حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: به گفته مدیر کل دامپزشکی استان تهران، تمام مراکز عرضه واحدهای تولیدی اعم از کارخانهجات، دامداریها، کشتارگاهها و مراکز عرضه میادین کدگذاری شدند و خودروهای متصل به GPS اداره کل که در داخل شهر تردد میکنند، میتوانند از روی نقشه، هر جایی را که شکایتی ثبت شود، شناسایی کنند.
«دکتر مسعود محمدیان» در گفتوگو با حکیم مهر تصریح میکند: «خوشبختانه بخش خصوصی و غیردولتی ما حجیمتر از بخش دولتی است و روز به روز به حجم آن اضافه میشود، چون واگذاری امور درمان، دارو، آزمایشگاهها، شرکتهای وارد کننده و همچنین صدور مجوزهای بهداشتی تولیدی در حوزه دام، طیور و آبزیان توسط همکاران محترم در نظام دامپزشکی انجام میشود.»
حکیم مهر: آقای دکتر، طرح تقسیم دامپزشکی استان تهران به مناطق چهارگانه به کجا رسید؟
بحث ایجاد ساختار جدید نیاز به مصوباتی دارد که باید مراحل آن طی شود. به همین جهت و به منظور ارائه بهترین خدمات به مردم عزیز تا زمان اخذ مصوبات لازم، سعی کردیم که برنامه نرمافزاری الکترونیکی رسیدگی به شکایات مردمی را در اداره کل راهاندازی کنیم. در این طرح تمام مراکز عرضه فراوردههای خام دامی مربوط به دامپزشکی، لیبل و بارکد دریافت میکنند و هر مراجعهکنندهای که قصد ارزیابی واحد یا اطلاع از مشخصات آن را داشته باشد، یا اگر انتقاد و شکایتی دارد، میتواند از طریق بارکد یا ارسال پیام کوتاه، موقعیت فروشگاه را بفرستد. همکاران ما در مرکز کنترل رسیدگی به شکایتهای الکترونیکی به سرعت به این مورد رسیدگی میکنند.
حکیم مهر: این طرح از چه زمانی اجرایی شد؟
این طرح در روز عید قربان سال جاری راهاندازی شده و برنامه داریم که تا آخر امسال تمام مراکز عرضه کل استان تهران بارکدگذاری شود تا از این طریق ارائه خدمات کنیم. تمام مراکز عرضه واحدهای تولیدی اعم از کارخانهجات، دامداریها، کشتارگاهها و مراکز عرضه میادین کدگذاری شدند و خودروهای متصل به GPS ما که در داخل شهر تردد میکنند، میتوانند از روی نقشه، هر جایی را که شکایتی ثبت شود، شناسایی کرده و به جای اینکه یک مرکز در شرق، غرب یا شمال ایجاد کنیم، یک اداره مرکزی در شهر تهران داشته باشیم تا همکاران کارشناس مستقر در داخل شهر، با دریافت کدهای شکایت یا انتقاد، به سرعت مراجعه کرده و مشکل مردم را حل کنند.
حکیم مهر: تعامل اداره کل با بخش خصوصی و نظام دامپزشکی چگونه است؟
بخش خصوصی و بخش دولتی دامپزشکی مانند دو بال هستند که با هم حرکت میکنند. خوشبختانه بخش خصوصی و غیردولتی ما حجیمتر از بخش دولتی است و روز به روز به حجم آن اضافه میشود، چون واگذاری امور درمان، دارو، آزمایشگاهها، شرکتهای وارد کننده و همچنین صدور مجوزهای بهداشتی تولیدی در حوزه دام، طیور و آبزیان توسط همکاران محترم در نظام دامپزشکی انجام میشود. ما یک مجموعه هستیم که در دو بخش یک کار مشترک انجام میدهیم. هر چقدر این تعامل بیشتر باشد، پوشش خدمات ما میتواند بهتر و مضاعف باشد و به جای اینکه از انرژی هم کم کنیم، در کنار هم هستیم. اگر در کل کشور این همگرایی باشد، میتوانیم بگوییم خدمات بهتری را در حوزه دامپزشکی به مردم ارائه خواهیم داد.
حکیم مهر: وضعیت اداره کل دامپزشکی استان تهران از نظر پستهای خالی چگونه است؟
طبیعی است که با بازنشستگی همکاران، روز به روز تعداد پستهای خالی زیاد میشود و جذب جدید متناسب با خروجی نیروها نیست. اما این مسئله با واگذاری امور به بخش غیردولتی جبران میشود. ما پیگیر هستیم که با جذب نیرو، برای افراد بازنشسته شده جایگزین پیدا کنیم و از طرف دیگر با واگذاری اموری که قانون اجازه میدهد، در ارائه خدمات بهتر به مردم موفق باشیم.
حکیم مهر: در این مدت چند نفر نیرو جذب کردید و آیا برنامهای برای جذب نیروهای جدیدتر دارید؟
در سال ۱۴۰۲ استخدام جدید نداشتیم و امیدواریم که امسال بتوانیم با جذبی که داریم، جای نیروهای خارج شده را بگیریم و هدف اصلی ما این است که با توسعه بخش خصوصی از طریق نظام دامپزشکی، ارائه خدمات ما روی زمین نماند.
حکیم مهر: وضعیت تسری فوقالعاده خاص کارکنان چگونه است؟
تا این لحظه به صورت ملی پرداخت میشود و امیدواریم که پرداخت آن تداوم داشته باشد.
حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.