کد خبر: ۷۹۲۴۵
تعداد نظرات: ۱۹ نظر
مصوبه شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی:
«دکتر حامد زارعی» افزود: دامپزشکی یکی از گزینه‌های مهم در چرخه سلامت جامعه است و سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با رویه‌ای که در پیش گرفته و استفاده از پیشکسوتان و اساتید به نامی که در حوزه دامپزشکی در کشور وجود دارد، کم کم راه خود را پیدا کرده...

حکیم مهر: «دکتر حامد زارعی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی گفت: «سلامت زیرمجموعه حوزه اجتماعی است و هرگونه تصمیم در حوزه اجتماعی و مدیریت کلان کشور بر آن تاثیر مستقیم دارد. دامپزشکی یکی از گزینه‌های مهم در چرخه سلامت جامعه است و سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران با رویه‌ای که در پیش گرفته و استفاده از پیشکسوتان و اساتید به نامی که در حوزه دامپزشکی در کشور وجود دارد، کم کم راه خود را پیدا کرده و از سازمانی منفعل که در سال‌های گذشته صرفا با آیتم تمدید و صدور کارت عضویت نظام شناخته می‌شد، فاصله گرفته است.»

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، جلسه شورای مرکزی سازمان نظام دامپزشکی با دستور کار «چگونگی تاثیرگذاری اقدامات و سیاست‌های سازمان نظام دامپزشکی در ارتقای جایگاه صنفی دامپزشکی کشور و حل و فصل چالش‌ها و مشکلات این بخش با توجه به قوانین و اختیارات سازمان، اقدامات انجام شده جهت لغو مصوبه شورای شهر تهران مبنی بر ابطال مجوز استقرار اماکن دامپزشکی در پهنه مسکونی مستقل و غیرمستقل و سایر موارد در صلاحیت شورای مرکزی» با حضور اعضای شورای مرکزی برگزار گردید.

«دکتر حامد زارعی» رئیس سازمان نظام دامپزشکی در جلسه شورای مرکزی با تاکید بر اختیارات قانونی سازمان گفت: «در حال حاضر سازمان نظام از اختیارات خوبی برخوردار است و تلاش ما بر این است که با توجه به اختیارات قانونی که سازمان دارد، بتوانیم اثرگذاری هر چه بیشتر سازمان در تصمیمات کلان کشوری در حوزه سلامت را داشته باشیم. »

وی ضمن اشاره به مشکلات اخیر بوجود آمده از سمت شهرداری‌ها برای برخی مراکز درمانی یادآور شد: «سازمان نظام دامپزشکی تمام تلاش خود را چه از طریق رایزنی‌های شفاهی در جلسات متعدد با مسئولین عالی رتبه کشوری و چه از طریق مکاتبات متعدد، به کار می‌برد تا بتواند راه حلی اساسی برای حل مشکلات پیش رو پیدا نماید.»

دکتر زارعی افزود: «مسئولین باید این را در نظر بگیرند که سلامت جامعه نقطه عزیمت و هدف غایی است. باید مراقب پایه‌های سلامت بود و هشدارهای آن را برای پیشگیری از فروریزی، جدی گرفت و نگاه و عملکردی علاج جویانه داشت. بدیهی است که بخش بزرگی از سلامت جامعه در گرو علم دامپزشکی است و برای نیل به این هدف متعالی حفظ شان و جایگاه دامپزشکی در کشور ضروری است.»

رئیس سازمان نظام دامپزشکی در توضیح بیشتر گفت: «جامعه دامپزشکی کشور برای ارائه بهترین خدمات به مردم و جامعه خواستار آینده‌ای روشن می‌باشد. آینده‌ای با نگاه مدرن و متمدنانه به سلامت، با فضایی باز برای پرداختن به کسب و کار و ارائه خدمات با بهترین و بالاترین کیفیت.»

در همین راستا مصوب گردید کارگروه یا کمیته‌ای تخصصی متشکل از سازمان نظام دامپزشکی، سازمان دامپزشکی کشور، دانشکده دامپزشکی، فرهنگستان علوم، نخبگان و متخصصان متعهد، پیشکسوتان حوزه دامپزشکی، پیشکسوتان و صاحب نظرانی از استان‌ها و همچنین نمایندگانی از انجمن‌های مختلف تشکیل گردد. مقرر گردید در این کمیته (اتاق فکر) مشکلات و چالش‌های صنف دامپزشکی مورد بحث و رایزنی قرار گرفته و راهکارهای برون‌رفت از مشکلات ارائه گردد.

 

 

انتشار یافته: ۱۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
دکتر xy
|
Turkiye
|
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
0
10
تکلیف ماده ۱۸ و ۱۹ چی شد ؟ قطع رابطه مالی و شرکت نظام سبز سلامت چی شد؟ هیچ صحبتی خبری نیست دیگه. ..........
آلزایمر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
1
26
سلام
باز رو حرفم هستم
پیشنهاد که بد نیست
لطفا یک ماه سازمان نظام دامپزشکی رو به کل تعطیل کنید
ببینید اصلا به چشم همکار دامپزشک میاد که تعطیل شده ؟
اصلا نبودش به حال همکار دامپزشک احساس میشه و به حال این صنف فرقی می‌کنه ؟
دوستان خدای نکرده قصدم بی احترامی نیست
یک پیشنهاد هست همین
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
پیشنهاد بسیار بجا و خوبیه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
احسنت.ایضا سازمان دامپزشکی
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۶:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
جز پول گرفتن کاری نمیکنه که به چشم بیاد...پیشنهاد بسیار بجاییه
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
0
7
با سلام
سازمان نظام سالهاست که اقدامی که بتواند به همکار کمک کند نداشته
کاش شفاف منتشر می‌کرد که اقدامات رفاهی اش نظیر زمین و آپارتمان در شمال را چه کسانی استفاده کردند و جز بیمه تکمیلی چکار کرده برای همکار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
0
10
شورای محترم مرکزی و رییس نظام کشور. لطفا بجای صحبتهایی که نتیجه بخش نیست، فکری به حال اینهمه افزایش تعرفه صدور و تمدید پروانه ها ، مبالغ هنگفت کارگاههای آموزشی و.. بکنید. فکر درآمد رایی باشید که فشار از روی اعضا مظلوم نظام کشور برداشنه شود.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۴
چندین بار پیشنهاد دادم دوره های عملی در زمینه های مختلف دامپزشکی بزارن با مدرک معتبر خودشون یا با همکاری جهاد دانشگاهی الان علوم پزشکی اینکارو میکنن این دورهای تئوری منسوخ شده و این قیمتا خیلی بالاس و بیفایده حداقل عملی کاربردی تر هست یا دورهای دیپلما چند ماهه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۲
0
6
الان رییس نظام دامپزشکی استان قم کیه؟
القاصی المهر
|
Germany
|
۰۰:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
1
1
ترابخدا این فلاکس ها را جمع کنید . دیروز یک از قضات به بنده گفت ظاهرا دامپزشکان در منزل صبحانه و ناهار ندارند که بخورند و همش مهمان اداره و بیت المال هستند. آبروم رفت
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۵
دکتر قمصری میزبان خوبی است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
0
3
چه اسراری و اصراری هست که از همه عکس بزارند
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
اسرارش برام جالب بود
حتما سری هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
0
6
واقعا اتاق فکر این افرادهستند سالهااین افراد درپستهای مختلفندولی ماچیزی ندیدیم
بنظرمن هم موقع عکس گرفتن فلاکسها راجمع کنند عکسشون بهتر میشه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۳
0
3
اعضا شورای مرکزی افزایش هزینه های عضویت و صدور پروانه ها رو مصوب میکنن بعد میرن جلسه برای بررسی مشکلات و برون رفت از اون.به نظرم بهتره مشکل درست نکنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۴
0
3
۴ تا اقتصاد دان دعوت کنید چندتا راه حل درآمدزایی بهتون ارائه بدن نه فقط از طریق افزایش تعرفه
پاسخ ها
سلطان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۴
این دوستان هر شخصی رو به جمع شان راه نمیدن...ما بارها نامه زدیم و درخواست دریغ از جواب حتی...
تارا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۴
0
1
اتاق فکر ؟
رزیدنت اخراجی دانشگاه تهران
|
United States of America
|
۰۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۵
0
0
تشکیل چنین اتاق‌های فکر و کمیته‌هایی که متشکل از پیشکسوتان باشد بسیار ارزشمند است زیرا تجربه فراوان و ارتباطات وسیع این عزیزان باعث می‌شود کارها بسیار راحتتر و بدون دغدغه‌تر پیش برود، اما آیا تشکیل همچین اتاق‌های فکری تنها کافی است؟
مشکل اصلی این کمیته‌ها، تمرکز بیش از حد بر تدوین نظریات و راهبردها بدون اجرای عملی آنها است. پیشکسوتان اغلب تمایل دارند بر مبنای تجربیات گذشته خود راهکارهایی ارائه دهند که به آنها دید تونلی گفته می‌شود و ممکن است در شرایط کنونی قابل اجرا نباشد. یا به عبارت ساده‌تر نیاز جامعه و پاسخ به جامعه و نسل جوان را در نظر نمی‌گیرند زیرا دید آنها تونلی شده و فقط انتهای تونل را می‌بینند. این مسئله باعث می‌شود تا بسیاری از سیاست‌ها و برنامه‌های ارائه شده به مرحله اجرا نرسند یا در عمل ناکارآمد باشند. علاوه بر این، کمیته‌ها و اتاق‌های فکر متشکل از پیشکسوتان ممکن است فاقد تخصص‌های متنوع و به‌روز در زمینه‌های مختلف باشند، منظور بنده این بود که هر بیماری یا مشکل نیاز به یک کمیته مستقل تصمیم‌گیری و اجرایی دارد نه اینکه چند نفر برای همه مسائل و مشکلات تصمیم بگیرند. یکی دیگر از موانع عمده، بوروکراسی و فرآیندهای کند تصمیم‌گیری است که این کمیته‌ها به دلیل ساختار سنتی خود ممکن است نتوانند به سرعت به تغییرات و نیازهای جدید پاسخ دهند. بوروکراسی نه تنها فرآیند تصمیم‌گیری را کند می‌کند، بلکه اغلب باعث ایجاد پیچیدگی‌های اضافی و تاخیر در اجرای سیاست‌ها می‌شود. مشکل دیگر از مشکلات دخالت شرع در مسائل دامپزشکی و سلامت نیز چالشی جدی است. قوانین و مقررات شرعی می‌توانند تأثیر زیادی بر تصمیم‌گیری‌ها و سیاست‌گذاری‌ها در زمینه‌های مختلف داشته باشند. این دخالت‌ها ممکن است گاهی با اصول علمی و بهداشتی در تضاد باشند و باعث پیچیدگی‌های اضافی و موانع در اجرای راهکارهای موثر شوند.

با وجود این چالش‌ها، راهکارهایی وجود دارد که می‌تواند به بهبود عملکرد کمیته‌ها کمک کند.
۱) تشکیل گروه‌های کاری تخصصی با مشارکت کارشناسان جوان و با تجربه (جوان‌گرایی در کنار ویشکسوتان) در زمینه‌های مختلف می‌تواند به حل مشکلات کمک کند (هر مشکل یک کمیته مستقل). این گروه‌ها می‌توانند با تمرکز بر مسائل خاص مثل نیاز‌های فعلی جامعه و نوآوری و ایجاد فضای خلاقیت بسیار کمک کننده باشند.

۲) ایجاد سیستم‌های نظارت و ارزیابی کارآمد برای بررسی عملکرد کمیته‌ها و پیگیری اجرای تصمیمات می‌تواند به بهبود نتایج کمک کند. کلید طلایی برای ایجاد یک سیستم کارآمد و موثر “شفافیت، بی‌طرف بودن و قابل اعتماد بودن” است.

۳) تشویق به همکاری بین بخش‌های مختلف، از جمله وزارت بهداشت، وزارت جهاد کشاورزی و سازمان‌های غیر دولتی، می‌تواند به یکپارچگی بیشتر در حل مسائل کمک کند. همکاری بین‌بخشی می‌تواند منجر به استفاده بهتر از منابع و هماهنگی بیشتر در اجرای راهکارها شود. همچنین، آموزش و ارتقاء مهارت‌های کارشناسان و اعضای کمیته‌ها می‌تواند به افزایش کارآمدی آنها کمک کند. برنامه‌های آموزشی باید به‌روز و مبتنی بر جدیدترین یافته‌های علمی باشند.

۴) استفاده از فناوری‌های نوین می‌تواند در شناسایی الگوهای شیوع و اجرای راهکارهای پیشگیرانه مؤثر باشند.
۵)آگاهی عمومی از مسائل مربوط به دامپزشکی، ایمنی غذایی و بیماری‌های مشترک می‌تواند به پیشگیری و مدیریت بهتر این مسائل کمک کند. برنامه‌های اطلاع‌رسانی و آموزشی باید به‌طور گسترده در رسانه‌ها و مدارس اجرا شوند.

در نهایت، کمیته‌ها و اتاق فکرهای متشکل از پیشکسوتان به‌رغم تلاش‌های خود، در حل مسائل دامپزشکی، ایمنی غذایی دامپزشکی، دخالت شرع و بیماری‌های مشترک موفق نبوده‌اند. با ایجاد گروه‌های کاری تخصصی، بهبود فرآیندهای نظارت و ارزیابی، افزایش همکاری بین‌بخشی و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، می‌توان بهبود چشمگیری در عملکرد این کمیته‌ها و حل مشکلات مربوطه داشت. آموزش و ارتقاء مهارت‌ها و افزایش آگاهی عمومی نیز ازجمله اقدامات ضروری برای رسیدن به این اهداف هستند.

یا حق
نظر شما
ادامه