالجاری در سالن جلسات دامپزشکی استان برگزار گردید.

در این جلسه رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان این مطلب که هر روز به سمت جلو در حال حرکت هستیم و مطالبات مردم روز به روز تغییر پیدا می کند گفت: ما بایستی بر اساس مطالبات و انتظارات مردم عزیزمان که در حوزه دامپزشکی از ما دارند آنها را به نحو احسن انجام دهیم.

«دکتر سید محمد آقامیری» با اشاره به این مطلب که یکی از مهم ترین کارهایی که در حوزه پیشگیری از بیماری در حال انجام است بحث واکسیناسیون می باشد که توسط اردوهای جهادی در حال انجام است.

ریاست سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به بحث کنترل بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و حیوان بیان نمود، روسای محترم ادارات دامپزشکی نبایستی نسبت به وجود بیماری یا نظارت های بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده های خام دامی بی اهمیت باشند.

آقامیری هم چنین گفت: اگر ما این احساس را داریم که بهداشت جامعه در اختیار ماست و مدعی این مطلب هستیم که ما در جبهه خط مقدم مبارزه با انواع بیماریهای مشترک و دامی در حال مبارزه هستیم، به همان اندازه نیز می بایست تلاش کنیم و انتظاری که ما از شما داریم این است که نسبت به قبول مسئولیتی که بر عهده گرفته اید به همان اندازه تلاش نمایید.

ریاست سازمان دامپزشکی ضمن تقاضا از همه مدیران افزود: هدف سازمان دامپزشکی کشور پاکسازی 5 بیماری در بازه 2 ساله است که برای این امر مهم واکسن به اندازه کافی در سازمان دامپزشکی کشور تهیه شده است.

وی با اشاره به وجود خلاء در بخش نیروی انسانی، ادامه داد: در بخش های صعب العبور با استفاده از توان نیروهای جهادی و برنامه ریزی های منظم تا قسمتی می توان این خلاء را از بین برد، که طبق هماهنگی های انجام شده در سازمان دامپزشکی کشور جهت آموزش واکسیناتور یک برنامه با دانشگاه فنی و حرفه ای تهران در حال انجام است که آموزش های لازم را جهت تربیت نیروی واکسیناتور انجام دهد.

محمد آقامیری با اشاره به انجام اقدامات واکنش سریع در خصوص رخداد بیماری در روستاها گفت: در هر روستا می بایست یک رابط بین روستا و رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قرار گیرد که در صورت رخداد بیماری نیروهای واکنش سریع دامپزشکی به محل اعزام گردند و در همان مرحله اول جلوی وقوع بیماری گرفته شود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به برنامه ملی ارتقا بهداشتی شیر کشور بیان نمود، با تشکیل کمیته ارتقا بهداشتی شیر در سازمان دامپزشکی کشور یکسری اهداف مشخص شده است که در همین راستا فرم هایی تعیین گردیده است که می بایست در اختیار واحدهای صنعتی و نیم صنعتی قرار گیرند که واحدهای مربوطه در راستای کمیته ملی ارتقا بهداشتی شیر دامپزشکی کشور گام بردارند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به فصل شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که همزمان با مهاجرت پرندگان احتمال بروز رخ داد بیماری وجود دارد گفت، با وجود وقوع بیماری در کشورهای همسایه خوشبختانه تاکنون هیچ کانونی در کشور رخ نداده است که این امر به سبب رصد و پایش های شبانه روزی کارشناسان دامپزشکی کشور در محل های پرخطر است.  





انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
3
اگه مردم اون رابط را قبول نداشته باشن چی؟
.......................
جهادگر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
6
ای کاش رئیس محترم سازمان دامپزشکی گزارش واقعی از عملکرد گروه های جهادی ارائه کنند .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
5
دهیار و شورای روستا بخاطر چی دارند حقوق میگیرند؟؟؟
بنده که هر وقت ازشون خواستم روستا رو هماهنگ کنند برای واکسیناسیون اوایل کار همه شانه خالی می‌کردند و می‌گفتند جز وظایف ما نیست
اکثرا هم افراد اصالتا روستای و در حال حاضر غیر ساکن هستند.
این مورد رو به فرمانداری و بخش داری میتونید بفرمایید که چرا نیروهای بدرد نخور دارند.
چرا وقتی از همان روستا برگه درخواست واکسیناتور همه امضا می‌کنند و می‌برند فرمانداری سریع فرمانداری انتظار اقدام از مل داره. چرا خودشون با ما همکاری نمی‌کنند.
نیرو هست. شغلش تعریف شده. الان هم با گذشت چند سال و این حرف به دامداران که اگه روستا واکسن رایگان دریافت نکرده حتما دهیار و شوراتون نخواستن. تونستم اونها رو مجبور به همکاری کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
2
درست تر اینه که در هر روستا یه تکنسین یا کاردان مستقر باشه حالا اگر هر روستا مقدور نیست به شعاع ۱۵ تا ۲۰ کیلومتر(بسته به میزان و تعداد دام) دامداریها را اون کاردان پوشش بده البته فقط بحث پیشگیری و گزارش رخداد بیماری را
وارد مبحث درمان نشه
به آقای دکتر خورشیدوند و دیگر مسئولین جهادی این روش را پیشنهاد می کنم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
3
طرح بسیار خوبی است.
از این به بعد دهیارها هم به جمع درمانگران غیرقانونی اضافه میشن
دامپزشک تجربی...
دامپزشک رئیس اداره
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
3
کار جهادی نیاز به رفتار و منش جهادی داره زمان جنگ فرماندهان خط مقدم بودن و معاش کل مردم یک دست بود الان ستادی ها از پشت میز تکون نمیخورن و معیشت دامپزشکی از همه ضعیف تره ................
هادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
0
6
اینا را ولش.فقط بفرمایید برنامه برای ریشه کنی ۵ تا بیماری توی دو سال را از کی میخایید شروع کنیم.خیلی منتظر اجرای طرح هستیم
تاتار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۰
1
1
سلام
با کنترل ورود و خروج دام از مرزهای دور و بر کشور و همچنین واکسیناسیون با واکسن عالی و دستمزد درست حسابی به بخش خصوصی تو چند سال همه چی کنترل می شه ...اکثریت دامداران آگاه بوده و همکاری می کنند ..
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۸/۲۴
0
0
با سلام و ضمن احترام برای رییس سازمان واقعا دوست دارم بدانم آیا اینکه جناب رییس می فرمایند بهداشت جامعه در اختیار ماست خودشان چقدر به این امر اعتقاد دارند ؟می توانند این فرمایش را در حضور وزیر بهداشت هم بفرمایند؟از طرفی می توانند بخاطر این امر قسمتی از بودجه ی سلامت را طلب کنند؟چرخ معیشت لنگ است جناب رییس التفات بفرماییید.
نظر شما
ادامه