کد خبر: ۸۰۳۶۳
تعداد نظرات: ۷۹ نظر
نگاه شما:
در این نوشتار تلاش می‌گردد تجربیات قریب به سه دهه خدمت در مناصب و رده‌های مختلف سازمان دامپزشکی به شفافیت و صراحت، تا حدودی بدون رعایت ملاحظات معمول و البته در کمال احترام بیان گردد ...

معارفه تا تودیع؛ زمانی برای آمدن تا رفتن، فرصتی برای بودن تا نبودن

دکتر سید بهمن نقیبی

 سید رضا صالحی ‌امیری وزیر میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پس از اخذ رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی در پیامی از تمامی دوستانش تقاضا نمود از ارسال سبد گل برای ایشان اجتناب نموده و به جای آن با ارسال پیشنهادات سازنده وی را در راهبری وزارتخانه تحت مسئولیت کمک کنند که قطعاً اقدامی تحسین‌برانگیز است. این نوشتار با فرض آنکه درخواست مشابهی از سوی رئیس جدید سازمان دامپزشکی کشور صورت گرفته، نگاشته شده و تلاش می‌گردد تجربیات قریب به سه دهه خدمت در مناصب و رده‌های مختلف سازمان دامپزشکی به شفافیت و صراحت، تا حدودی بدون رعایت ملاحظات معمول و البته در کمال احترام بیان گردد.

جناب رئیس! از زمانی که ابلاغ انتصابتان به عنوان سرپرست و در ادامه رئیس سازمان دامپزشکی کشور را دریافت نموده و خواهید نمود، روزشمار تودیع‌تان آغاز شده و توجه جدی به این موضوع به شما یادآوری خواهد نمود که مشابه آنچه تا به حال بر رؤسای پیشین سازمان دامپزشکی کشور و از جمله خودتان گذشته، حتی در متعارف‌ترین بازه زمانی مدیریتی، فرصت زیادی برای اجرایی نمودن طرح و برنامه‌هایتان ندارید. از فرآیند چگونگی انتصابتان اطلاعی ندارم، هر چند از قرار ماراتن سخت و نفس‌گیری بوده است و موضوعی است که می‌تواند در آینده کاری‌تان بسیار تاثیرگذار باشد. اگر قرار گرفتن شما در این جایگاه حاصل پیگیری‌های اشخاصی خاص باشد و در اصطلاح وامدار ایشان در این مسیر بوده باشید، بی‌شک همان افراد در ادامه راه چون سایه تعقیبتان کرده و بر هر تصمیمتان تاثیرگذار بوده و هر انتصابتان را به دقت رصد نموده و هر از گاهی پیامی و سفارشی برایتان ارسال نموده و کارتان را با دشواری مواجه خواهند ساخت؛ لیکن چنانچه در فرآیندی فارغ از وابستگی‌های سیاسی، قومیتی، فامیلی اعم از نَسَبی و سببی و صرفاً بر مبنای شایستگی‌های ذاتی خودتان به عالی‌ترین جایگاه اداری در سازمان دامپزشکی راه یافته‌اید، با توکل بر خداوند و تکیه بر توانمندی‌های خود و به فعلیت در آوردن پتانسیل عظیم بالقوه و استفاده از نظر مشورتی همکارانتان در بخش دولتی و غیردولتی دامپزشکی، مسیرتان در راه اعتلای جایگاه سازمان دامپزشکی کشور هموارتر خواهد بود و امیدمان به عنوان شاغلین در این حرفه ارزشمند را افزایش خواهد داد.

جناب رئیس! اگرچه طی یکی دو سال اخیر از رئیس سازمان دامپزشکی کشور به عنوان معاون وزیر جهاد کشاورزی نیز یاد می‌گردد لیکن به نظر نمی‌رسد عنوان اخیرالذکر ارزش افزوده‌ای برای سازمان داشته و حتی ممکن است محدودیت‌هایی در تصمیم‌گیری در وظایف محوله و اختیارات تعریف شده در قانون را برایتان به دنبال داشته باشد. در بعد ملی حفظ و حراست از سرمایه دامی کشور از طریق پیشگیری، کنترل و ریشه‌کنی بیماری‌های واگیردار دامی و نیز بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و حیوان، تضمین سلامت فرآورده‌های خام دامی و نیز تعامل با بخش غیردولتی دامپزشکی در راستای ارتقای بهداشت عمومی از جمله مهمترین وظایف تعریف شده برای سازمان دامپزشکی بوده و در عرصه بین‌المللی نیز بر اساس اساسنامه سازمان جهانی بهداشت دام، مرجع ذی‌صلاح دامپزشکی هر کشور، سازمان دامپزشکی آن کشور است و نماینده دولت نزد سازمان جهانی بهداشت دام است که نقش سیاست‌گذاری و نظارت بر کلیه فعالیت‌های دامپزشکی در کلیه سطوح در کشور خود را بر عهده دارد. لذا پیشنهاد می‌گردد به لحاظ حقوقی بر «رئیس سازمان دامپزشکی کشور» بودن خویش بیشتر تکیه نمایید تا «معاون وزیر» که طبیعتاً استقلال عملکردی سازمان را تسهیل خواهد نمود؛ هر چند که این اصل که سازمان دامپزشکی کشور یک سازمان تابعه وزارت جهاد کشاورزی است، خدشه‌ناپذیر بوده و در اصول کلی تبعیت از سیاست‌های ابلاغی وزارتخانه در برنامه‌های توسعه پنج‌ساله و برنامه‌های سنواتی کشور، گریزناپذیر است.

جناب رئیس! نگاهی گذرا به چگونگی روابط و تعاملات بین سازمان دامپزشکی کشور با سازمان نظام دامپزشکی ج.ا.ا طی سالیان اخیر بیانگر سینوسی بودن سطح تعاملات و همکاری‌ها می‌باشد. در مقاطعی از زمان کمی تا قسمتی دوستانه همراه با رگبارهای پراکنده تعامل و همدلی ولی در اکثر موارد همراه با چالش و وزش طوفان‌های تقابل بوده و چه بسیار فرصت‌های طلایی که در سایه همکاری‌های مشترک می‌توانست حاصل شود که همچون ابر بهاری از سپهر دامپزشکی کشور گذر کردند و نعمت بارشی و حتی نمی از آن عاید هیچ‌یک از دو سازمان نشد. بایستی بپذیریم سازمان نظام دامپزشکی بر اساس قوانین، عهده‌دار برخی از وظایف و مسئولیت‌هایی گردیده که پیشتر در اختیار سازمان دامپزشکی کشور بوده است. باید میدان را برای سازمان نظام دامپزشکی بازتر نمود تا مسئولین آن پیگیر حقوق اعضایشان از طریق مجاری مربوطه باشند، در آموزش هدفمند نیروهای شاغل در دامپزشکی کشور بکوشند برای تربیت نسلی کارآمد که در دانشکده‌های دامپزشکی بیشتر با مبانی نظری علم دامپزشکی آشنا شده‌اند و پلی باشند بین دانشگاه و صنعت و علم و تجربه، فرصتی یابند برای ایجاد رفاهیات اعضای خود تا دشواری فعالیت در حرفه سخت دامپزشکی را اندکی تعدیل نمایند و... . مطمئن باشید در صورت تحقق این اهداف، نفع مستقیم آن متوجه سازمان دامپزشکی کشور خواهد شد جهت خدمت‌رسانی متعهدانه به ذی‌ربطان این حرفه شریف که الحق سزاوار برترین خدمت‌ها هستند.

جناب رئیس! پس از به روزرسانی چارت و پست‌های سازمانی سازمان دامپزشکی در زمستان ۱۳۹۱، تعدادی از رؤسای سازمان عمدتاً مبتنی بر سلایق مدیریتی، تغییراتی در تشکیلات آن ایجاد نمودند. دفتر ارزیابی مخاطرات که از آن به عنوان نقطه قوت سازمان یاد می‌شد، محو و تشکیلات آن در دل دو تا سه دفتر دیگر حل شد و از آن فقط نامی مانده بر کتاب تشکیلات تفضیلی سازمان؛ دفتر قرنطینه و امنیت زیستی که همچنان‌که از نامش پیداست می‌تواند نقشی مهم در سلامت دام‌ها و فرآورده‌های خام دامی ایفا نماید، از حوزه معاونت بهداشتی و پیشگیری سازمان منتزع و با ادغام در دفتر امور بین‌الملل و سازمان‌های تخصصی، ماهیت عملکردی مبهمی یافت و یا مواجه شدیم با ایجاد «مرکز تحقیقات بیماری‌های منتقله از دام و فرآورده‌های دامی» که تا جایی که اطلاع داریم فقط نامی است حک شده بر تابلویی در راهرویی و خروجی قابل اعتنایی از آن منتشر نشده است؛ لذا به نظر می‌رسد تعیین تکلیف تشکیلات سازمان بایستی در سریع‌ترین زمان ممکن عملیاتی گردد. اگر آنچه مکتوب و مصوب شده بود، صائب است، تشکیلات آن احیاء گردد و چنانچه آنچه در حوزه عملکردی ایجاد شده، صحیح است، نسبت به تغییر و تصویب آن در تشکیلات تفضیلی اقدام گردد.

جناب رئیس! ساختمان اصلی فعلی سازمان در معرض خطر جدی است. اگر حادثه‌ای همچون حریق به ویژه از طبقات پایین آغاز و به فوریت اطفاء نگردد، کارکنان مستقر در سازمان هیچ راه فراری نداشته و قربانی شعله‌های بی‌توجهی مسئولین ذی‌ربط طی سالیان ماضی خواهند شد. تدبیر عاجل در حل معضل ضروریست و درنگ در آن جایز نیست.

جناب رئیس! نگاهی گذرا به احکام کارگزینی همکاران بازنشسته به وضوح روشن می‌سازد که چه جفای بزرگی به همکاران سازمان که عمری در صف مقدم جبهه سلامت کشور در نبرد بوده‌اند، شده است. پرداخت مزایای غیرمستمر بدون درج در احکام کارگزینی و خارج از شمول کسور صندوق‌های بازنشستگی در هر حدی هم که باشد، مسکنی است جهت کاهش آلام و نه علاج آن. تلاش جهت اصلاح احکام کارگزینی همکاران در راستای تعمیم قوانین موجود در سایر دستگاه‌های اجرایی با وظایف مشابه همچون اعمال ضریب ۱/۱ در امتیاز طبقه مشاغل بهداشتی و درمانی (تبصره ۳ ماده ۶۶ قانون مدیریت خدمات کشوری)، فوق‌العاده محرومیت از مطب دامپزشکان، برخورداری از حق فوق‌العاده سختی کار و کار در شرایط غیرمتعارف نظیر کار با مواد شیمیایی (بند ۳ ماده ۶۸ قانون مدیریت خدمات کشوری) و مهمتر از همه فوق‌العاده خاص، نقشه راه مسئولین مربوطه در این ارتباط بایستی باشد. برخورداری به دور از تبعیض پرسنل از مزایای پیش‌بینی شده پرسنلی (همچون پرداختی‌های غیرمستمر، اعمال مدارک تحصیلی اخذ شده در ایام خدمت بر اساس شرایط احراز معنونه در قانون، استفاده از مامورسراهای دامپزشکی، اعزام به ماموریت‌های آموزشی و نظارتی و...) با بیان دقیق و شفاف قوانین و دستورالعمل‌های موجود در هر مورد، سبب ایجاد همدلی بیشتر در بین کارکنان سازمان دامپزشکی کشور و انگیزه فزون‌تر ایشان در خدمت‌رسانی بهینه به جامعه هدف خواهد گردید. هر یک از پرسنل در هر شهرستان و بخشی که مشغول خدمت هستند، بایستی اطمینان یابند حقی از ایشان بر اساس قوانین مصوب تضییع نخواهد گردید. اگر در هر جایی از کشور مسئولیتی بیشتر از وظایف مصرح پست سازمانی به شخصی محول شده (به عنوان نمونه تحویل خودروی اداری به کارشناسان و کاردانان و تکنسین‌ها)، در جبران زحمات آنان کوتاهی نگردد و در این ارتباط با اخذ نظرات مسئولین استانی رویه‌ای یکنواخت در سطح کشور تعریف و عملیاتی گردد.

جناب رئیس! به معاونین منتصب جدید و یا ابقاء شده در ستاد سازمان فرصت دهید مدیران کل ستادی را خود انتخاب نموده و در قبال انتخاب خود مسئولیت‌پذیر باشند و همچنین به آنان توصیه نمایید در انتخاب معاونین دفاتر و رؤسای گروه‌ها دخالت نکرده و صرفاً از آنان برنامه و عملکرد طلب نمایند. همگی می‌دانیم که در انتخاب مدیران کل استانی هماهنگی‌هایی با مسئولین استانی ضرورت دارد لیکن در راستای اعمال حاکمیت سازمانی تلاش گردد با استدلال و ارائه مستندات، شایسته‌ترین فرد در هر استان به سِمَت مدیر کلی انتخاب شود. یادتان نرود که هر گونه اشکال عملکردی در مدیر کل انتصابی در آینده کاری او در استان منحصراً و مستقیماً متوجه شخص جنابعالی خواهد بود و در صورت بروز هر مشکلی، کسی از مسئولین استانی دخیل در انتخاب مدیر کل، در کنارتان نخواهد بود. به این مدیران کل نیز اختیار تام در انتخاب معاونین خود بدهید. ارزیابی واقعی عملکرد مسئولین در هر رده سازمانی حائز اهمیت بوده و مهمتر از آن تاثیرگذاری نتایج ارزیابی در آینده شغلی مدیر ارزیابی شده به دور از هر گونه پارامتر غیرمرتبط دیگر است. اگر چه اخذ نظرات مشورتی از همکاران صاحب تجربه در تصمیم‌گیری درست، بسیار موثر خواهد بود لیکن به نظر می‌رسد صدور ابلاغ مشاور برای افراد کارآیی لازم را ندارد. یک‌سال را بدون وجود مشاوران دارای ابلاغ سپری نمایید؛ چنانچه با مشکلی مواجه شدید می‌توانید به روال جاری سازمان در چند سال اخیر برگردید. پیش‌بینی می‌شود مشکلی حادث نگردد.

جناب رئیس! مجرای ارتباطی همکاران با حوزه ریاست را فراخ‌تر نمایید. بگذارید هر که، هر چه در دل دارد، بدون لکنت بیان نماید. ترتیبی اتخاذ فرمایید به دغدغه‌های همکاران پاسخ مناسب داده شود. دستور به فعال‌سازی نظام پذیرش و بررسی پیشنهادات دهید تا همه چیز ثبت و قابل رصد گردد. با تشکیل کمیته‌ای ویژه تمامی منتقدان و مخالفان برنامه‌هایتان را در سراسر کشور شناسایی نمایید، نه برای آنکه قلع و قمع‌شان کنید بلکه بدان جهت که به طور مستمر فعالیت‌های مدیرانتان را رصد و نظراتشان را به شما منتقل نمایند. قدرشان بدانید و بر صدرشان نشانید که آنان موهبت‌های الهی هستند در تنظیم و جلوگیری از انحرافتان در برنامه‌ها در مسیر پیش رو.

جناب رئیس! مدیریت روابط عمومی سازمان علی‌القاعده بایستی گوش شنوا و زبان گویای دستگاه باشد و البته به واسطه داشتن دو گوش و یک زبان، شنیدارش دو مرتبه فزون‌تر از نطقش باشد. سال‌هاست همه از گمنامی حرفه دامپزشکی صحبت می‌کنند و سالیان متمادی است که روابط عمومی سازمان در بین دستگاه‌های تابعه وزارت جهاد کشاورزی رتبه نخست را کسب می‌کند. علت این تناقض کنکاش گردد که چرا مدیران این بخش فقط خود را معرفی کرده‌اند، سوای از توانمندی‌های دستگاه متبوع. صداقت در بیان اخبار و اطلاعات حوزه دامپزشکی اصلی بسیار مهم است. می‌دانم که باور دارید که عوام‌فریبی به هر شکل آن نه شایسته مخاطبین و نه در شأن مسئولین دامپزشکی است. نیروهای تحت امرتان در حوزه اطلاع‌رسانی را توجیه نمایید که اخبار خروجی سازمان عاری از آلودگی به بزرگ‌نمایی، گزافه‌گویی ، غلط رسانی و دروغ‌رسانی باشد. در بیان اخبار و وقایع بیشتر به آنچه عملیاتی شده و ارزش اطلاع‌رسانی عمومی دارد، تکیه گردد و نه آنچه در آینده‌ای مبهم قرار است عملیاتی شود و یا آرزو و «وهم» عملیاتی شدن آن وجود دارد.

جناب رئیس! دفاتر سه‌گانه بهداشت و مدیریت بیماری‌ها قلب تپنده سازمان هستند. هر گونه بی‌مهری به این دفاتر هم در حفظ و حراست از سرمایه دامی کشور اختلال ایجاد می‌کند و هم در سلامت فرآورده‌های خام دامی. ثبت دقیق بیماری‌های دامی در سامانه پایش و مراقبت از بیماری‌ها، تابلوی راهنما در مدیریت بیماری‌ها اعم از باکتریایی، ویروسی، انگلی و... است. نبایستی به صرف پرداختن به یک یا چند بیماری، از توجه به سایر بیماری‌ها غافل شد. وقوع بیماری‌ها به واسطه فراهم شدن شرایط محیطی و مواجهه میزبان و عامل بیماری، گریزناپذیر است. ثبت دقیق وقایع در سامانه جهت تحلیل و آنالیز و شناسایی خط سیر بیماری و توقف در اشاعه بیماری است که به سازمان دامپزشکی کشور هویت می‌بخشد. پنهان کردن وقوع و شیوع بیماری‌ها کمکی به حل موضوع نخواهد کرد. گزارش بیماری‌ها به سازمان جهانی بهداشت دام با جدیت و دقت صورت پذیرد. مدیران موظف گردند در ارائه اطلاعات مربوط به بیماری‌ها در مصاحبه‌ها علمی‌تر سخن گویند و البته مبتنی بر واقعیات! شاید برای جلوگیری از التهاب در جامعه به ویژه زمانی‌که وقوع یک بیماری دامی فاقد ارزش اطلاع‌رسانی عمومی باشد، اطلاع رسانی محدود به جامعه هدف (مثلاً دامداران) گردد ولی استراتژی کلی این می‌تواند باشد که «جز راست نباید گفت؛ هر راست نشاید گفت». گوش مردم از بیان مواردی همچون قرار داشتن سازمان در بهترین شرایط در حوزه بهداشت و بیماری‌های دامی و یا بیان خلق معجزاتی همچون ریشه‌کنی تعدادی از بیماری‌های دامی در بازه زمانی یک یا دو ساله پر بوده و بی‌توجه از کنار آن گذر نموده و البته کارشناسان مرتبط با اطلاع نسبی از شرایط، در این گذر، لبخندی تلخ و پرمعنا بر چهره خواهند داشت.

در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با بازگشت مجدد به مبانی بهداشتی، اقدامات سازمان و ادارات کل به دقت بازبینی و مستند گردد. مبادا کاخی مجلل از برنامه‌های توسعه‌ای بنا نماییم بر فونداسیونی که به مرور زمان از درون فاقد استحکام و به سبب بی‌توجهی نظارتی مستمرمان در آستانه تخریب باشد.

ارائه برنامه مجزا در ارتباط با وضع موجود اقدامات نظارتی بر تولید هر یک از فرآورده‌های خام دامی انجام و حسب امکانات، وضعیت مطلوب تدوین و مسیر حرکت از وضعیت موجود به مطلوب به دقت ترسیم و بر اجرای آن نظارت دقیق معمول و در بازه‌های زمانی مختلف میزان انحراف عملکرد از برنامه آنالیز و دلایل انحراف شناسایی و راهکارهای اصلاحی، اجرایی گردد. ارائه برنامه‌ها و نظارت بر اجرا در مواردی که الزام بهداشتی خاصی جهت صادرات فرآورده‌های خام دامی و یا استحصالی از آنها از سوی اتحادیه اقتصادی بین‌المللی یا کشوری که پتانسیل تبدیل شدن به بازار هدف قابل قبولی به لحاظ حجم تبادلات اقتصادی را دارد، بایستی به جدیت عملیاتی گردد و البته از یاد نبریم در همه حال سلامت هموطنانمان که مصرف‌کننده مهم فرآورده‌های خام دامی هستند، اولین اولویت در برنامه‌های نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی بوده و خواهد بود. مزید استحضار اعلام می‌دارد سالیانه حجم قابل توجهی از فرآورده‌های خام دامی تولید شده به واسطه سهل‌انگاری صاحبان آنها در رعایت الزامات بهداشتی در مراحل استحصال، فرآوری، حمل و نقل و عرضه توسط ناظران بهداشتی دامپزشکی ضبط و معدوم‌سازی می‌گردد و این موضوع هر روز و هر روز در حال تکرار و تکرار است. اگر چه ضبط و معدوم‌سازی فرآورده‌های خام دامی به عنوان خروجی اقدامات نظارت بهداشتی در نظر گرفته می‌شود ولی این موضوع از دو منظر قابل بررسی و مداقه است و بایستی برای آن فکری اندیشیده شود. بخشی از آن مربوط به دستگاه ناظر و بخشی دیگر مرتبط با صاحب فرآورده است. همکاران ناظر بهداشتی بایستی ملزم شوند به علت‌یابی تکرار در عملیات معدوم‌سازی فرآورده‌ها و تمامی نقاط خطر طی برنامه‌ای زمانی، مشخص و به مالکین فرآورده‌ها اعلام و بر رفع آن نظارت گردد. از طرفی با بهره‌گیری از نظرات حقوقی و پیگیری تصویب قوانین لازم، مجازات‌های لازم برای صاحبان این کالاها که با نادیده گرفتن توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی سبب فساد فرآورده و معدوم‌سازی آن می‌گردند، در نظر گرفته شود. به موازات حساسیت و اعزام ناظرین بهداشتی به خارج از کشور، تیم‌های ممیزی «کشتارگاه‌های دام» کشور به فوریت تشکیل و گزارشات شفافی از وضع موجود ارائه و برای نواقص، تدبیری عاجل به عمل آید. احتمال دارد نتایج ممیزی در بخش اخیرالذکر راضی‌کننده نباشد.

جناب رئیس! ارتباط سازمان با همکاران بخش غیردولتی دامپزشکی نیازمند بازنگری جدی است. در حال حاضر تعداد قابل توجهی از فارغ‌التحصیلان رده‌های مختلف دامپزشکی در بخش‌های متعددی از این حرفه مشغول به کار هستند که استنباط می‌گردد حلقه اتصالی آنها با سازمان سست، کمرنگ و یا حتی قطع می‌باشد. تلاش در احیای ارتباط بین سازمان و شاغلین بخش غیردولتی دامپزشکی نه یک نیاز عادی که ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. در این ارتباط، سازمان نظام دامپزشکی نیز می‌تواند نقشی موثر ایفا نماید. مسئولین فنی بهداشتی شاغل در مراکز مختلف از جمله مراکز نگاهداری و پرورش دام (به معنای عام آن)، مراکز تولید و استحصال و فرآوری و عرضه فرآورده‌های خام دامی و... نبایستی فراموش گردند. در اجرای دستورالعمل اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی اجرای مواد ۲، ۱۸ و ۱۹ از اهمیت خاصی برخوردار است. تولیدکنندگان فرآورده‌های خام دامی بایستی بدانند که تولید فرآورده سالم و بهداشتی مسئولیت آنهاست و مسئولین فنی بهداشتی مستقر در مراکز پیش‌گفته بایستی آگاه گردند که مسئولیت آنها با مدیران تولید واحدها بصورت تضامنی است و آنها نیز مسئولیت سنگینی در این ارتباط دارند.

جناب رئیس! نگاهی گذرا به درصد جنسیتی پذیرفته‌شدگان دانشکده‌های دامپزشکی طی سالیان اخیر بیانگر تغییرات عمده در ترکیب جنسیتی دامپزشکان آینده در کشور است و بدون نیاز به برخورداری از هوشی خاص، قابل پیش‌بینی است که در آینده‌ای نه چندان دور بسیاری از مناصب دولتی و فرصت‌های شغلی غیردولتی در حوزه دامپزشکی به بانوان اختصاص خواهد یافت. بر این اساس در زمان فعلی گماردن تعدادی از بانوان شاغل در بخش‌های مختلف سازمان دامپزشکی به پست‌های مدیریتی، یادگار خوبی خواهد بود از شما و مسیری را خواهد گشود برای نفرات بعد از شما که از توانمندی‌های ایشان در سازمان بهره بیشتری برده شود، قبل از آنکه دیر شود و به جبر زمان و مقتضیات زمانه، شاهد حضور بانوان در رده‌های مدیریتی دامپزشکی باشیم.

جناب رئیس! ...

جناب رئیس! ...

آنچه بیان شد در حد فهم نگارنده و دانش و تجربیات او بود و می‌تواند توسط سایر همکاران متعهد و علاقمند تکمیل گردد. فرصت محدود است؛ بسیار محدود! توانتان را شش‌دانگ به ارتقای جایگاه دامپزشکی کشور از طریق اعمال دقیق وظایف و مسئولیت‌ها و با بهره‌گیری کامل از اختیارات اختصاص دهید. دعای خیر ما بدرقه راهتان و همراهی متعهدانه و صادقانه با شما، همپای هر گامتان خواهد بود.

مهر ماه ۱۴۰۳

سید بهمن نقیبی

کارشناس شاغل در سازمان دامپزشکی

 

انتشار یافته: ۷۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۹
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
13
49
با سلام خدمت دکتر نقیبی عزیز
متن بسیار خوبی بود.
حس دلسوزی دران موج میزد.
امید است دکتر رفیعی پور نقش ریاست سازمان دامپزشکی را اجرا کند.
موفق باشید
پاسخ ها
آگاه
| Japan |
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
ای کاش جناب آقای دکتر نقیبی در بیان این مطالب مقداری رعایت انصاف می کردند و گوشه ایی از کارهای مثبت را نیز بیان می کردند جناب اقای دکتر نقیبی چه در استان و چه در ستاد مسئولیت هم داشته و آشنایی کاملی بطور حتم دارند و برخی مواردی که بیان کردند در آن زمان نیز بوده ولی چه در زمان مسئولیت ایشان و چه بعدیها درکنار معضلات و مشکلات کارهای خوب و قابل تقدیری نیز انجام شده است من خودم در سازمان ۲۶ سال سابقه کار دارم و با حدود ۶ رییس سازمان کار کردم انصافا سازمان در مدیریت بحران ها بیشتر موفق بوده ولی بهرحال کاستی هایی هم وجود دارد این مطلب مهم است با ۴ همت اعتبار نمی شود بر ۱۰۰۰ همت ارزش مواد غذایی کشور نظارت صد درصد مطلوبی انجام داد
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
اتفاقا آقای دکتر نکات کلیدی رو جهت بهبود کیفیت خدمات دامپزشکی کامل و دقیق ارایه کردند
دقیقا نقشه راه مورد نیاز سیستم مدیریتی و تشکیلات سازمانی از بالا تا پایین
قصدشان مجیز گویی نبود که تعریف کنند
مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3
33
در متن نگارنده، دلسوزی توام با تکیه بر نقد عملکرد روسای گذشته به چشم میاد. ولی خب واضحات را بیان کردن، موجبات خروج از بن بست و تنگنا های فعلی سازمان را باعث نخواهد گردید. وانگهی این سخنان ایده ال گرایانه گوش شنوا می‌خواهد. آنهم در شرایطی که، رئیس سازمان وامدار شخصی نباشد. در عین حال آرزو داشتن چیز بدی نیست
دکترعلی منصوبی
|
Germany
|
۰۷:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
9
28
سلام وعرض ادب.پس از مدتها شاهد یک نوشتار شفاف،منطقی ودلسوزانه از سوی یک همکار محترم بودیم که تنها بخشی از چالشها ومشکلات پیش رو آقای دکتر رفیعی پور می باشد.متاسفانه درچندسال اخیر محافظه کاری ومصلحت اندیشی وغم نان وپست ومقام باعث شده بود که کمتر شاهد نقدوگفتگوی اخلاقی وبیان صریح نظرات مخصوصا در فضای رسانه ای باشیم.به قول رییس جمهور محترم دعوا که نداریم.باجنگ وجدل هم هیچ مشکلی حل نمیشود.بنابراین شایسته است از این روزنه وفضای جدید ایجاد شده بهترین استفاده را کرده وفارغ از اختلافات گذشته وحال درجهت همدلی وهمراهی ورسیدن به یک وفاق واقعی در حوزه دامپزشکی اعم از بخش خصوصی ودولتی قدمهای عملی برداشته تاحداقل بخشی از زخمهای خانواده نجیب و فرهیخته دامپزشکی را التیام بخشیم.باتشکر
صمد بختیاری
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
7
35
قلمت توانا ، در این بازه زمانی کوتاه که نه بلکه ناچیز از زمان انتصاب تا زمان انتشار مرقومه ،چیزی جز یک تشویق ایستاده از ما بر نمی آید
ناشناس
|
New Zealand
|
۰۷:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
11
27
عالی
رضاافشاریان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
12
26
شما بابت این نوشتار جامع و دقیق و بیان دغدغه‌های ارزشمندتان که حاصل سال‌ها تجربه در عرصه دامپزشکی کشور است، صمیمانه سپاسگزاریم."

"مواردی که درباره استقلال عملکرد سازمان دامپزشکی و حفظ سلامت و بهداشت دام‌ها مطرح کردید، قطعاً از اولویت‌های مهم می باشد و تمامی تلاشهان بر این باشد که در راستای این اهداف، به بهترین شکل عمل کنیم."
بدون شک پیشنهادات سازنده شما درباره بهبود تعاملات بین سازمان دامپزشکی و سازمان نظام دامپزشکی، و نیز توجه به نیازهای بخش خصوصی و اصلاح ساختارهای داخلی سازمان، با دقت بررسی بایدگردد و در صورت امکان، در برنامه‌ریزی‌های آینده ا مورد توجه قرار گیرد.
پاسخ ها
همکار
| Japan |
۱۱:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
باسپاس از جناب اقای دکترنقیبی
متن خوبی است ولی برخی از مواردی که بیان گردید مبتنی بر واقعیت های فعلی نیست و احتمالا بدلیل عدم اطلاع جناب اقای دکترنقیبی باشد
همکار
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۸:۰۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
8
31
با تشکر از جناب دکتر نقیبی عزیز بسیار عالی به معضلات سازمان اشاره کردید ، امیدوارم رییس جدید سازمان به کارنامه کاری خود در دوره قبل نظری بیافکنند و ایده های نو وکارامد بکار بندند نه اینکه همان رویه دوره قبل رو ادامه بدهند
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
7
17
عرض سلام و عرض احترام خدمت دکتر نقیبی.
مطالب بسیار دقیق، شیوا، منطقی و سرشار از دلسوزی به مجموعه را بیان نمودند.
امیدوارم همه دوستان با حمایت رئیس محترم سازمان، دامپزشکی را به دوران اوج خود برسانند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3
24
جناب رییس
جناب رییس
جناب رییس
............‌.
فقط یک توصیه برادرانه و دلسوزانه اینکه در این دور دوم مدیریتان از تفویض اختیار به شدت اجتناب کنید!!!
رفیعی
|
Finland
|
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
8
13
انسان نیک و با دانش
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
5
20
متن فوق العاده با موارد قابل اعتنا و عمدتا قابل پیگیری برای تحقق، اولا جا دارد از دکتر نقیبی عزیز که بی منت و آنچه مشخص است دلی موارد را بیان داشتند، تشکر کنم ثانیا انتظار میرود دکتر رفیعی پور با توجه به پیشینه قبلی اش، با دقت و حساسیت بالا ، ضمن بهره گیری از افراد توانمند، متخصص به وظایف حوزه کاری، در جایگاههای اجرایی سازمان و استانها، نسبت به موارد اعلامی و به ویژه رفاهی (حقوق و مزایا) اهتمام ویژه و اقدامات نتیجه بخش برای مجموعه داشته باشند ان شاءالله.
پاسخ ها
آگاه
| Japan |
۱۱:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
بنده با سخنان جناب آقای دکتر نقیبی در حوزه مالی اداری موافق هستم متاسفانه در این حوزه ضعیف عمل شده و برای این معاونت آدم حرفه ایی و آگاه به منابع انسانی مالی اداری نیاز هست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3
20
جناب دکتر بسیار زیبا اشاره کردید ولی ای کاش همکاران در زمان داشتن منصب حداقل در جلسات شجاعت به خرج دهند و تنها درراستای تایید ریس نباشند، کاش پذیرفتن انتقاد و کاش انتقاد منصفانه بدون دغدغه پست در کشور جاری شود. ندادن فرصت به افراد جدید و شنیدن صحبت های تنها گروهی از همکاران هم دانشگاهی یا هم سابقه از دغدغه های جدی سازمان بویژه دوره قبلی مسولیت ایشان بود.
رضایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
8
18
دکتر نقیبی عزیز
انسان واقعی
متخصص
ادبیات نافذ
دلسوز
با تجربه

امیداست نقطه نظراتتان در مسیر تعالی سازمان بکار گرفته شود که بعید است...
مسعود
|
Germany
|
۱۰:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
7
20
خیلی عالی بود
ای کاش شمامشاوررییس سازمان هامیبودید
وای کاش دکترنوروزی نمیرفت
K1
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
6
15
با شناختی که از دکتر نقیبی دارم، ایشون فردی متخصص هستند و کاربلد. اما تا جاییکه مطلع هستم روسای سازمان دامپزشکی توانایی خواندن همین متن ارزشمند رو هم ندارند، که اگر می داشتند، قطعا انسان هایی مستقل و متکی به دانش میبودند و وضعیت دامپزشکی انقدر رقت بار نبود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3
20
چقدر شیوا بیان کردید. مدیران کلی که بدون توان مدیریتی و علمی به قول شما وامدار کسی هستند برای حفظ سمت خود روز به روز زحمات افراد اندکی که برای توانمندی دامپزشکی و دامپزشکان تلاش کردند رو از بین میبرند . ریاست محترم سازمان خواهش میکنم و دوباره خواهش میکنم نگذارید این افراد و باندهای کثیفشون دامپزشکی رو نابود کنند . دباره از نو ساختن کار بسیار سختیه .......
پاسخ ها
ناشناس
| Japan |
۱۱:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
در خصوص مدیران کل استانی واقعا برخی استانها فاجعه بار هستند بخصوص انتصابهایی که در یک دوره کوتاه اتفاق افتاد بسیار فاجعه بار تاسف برانگیز و مشکل ساز و حاشیه های فراوانی برای کشور ایجاد کردند و همچنان اینها هستند بزرگترین اشتباه دکترنوروزی عدم تغییر مدیران کل استانهایی بود که بدون هیچ تجربه و قاعده و ضابطه مدیرکل شدند
همکار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
وقتی فرزند شهید بودن تنها شاخص انتخاب مدیرکل باشد ، تو بخوان حدیث مفصل ازین محمل....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
2
7
مطالبی که ازدل براید بر دل نشاید. این تحریه از کسی به انشاء رسیده که در طی سالیان سال تمامی مراحل کاری خود از رده کارشناس ساده تا مقام بالای سازمانی رسیده وبا کسب تجریه ، دانش ودرایت در بیان این مطالب تاثیر گذار قلم نموه است. امید است ریاست محترم سازمان دامپزشکی کشور با باستفاده از افراد شجاع وتصمیم گیر با دانش در پیشبرد اهداف عالی سازمان قدم بردارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
2
10
با سلام خدمت استاد گرامی دکتر نقیبی
متن بسیار عالی و جامع است متاسفانه فقط جنابعالی و تعداد کمی از استادان گرانقدر که خیلی وابسته به صندلی خود نیستند و البته حکیم مهر هم نظرات شما را بیان می کنند توان اظهار نظر دارند کاش حداقل در کامنت های حکیم مهر اینقدر سانسور نبود و همکاران استان ها نیز می توانستند نظرات خود را صریح اعلام نمایند
علیرضا باباعلیان _ مازندران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
2
10
درود به دکتر نقیبی عزیز
مطالب ارزشمندتان در حوزه های فنی، اداری و رفاهی قطعا راهگشای امور‌ جاری سازمان خواهد بود، امیدوارم تیم مدبریتی جدید به توصیه های دلسوزانه توجه و در‌جهت رفاه و آسایش همکاران خوبم در سراسر کشور گام های عملی بردارد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
1
7
دکتر نقیبی عزیز
به نظرم مطالب خیلی طولانی است . بعید میدانم خود دکتر رفیعی پور هم حوصله کند و با دقت بخواند . کاش مطلب را در چند قسمت منتشر میکردید .
من هم حوصله نکردم بخوانم . ولی مطمئن باشید با شناختی که از شما دارم آنرا میخوانم و نظرم را بیان میکنم .
هر چند در این مملکت حتی وقتی رئیس جمهور عوض میشود درب بر همان پاشنه میچرخد و اتفاقی نمیافتد مگر گاه تلطیف هوا !!
تجربه نشان داده رئیس سازمان ها خیلی تاثیر گذار نیستند . بر متون کمتر نظر دارند و به حواشی بیشتر !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
5
9
دکتر عزیز و خوش قلب عالی بود باشد که مورد توجه قرار بگیرد
همکار
|
Finland
|
۱۱:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
2
11
باسلام ،احسنت به اقای دکترنقیبی
موضوعات بسیار مهمی اشاره شده،قطعا بایستی به اینها پرداخته بشه،بازنشستگان دامپزشکی تنها قشری هستند که به لحاظ سختی و فرسایشی بودن کار اداریشان بعد از بازنشستگی امکان اشتغال مجدد به دلایل بیماری ،کهولت بدن )کهولتی که تنها به خاطر کار سخت در سنوات خدمت بر انها وارد شده است)نمتوانند گذران زندگی کنند.با ۱۲ میلیون چگونه میتوان گذران کرداونم در زمانی که هزینه هایشان چندین برابر شده.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
2
7
متن بسیار جالب و پر محتوا بود
آنچه مغفول واقع شده، استفاده نکردن از ابزار و ادوات جدید در واکسیناسیون دام ها می باشد. بیش از 100 سال از عمر دامپزشکی می گذرد و تنها وسیله پیشگیری و کنترل بیماری ها تزریق واکسن با سرنگ توسط واکسیناتور محترم می باشد آنهم در مکان های که غالبا نامناسب می باشد و واکسیناتور بنده خدا باید روی خشتی یا سطلی یا بشکه های بنشیند و با سرنگ، روزانه بیش از صد ها دز واکسن تزریق نماید. سختی کار که هیچ، گرفتار درد های ناشی از این روش کار که هیچ، صدمات حمله حیوان هم که هیچ.با توجه به ورود کارکنان جدید به شبکه های دامپزشکی جهت واکسیناسیون و متفاوت بودن ایشان با نیرو های قدیمی از حیث توانایی و صبر و حوصله و معضل انتقال به مراکز استان ها و بخصوص استان های برخوردار که در متن جناب دکتر نقیبی اشاره ای به آنها نشده از چالش های پیش روی دامپزشکی کشور می باشد.چرا نباید واکسن پلی والانی برای دام ها که شامل تب برفکی، پی پی ار، شاربن،تب مالت و ... همانند طیور تهیه نشود که با یک یا دو بار مراجعه به دامداری و تزریق آن از مراجعه مکرر جلوگیری گردد. و ده ها کار دیگری که با توجه به شرایط روز و پیشرفت تهیه و استفاده کرد.
برای ریاست محترم سازمان آرزوی سلامتی و بهروزی دارم و تا زمانی که سیاست بر کرسی سازمان حاکم باشد این سازمان راه بجایی نخواهد برد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
1
3
متن خوبی بود. ان شاالله تاریخچه های قبلی دوباره تکرار نشود.
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3
10
در بخش روابط عمومی به نکته قابل تاملی اشاره فرمودند ، در طی این چندسال روابط عمومی سازمان در وزارت جهادکشاورزی همیشه رتبه برتر و کسب کرده اما همچنان این سازمان موثر ، مهم و خدمتگزار در گمنامی محض بسر می برد. دوستانی که یک شبه می خواستند شش بیماری را یک شبه ریشه کن کنند گواهی است بر این ادعا که بزرگ‌نمایی و شو نمایشی از بزرگترین دستاورد این روزهای روابط عمومی نمایشی سازمان هست ...............
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
4
8
با سلام و درود بر دکتر نقیبی نیک نهاد و نیک نفس
جای شما درعرصه های مدیریتی خالیست.......
کامیاب قیصربیگی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
8
7
سلام.
تشکر از آقای دکتر نقیبی ،خوشحالم آقای دکتر دست به قلم بردید و از پشت میز خارج شدید .
می دانم ،حکیم نامهربان سانسور می کند .دیگه زیاد نمی نویسم .

اما رد خون ،کشته شدگان شب را بگیرد .
حتما مافیا پیدا میشه.اما این شهر محکوم به تباهی است .
پاسخ ها
همکار
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
درسته که ممکنه در یک دوره کوتاه مافیا برنده بشه ولی اگه شهروندان همه با هم متحد بشن قطعا در روز که همه نقاب از چهره بردارند پیروزی نهایی برای شهروندان است بازی برگشت مونده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
صبح تا شب کامنت های شما رو تو حکیم مهر میخونیم و این حکیم مهر برای شما نامهربان است و سانسور می کند یکم به خودتون برسید دکتر قیصر بیگی
جعفر رشیدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
4
5
ضمن تشکر از دکتر نقیبی
متن را مطالعه نمودم
همانطور که یکی از دوستان بیان نمود اگر این مطالب در چند نوبت مطرح می شد و همکاران در سراسر کشور با صبرو حوصله مطالعه می نمودند و نظر می دادند و نتایج اظهار نظرها توسط یکی از همکاران جمع بندی می شد و ریس سازمان آنرا مطالعه می نمود و در دستور کار قرار می داد شاید نتیجه مطلوبتری حاصل می شد .ما در گروه پیگیری تسری و رفاهیات درنظر داریم گروهی از کارکنان به دیدار دکتر رفیعی پور رفته و نظرات مان را در پیشبرد اهداف سازمانی با صراحت تمام بیان نماییم .
ای کاش گروهی از همکاران در ستاد سازمان نیز در جمع ما حاضر شوند تا با همفکری در پیشبرد اهداف سازمانی نقش آفرینی نماییم
دکتر سالاری
|
Singapore
|
۱۴:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
6
8
با سلام و احترام به همکاران و دوستان که با ابراز نظر و ارایه تجربیات خود در ارتقای مرتبه و جایگاه دامپزشکی در کشور کوشا هستند.
من به ندرت در سایت حکیم مهر ورود می کنم و مقاله و یا مطلبی را می خوانم ولی در اینکه این سایت از معدود سامانه های تخصصی در امور دامپزشکی است شک ندارم ولی جای تأسف دارد که دوستان که ابراز نظر می کنند حتی از نوشتن نام خودشان هراس دارند بعنوان مثال مطلبی که دوست دانشمند و گرامی جناب آقای دکتر نقیبی بیان نموده آمد یک مقاله. تخصصی از روی دلسوزی است و افراد ممکن است به بعضی مطالب نقد و بعضی را تایید کنند و هیچکس حب و بغض خاصی ندارد لذا مطلبی را بعنوان ناشناس ابراز نمودن چندان زیبنده این افراد تحصیل کرده نمی باشد و چه خوب است دوستان و همکاران در ابراز نام خود کوتاهی ننمایند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
هراس نیست ، میخواهند به قول شیرازی ها مهربان ( راحت ) باشند .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
باشه آقای دکتر ما از قبل هم میدونستیم که شما فقط مقالات ISI. مطالعه می فرمایید و وقتتون رو تو سایت‌هایی مثل حکیم مهر هدر نمی دهید ولی این باعث شما تصور بفرمایید همکارانی که در حکیم مهر مقاله می نویسند یا دیگرانی که مطالب را می خوانند بیکار الدوله هستند
یه نکته خیلی مهم رو باید بگم حضورت و اون اینکه بسیاری از مطالبی که اینجا منتشر میشه سهم بیشتری از تاثیر بر سرنوشت کشور و مردم نسبت به اون مقالات مثلاً دانشمندانه داره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
یک ضرب المثل چینی هست که میگه :ببین چه گفت نبین که گفت. البته تو فارسی هم داریم?. مگر ........... اسم بگیم و بعدش مواخذه بشیم. شما هم دنبال اسامی نگرد دنبال این باش که سخن درست و دلنشین بشنوی.
دامپزشک
|
United States of America
|
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
2
6
سلام احسنت دکتر ..
اکثر مدیران دامپزشکی چه استانی و چه شهرستانی حتی یک ساعت هم تجربه معاینه و درمان دام و طیور و... را ندارند و به قول معروف خاک دامپزشکی نخوردند و حس ریاست و مدیریتی می‌گیرند که اون مدیریت بدون علم هم نتیجش معلومه ... انتصابات در دامپزشکی هم افتاده دست جهاد که اینهم دلیل عقب افتادگی دامپزشکی شده ...
رییس جدید! لطفاً یه رزومه کاری از مدیران و روسای فعلی دامپزشکی بگیرید و آنها هم که قراره انتصاب بشن رزومه آنها را هم نشر بدید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
با 25 سال سابقه با قاطعیت میگم 95 درصد مدیران، چیزی از فیلد و کار میدانی و سختی آن را متوجه نمی‌شوند و البته به تعدادکمتر از انگشتان دست بودند در بین این افراد که قوی بودند ماند دکتر دستور و....
........
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3
7
خداوکیلی و انصافا بحث اعمال مدرک تحصیلی رو از چنگ و میل شخصی مدیر کل ها در بیارید اینا خیییلی به این واسطه ظلم میکنن
فقط و فقط برای دوستاشون انجام میدن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
دقت کن آقای دکتر فرمودند
اعمال مدارک تحصیلی اخذ شده در ایام خدمت بر اساس شرایط احراز معنونه در قانون،
بنابراین صد رصد مطمئن نباش قانون هم مدرک شما رو قبول داشته باشد
اصفهانی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
والله من که در ایام خدمت با کلی دردسر و زحمت رفتم درس خوندم اعمال نکردند و همکار کنار دستی من که قبل از استخدام لیسانس گرفته بود رو اعمال کردند تازه من با 12 سال خدمت و همکارم با 2 سال خدمت
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۳۰
بنظرم اونی که قبل استخدام مدرک گرفته مستحق تره
چون بخاطر علاقه به کسب علم ادامه تحصیل داده نه طمع افزایش حقوق یا دریافت پست
و این که واقعا وقت گذاشته در کلاس ها شرکت کرده و تحصیل علم کرده نه مجازی و با تقلب و التماس نمره بگیره از استاد که ای خدا من کارمندم متاهلم بهم نمره بدید
اصلا تحصیل تو سن 50 سالگی یعنی چی؟
..........
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
5
7
باسلام
متن ، پیشنهاد ، هرچی که هست عالی بود.
فقط من از ریاست سازمان میخواهم که در یک سازمان یک نفر کار نمیکنه . اون یک نفری هم که کار میکنه زن یا مرد نیست.درسازمان همه دارن کار می‌کنند.
وقتی می‌خواهیم یک کاری رو بکنیم باید تمام اعضای سازمان ازش بهره ببرند.
متاسفانه به چند مورد اشاره می‌کنم.که واقعا ناراحت کننده است.
اولا که در بحث تسری که همکاران سازمان دارن پیگیری می‌کنند چرا باید برای کسانی که صندوق بازنشستگی شون تامین اجتماعی هست تعلق بگیره وبه صندوق بازنشستگی کشوری تعلق نگیره.
دوما بیشترین زحمات تو شبکه های دامپزشکی رو واکسیناتورها انجام میدن سایر مزایا بیشتر باید براشون لحاظ بشه.
ودرپایان اعزام کارشناسان به کشورها برای نظارت بهداشتی هست که حتما دقت باشد که سایر رده ها هم اعزام شوند.چون داخل هرکشتارگاهی که میری اکثر قریب به اتفاق ناظر بهداشتی کشتارگاه ها سایر رده ها هستند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
میخای رییس سازمان هم سایر رده ها باشه؟
اتفاقا در بحث اعزام لطفاً تخصصی تر عمل کنند
دقیقا امسال که اولین دوره اعزام سایر رده ها بود لطفا بازدهی بررسی شود؟ چقدر از گوشت وارداتی سالم و قابل مصرف بود؟
دیگه وقتی پای سلامت و سرمایه یک ملت در میان است لطفا دست ازین خودخواهی و بچه بازی بردارید هرکسی در جایگاه خودش محترم است ولی شهرداری هم پارکبان رو برای عقد قرارداد بین المللی اعزام نمیکند هرچند رفتگر و پارکبان بیشترین زحمت رو میکشند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
کدوم کشتارگاهی بدون مسیول فنی دامپزشک در حال فعالیت است ؟
اگه شما از طرف اداره مستقر در کشتارگاهی فقط در حد نظارت بر مهر دامپزشکی و گرنه مسیولیت نظارت بهداشتی برعهده مسیول فنی کشتارگاه است نه شما
پس حد و اندازه نگه دار که اندازه نکوست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
یکی از کارهای زشت پوپولیستی همین اعزام سایر رده ها و دوم یکسان دیدن بخش فنی و اداری بود. قطعا تاثیر این عمل را در دراز مدت خواهید دید جایی که هیاهو باشد و جای منطق و کار درست را بگیرد راه به جایی نخواهد برد
کارشناس دامپزشکی
| Poland |
۰۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
لطفا شمایی که نظر میدی ادب داشته باش !
این کاردان و لیسانس و فوق لیسانس هست که در کشتارگاههای داخل و خارج از کشور بصورت عملی داره بازرسی گوشت انجام میده شما فقط یک برگه رو امضا می کنی و درصدی از تجربه عملی یک بازرس گوشت رو نداری!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
اکی اگه نتیجه تجربه عملی شما شده هزاران تن گوشت فاسد و غیرقابل مصرف مبتلا به زردی و انواع انگلها لطفا خسارت وارده را جبران بفرمایید
دفعه بعد هم که خواستی نظر بدی کمی دقت کن تو ساخت و ساز هم کلیه مسئولیتها بر عهده مهندس ناظر اون میگه چیکار بکنید گرچه نهایتا عمله و بنا خشت رو خشت میذارن اما یک کوته بینی مثل تو فکر میکنه مهندس ناظر چیزی سرش نمیشه و فقط امضا میکنه
تو کشتارگاه هم این مسئول فنی که بازرسی میکنه لاشه های دارای مشکل رو از خط جدا میکنه و قسمتهای مشکل دار نیازمند اصلاح را توضیح میده و به شما دستور اصلاح و بعد بازدید نهایی، اجازه مهرشدن رو میده
پس چون شما اصلاح میکنی جوگیر نشو که همه کاره ای
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
اگه اینطوری پس بجای ناظر شرعی هم ذابح بفرستند چون این ذابحین هستند که عملا سر میبرند
و بجای ناظر بهداشتی هم سلاخ بفرستند چون عملا سلاخ ها هستند که تو کشتارگاه بیشترین زحمت رو میکشند
ناشناس
| Germany |
۲۲:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
برات متاسفم که برای اثبات حرفت حاضری کل زحمات دامپزشکان و کارشناسان ارشد و کارشناس و کاردان دامپزشکی زحمتکش رو زیر سوال ببری و عنوان کنی که ۱۰۰۰ تن گوشت آلوده وارد کشور شده
باید برای این اتهام زشت به نظارتهای دامپزشکی سند و مدرک بیاری واگرنه حرف ....... میزنی!
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
4
7
درود بر دکتر نقیبی عزیز
جناب رئیس امید که تاریخ تکرار نشود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
1
10
بالاخره خواندم !
از حکیم مهر برای درج نقد و مقالات وزین که دکتر رسولی ، عطارد ،نقیبی ، حسن زاده شروع به نوشتن کردند تشکر میکنم. اگر نقد باب شود ، بعضی به نام مدیر بزن در رو نمیکنند و امکانات مملکت و عمر پرسنل خود را به باد فنا نمیدهند .
حرف بی راه نمیزنند که یک شبه کلی بیماری ها را ریشه کن کنند و بهترین عملکرد تاریخ را داشته باشند !!
دکتر نقیبی مبحث شما هنوز جای قلم زدن دارد . مثلا واکسن ها آزمایش کامل نشود و توسط سازمان مجوز بگیرد ، یا با این همه امکانات سازمان، باقیمانده های دارو و سموم پایشی انجام نشود و ...
اجحاف به حق مردم است . وقتی کارشناسی دوره های عالی را نمیبیند و عملکرد ضعیف در حد یک کارمند دون پایه دارد رئیس سازمان مقصر است و ....
چشمم آب نمیخورد اتفاقی بیفتد .....................
از شما به خاطر شجاعت تان تشکر میکنم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
4
6
جناب آقای دکتر نقیبی
خدا را شکر که هستی.
همکار سابق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
4
13
جناب آقای دکتر نقیبی عزیز ،
از مطلب و گفتارتان مستفیض شدم، بنظرم پاسخ بسیاری از نقدهایتان را پست فعلی شما در سازمان میدهد؛ سی سال تجربه و بعد کارشناس دفتر بهداشت!
بعنوان کسی که شما را خوب می شناسد، اذعان میکنم که علاوه بر صاحب نظر بودن در بخشهای مختلف اداری،مالی ،فنی؛ دارای سبک خاص مدیریتی هستید که صراحت لهجه ، مسؤولیت پذیری و پاسخگویی، خوش فکری و خلاقیت، سلامت نفس و بزرگ منشی، طبع بلند و فراخ دستی از شاخصه های بارز آنست؛ با این اوصاف، سرانجام کار آن شد که نمی بایست.
غرض بنده از این مقدمه طولانی این بود که به این موضوع اشاره کنم که هم اکنون اگر رییس سازمان ، یکی از مدیران بنام یکی از کشورهای صاحب نام دامپزشکی هم بشود، باز هم نمی تواند اتفاق خاصی را رقم بزند مگر :
۱- تجدید نظر در روشهای ورود و جذب نیرو به ادارات.
۲-انتخاب مدیران و ثبات دوران مدیریت بر اساس شایستگی ها و ارزیابی درست عملکرد ،
۳- استقلال دامپزشکی و خروج از سلطه جهاد و پذیرش تخصصی بودن و غیر سیاسی بودن سازمان توسط مسئولان بالا دستی.
۴-برخورداری کارمندان دامپزشکی دولتی از دریافتی مناسب مالی بعنوان یک دستگاه نظارتی.
۵-تشویق بموقع و برخورد با تخلفات مدیران و کارشناسان با توجه به انجام و یا عدم انجام وظایف و تاثیر آن بر امنیت غذایی .
۶- البته به روز رسانی و تنقیح قوانین سازمان ، به روز رسانی دانشکده های دامپزشکی و اصلاح محتوای آموزشی، حذف تحصیلات دانشگاهی حین خدمت و جایگزینی با دوره های کوتاه مدت مرتبط ضمن خدمت، حذف مزایای خاص برای افراد خاص و ....
بهرحال متن شما ، ارزش آن را دارد که بارها و بارها خوانده شود و حتی به دستگاه‌های نظارتی منعکس شود که اگر به دنبال رفع مشکلات دستگاه اجرایی از جمله سازمان دامپزشکی هستند(که سالهاست به دلایل مختلف درگیر آنست)، ابتدا اقدامات پیشگیرانه که لازم است انجام دهند تا شاهد سازمانی پویا و توانمند باشیم.
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۲۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
3
7
مطالب نشان از پختگی نویسنده دارد،
مطالبی که بیان شد جزو اصول اولیه، بدیهی و شناخته شده برای قبول مسئولیت است و اونی که مدیران را متمایز کند توان اجرا و پیاده کردن همین بدیهیات است. از اهم آن استفاده از ابزار مناسب است که مهمترین و موثرترین آن توجه به بهره گیری از سرمایه انسانی است که متاسفانه اکثر روسای سازمان دامپزشکی کشور در این زمینه خصوصا در انتخابات معاونان و مدیران کل شتابزده و در بعضی از موارد احساسی عمل کردن و بعضا افراد چاپلوس و فرصت طلب برای جلوه خودشان بر چشمان رئیس چشم بند ضخیمی از حق و حقیقت میزنند و گوش ایشان را برای القای اراجیف خود مصادره می کنند. و با عده کشی و دوست و دشمن ساختن افراد بخش عمده ای از این سرمایه را از دسترس و بهرمندی مدیر حذف می کنند و مدیر ناخواسته در سیکل معیوب قرار می گیرد که مجبور می شود همراه با حذف افراد شایسته بعلت این که میداند اموری که فرمودید توسط افراد ناتوان انتخاب شده ممکن نیست از اولویت کاری خود خارج نماید و متعاقب آن لاجرم با سخنرانی های متعدد از آورده خود دفاع و حتی اصرار نماید و ما هم در انتظار برای تعویض رئیس بعدی که شاید عقلایی تر عمل کند. هرچند واقعا همکاران سازمان دامپزشکی فی الواقع سرخورده شده اند اما این تحول را مجبوریم به فال نیک بگیریم شاید که رئیس جدید سازمان، شجاع، حقیقت جو و شایسته سالار باشد. ان شاء الله
همکار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
0
2
با سلام و عرض تبریک
خدمت جناب اقای دکتر رفیعی پور
و عرض ادب احترام
خدمت همکار بزرگوارم:
جناب آقای دکتر نقیبی
ایشان تنها تنها گوشه ای از درد دل ما همکاران بالاخص رده پایین رو بیان نمودن؛ حرف برای گفتن زیاده اما متاسفانه اینجا مجالی نیست
در سطح شهرستان که هیچ
در سطح استانی هم ؛ ما شهرستانی ها رو عددی حساب نمیکنن که بخواهیم نقد کنیم
یه مثال ساده (مثلاً روز ملی دامپزشکی که میرسه سریع یه مراسمی میگیرن و بدون اینکه این سربازان خط مقدم که واقعا گمنام مانده و گمنام خواهیم رفت دعوتی انجام بدن برای خودشان نوشابه باز میکنن) والی.....
حرف زیاده در همه بخشها به تفکیک در سطح کلان به جرات می توانم بگویم همکاران ادرات شهرستانی عزیز تر از جانمان( عرض به تک تک شأن) حرف؛ نقد و پیشنهاد و راهکار برای گفتن دارن
مجال نیست اما آن شاالله آقای دکتر رفیعی پور عزیز با کوله باری از تجربیات دوره قبل خود بیایند ولی اینبار آن شاالله اثرات مثبت بیشتر از خود بجای بگذارند.
بنده به گوشی از عناوین مشکلات و دغدغه های همکاران ادرات شهرستانی اشاره می کنم:
چگونگی اعزام همکاران به ماموریت های خارج از کشور(مبهم برای همه کارشناسان ادرات شهرستانی)
چگونگی ارتقا همکاران ادرات شهرستانی( آیا اصلا امیدی به ارتقا و پیشرفت هست) این در صورتیکه یه نفر پارتی نداشته باشد!!!!؟؟؟؟
ارج نهادن به زحمات ای عزیزان که دایما در خط مقدم این جبهه هستند( تهدید به عناوین مختلف) که در بالا موضوع برگزاری مراسم مختصراً اشاره گردید.
رسیدگی به دغدغه های رفاهی و معیشتی همکاران( مثلاً در مورد درخواست انتقالی باید پدرت دربیاد آخر سرم ضمن عدم پذیرش موضوع؛ مجبور به درخواست استعفا بشی....
آقای دکتر خیلی از موارد دیگر هست که عرض کردم مجالی برای گفتن نیست؛
ولی مطمن هستم قریب به اتفاق اکثر همکاران ادرات شهرستانی در رابطه با موضوعات مطروحه با بنده موافق باشند
در آخر کلام مجددا ضمن تشکر از آقای دکتر نقیبی جهت طرح مقاله خود در این سایت؛ منجر به گفتمان جمع کثیری از همکاران در رابطه با موضوع مقاله شدن
برای ریاست محترم سازمان نیز ضمن تبریک مجدد؛ آرزوی موفقیت و سربلندی روز افزون خواهم داشت و امیدوارم در این راه عزت مند باشند.
التماس دعا
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
منظورت از رده رو متوجه نشدم ولی اگر مقطع منظورت باشد که تفاوت حقوق من با یک کاردان حدود 150میلیون ناقابل در ماه بیشتر نیست 50 مال تو. و اگر منظورت عدم داشتن پست و مقام است که خود مدیر کل هم اگر از جای خاصی نتواند ارتزاق کند کلاهش پس معرکه است. پس زیادی جوش نزن. در دامپزشکی تفاوتی بین دکتر و کاردان را ابدا احساس نخواهی کرد بجز زبان دراز برخی افراد رده پایین پر و سر صدا که اتفاقا تا به کنون حرفهایشان را هم به کرسی نشانده اند
ذوالفقاری سیستان و بلوچستان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۷
8
4
سلام و درود بردکترنقیبی از مدیران مردمدار و باتجربه

لازم است یادآوری کنم که جناب دکتر رفیعی پور نیز از مردان نیک و باتجربه بالا می باشد
ان شاالله باتجربه بالا خود دوران خوبی را رقم خواهد زدو پیگیری امورات برزمین مانده دوران آقای دکتر نوروزی خواهند بود

از آقای دکتر نوروزی بزرگوار نیز تقدیر و تشکر میکنم واقعا دراین یکسال در حوزه اداری مالی و پشتیبانی اقدامات بی مثالی را انجام داد
خدا قوت
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
5
با سلام و ارادت خدمت دکتر نقیبی عزیز

مطالب بسیار زیبا ، کارشناسانه و دلسوزانه بود . امید است که مورد مطالعه جدی رییس سازمان قرار گیرد و از این مطالب وام گرفته شود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
2
ناشناس هستیم تا ناشناس بمانیم (=:
گوش اگر گوش منو ناله اگر ناله تو آنچه البته به جایی نرسد فریاد است من الله التوفیق
باران
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
6
درود بر دکتر نقیبی عزیز و با احترام و سپاس برای نگارش متنی استوار و شایان تأمل.
ای کاش گوش شنوایی و البته اندیشه تحلیل گر و دست توانایی باشد تا مسیر اعتلاء و بالندگی هموار شود.
بی غرض و جسارتا از پیشگاه شما پرسشی دارم، چه میزان از آنچه که نگاشتید را شخص شما در زمان تصدی مسئولیت معاونت سازمان پیاده ساختید؟ اگر عزم اجرای آن را داشتید ولی نگذاشتند؛ لطفا شفاف و صریح موانع را بر شمرید، بلکه با شناخت این موانع راه غلبه بر آن ها نیز تسهیل شود.
و ای کاش تحلیلی هم بر عملکرد سابق آقای دکتر رفیعی پور داشتید. هر چند تمام توصیه های نیکتان، دال بر خلاء های مدیریتی همان زمان بود وگرنه چه حاجت به بیان داشت!
بهر روی اقدام شما در نگارش متن فوق ارزشمند و بهره گیری مدیر از آن، بی تردید راهگشا و سودمند خواهد بود. پیروز و بهروز و پاینده باشید.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
بنده خدا رئیس سازمان که نبوده در حد مقدوراتش اثر گذار بوده است ..................
مطلع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
6
باسلام و عرض ادب. جناب اقای دکتر نقیبی متن بسیار بسیار بسیار جالب نکته سنج و دقیقی رو مرقوم فرموده اند که واقعاً جای تشکر دارد و به نظر بنده حقیر نه حاصل تجربه فقط دکتر نقیبی بلکه نظر ده ها صاحب نظر و دلسوز حرفه دامپزشکی است . ولی متاسفانه عمل کردن به توصیه های ایشان به موارد ذیل بستگی شدیدی دارد که اتفاقاً در همین مورد نیز دکتر نقیبی عزیز اشارات خوبی دارند.
1 - عزم و اراده رئیس 2 - توانایی رئیس 3 - میزان علاقه رئیس به میز و قدرت ناشی از میز 4 - مهار کردن خناسان . مجدداً تاکید میکنم که مواردی که دکتر نقیبی فرموده اند بسیار کامل است و نیازی نیست کسان دیگری تایید یا رد کنند.
تیرانچی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
1
3
دکتر رفیعی پور سلام
مدیران کل خیلی راحت و بدون هیچ مسولیتی اقدام به جابجایی کارمندان بین شهرستانها می نمایند و زندگی ما ها رو پر از مشگل می کنند انصاف نیست انصاف نیست انصاف نیست با این هزینه بنزین و ماشین و این وضعیت حقوق ...........
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
کم کاری از خودته بدون رضایت خودتان محاله انجام بشه. یا اینکه تخلف اثبات بشه و به دستور هیئت تخلفات
دكتر دامپزشك
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
1
7
شايسته است جناب آقاي دكتر رفيعي پور، پيرو اقدامات صورت پذيرفته در دوره جناب آقاي دكتر نوروزي، از بيمه تامين اجتماعي پيگيري برقراري كسور بازنشستگي از فوق العاده خاص( تسري) همكاران باشند. لازم به ذكر است بردن فوق العاده خاص در حكم كارگزيني شايد قانونا عملي نشود ولي كسور بازنشستگي بابت دريافت آن توسط مشمولين تامين اجتماعي، احتمالي است كه ارزش سعي را دارد.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
کاملا درست و بجا فرمودید.
این مطالبه به حق نیروهای سازمانی و استانی است
مردی از جنس بلور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
0
7
درود بر دکتر نقیبی عزیز
این مطالبی که بیان فرمودید به واقع مشکل و معضل امروز سازمان دامپزشکی کشور است. خصوصا در باب گزافه گویی ها و درشت نمایی برخی کارها که اصلا صحت ندارد. امیدوارم در این راستا بر مبنای تجربه کاری که در بین مدیران ارشد سازمان دامپزشکی کشور وجود دارد با نگاهی عمیق و اصولی به فعالیت ها و کارهای انجام شده، در جهت تسهیل فرایندها و بهبود کیفیت خدمات، همچنین اصلاح ساخنارهای معیوب اقدامات عاجل بعمل آید.
علی رضایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
5
7
متنی دلسوزانه و ارزشمند. من اگر رییس سازمان بودم این متن رو پرینت میگرفتم و میذاشتم توی کشوی خصوصی میزم. هر یکی دو روز نکات مهم و هایلایت شده رو بررسی میکردم
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
2
5
با سلام خدمت خانواده بزرگ دامپزشکی و با تشکر از حکیم مهر بابت توجه به نظرات پیشکسوتان دامپزشکی . نزدیک ۲۵ سال است که به دکتر نقیبی عزیز ارادت داشته و دارم و بلاشک می توان گفت از دغدغه مند ترین افراد در دامپزشکی بوده که مطمئناً مباحثی را که مطرح شد را با تمام وجود به آن اعتقاد راسخ دارند و این مواضع مورد تایید کلیه عزیزان نیز می باشد . از مواردی که دکتر نقیبی عزیز هم به درستی به آن اشاره داشته اند توجه به معیشت دست اندرکاران دامپزشکی بوده که با توجه به وضعیت اقتصادی اخیر مشکلات را دوچندان کرده است که همت بسباری می طلبد تا بتوان بر ان فائق گردید. انشالله نظرات جنابعالی تا دیر نشده مورد عنایت ویژه قرار مدیران عالی سازمان و تصمیم گیرندگان قرار گیرد که امـیـرمــؤمـــنـان(ع) مــی‌فــرمــایـــد: اَلْفُـرْصَةُ تَـمُـرُّ مَــرَّ السَّحَابِ فَانْتَهِزُوا فُرَصَ الْخَیْرِ؛ فرصت‌ها همچون ابر می‌گذرد؛ پس فرصت‌های نیک را بربایید.
محمد لطفی زاده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
1
4
بسمه تعالی
احسنت مطلب خوب و قابل استفاده ای بود. کاش مورد استفاده رییس محترم جدید قرار گیرد
دکتر وحید قدس - سمنان
|
France
|
۱۸:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
2
4
متن بسیار عالی ، وزین و ارزشمندی بود شایسته نگارنده عزیز جناب دکتر نقیبی که امیدوارم در دوره جدید مسئولیت دکتر رفیعی پور در نقشه راه سازمان لحاظ گردد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۸
7
3
سلام؛
پر واضح است که دولت فعلی از عملکرد گذشته آقای دکتر رضایت دارد و با انتصاب مجدد ایشان میخواهد همان رویه ادامه یابد و برنامه‌های ناتمام در دوره قبلی ریاست ایشان در حوزه دامپزشکی را به سرانجام‌ رساند.
دکتر اسماعیل کس نزانی - کردستان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
1
6
قلمی شیوا و بلیغ .
نکاتی کلیدی که باید با آب طلا نوشت
درد آشنایی از لابلای تک تک جمله ها آشکار است
کاش سرلوحه تمام مدیران باشد .
احسان دمیرچی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۹
0
6
بسم الله الرحمن الرحیم.
متن از چند نظر دارای نقاط قوت بود.
اول اینکه جناب آقای دکتر نقیبی، از پشت ذره‌بنی به پهنای سی سال کار در سطوح مختلف سازمان به این جمع‌بندی رسیده‌اند.
دوم، متن بسیار منطقی و تا حد بسیار زیادی منطبق بر واقعیات است. پشت هر کدام از عبارات و نقدها، بسیاری حدیث شریف از اهل بیت علیهم السلام خوابیده که هیچ عاقلی، سخن انسان‌های عقل کل را نمی‌تواند تکذیب کند. هرچند که ممکن است بی‌توجهی شود، اما نمی‌توان حرف درست و اصولی را تکذیب کرد.
سوم، متن فوق‌العاده زیبا، ادبی و شیوای آقای دکتر است که با وجود طولانی بودن آن، به خاطر زیبایی‌های کلامی که نشأت گرفته از نبوغ آقای دکتر نقیبی در سخن‌وری‌ست، نه تنها آن را ملال آور و خسته کننده نکرده، بلکه خواندن آن را شیرین و گوارا نیز کرده.
این حقیر نیز برای آقای دکتر رفیعی پور و تیم‌شان آرزوی موفقیت دارم و از آقای دکتر نقیبی به نوبه‌ی خود بابت نگارش این متن پر مغز و جذاب تشکر می‌نمایم.
نظر شما
ادامه