کد خبر: ۸۰۴۵۴
تعداد نظرات: ۸ نظر
رئيس نظام دامپزشکی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با حکیم مهر:
«دکتر ماندانا پدرام» افزود: پائین بودن درآمد همکاران بخش خصوصی  یکی از مشکلاتی است که‌ باعث گله و شکایت آنان شده است ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: از نظر رئيس نظام دامپزشکی استان کرمانشاه، پائین بودن درآمد همکاران بخش خصوصی یکی از مشکلاتی است که‌ باعث گله و شکایت آنان شده است و ابلاغ دیرهنگام تعرفه‌های بخش خصوصی یکی از ریشه‌های این معضل است، کمااینکه هم‌اکنون نیمه دوم سال شروع شده اما تعرفه‌ها هنور اعلام نشده است (حکیم مهر: این گفت‌وگو پیش از ابلاغ تعرفه‌های دامپزشکی انجام شده است).

«دکتر ماندانا پدرام» در گفت‌وگو با حکیم مهر ضمن گلایه از پایین بودن پایه تعرفه‌های دامپزشکی در ابتدای امر، تصریح می‌کند: «با افزایش تعداد مراکز درمانگر، داروخانه و آزمایشگاه، تعداد کیس مراجعه کننده به این مراکز کاهش پیدا می‌کند و تمام این مسائل باعث کاهش درآمد روزافزون همکاران دامپزشک و سایر رده‌ها می‌شود.»

حکیم مهر: از نظر شما مهمترین مشکلات و چالش‌های حال حاضر بخش خصوصی دامپزشکی در استان چیست؟

بر اساس آنچه که از همکاران و اعضای نظام استان به طور مستقیم و غیرمستقیم در جلسات و... به گوش می‌رسد و همچنین تجربه شخصی خود بنده، پائین بودن درآمد همکاران بخش خصوصی یکی از مشکلاتی است که‌ باعث گله و شکایت آنان شده است.

حکیم مهر: به نظر شما علت این امر چیست؟

ابلاغ دیرهنگام تعرفه‌های بخش خصوصی یکی از علت‌هاست؛ به‌طوری که هم‌اکنون نیمه دوم سال شروع شده اما تعرفه‌ها هنور اعلام نشده است. نکته مهم‌تر در مورد تعرفه‌گذاری حجم افزایش تعرفه‌هاست که متناسب با خدمات ارائه شده نیست و به تورم جاری در اقتصاد نمی‌رسد. ریشه اصلی این معضل، پایین بودن پایه تعرفه‌ها در ابتدای امر بوده است. از طرفی با افزایش تعداد مراکز درمانگر، داروخانه و آزمایشگاه تعداد کیس مراجعه کننده به این مراکز کاهش پیدا می‌کند و تمام این مسائل باعث کاهش درآمد روزافزون همکاران دامپزشک و سایر رده‌ها می‌شود.

به همه این موارد می‌توان هزینه اماکن و اجاره بهای سرسام‌آور آن را اضافه کرد که روی درآمدها تاثیر منفی می‌گذارد. مشکل دیگر پذیرش بی‌رویه دانشجو در دانشگاه‌های بی‌شمار دامپزشکی در کشور است که اگر بخشی از آنها هم بخواهند در بخش خصوصی شروع به اشتغال کنند، سفره دامپزشکی هر روز کوچکتر و کوچکتر خواهد شد.

حکیم مهر: چه راهکاری به ذهن شما می‌رسد؟

خود سازمان نظام دامپزشکی هم بر پایین و ناچیز بودن تعرفه‌ها و عدم تناسب آن با هزینه‌های خدمات اذعان دارد و علت آن را تعیین مقادیر غیر واقعی در سال اول تعرفه‌گذاری خدمات دامپزشکی می‌داند. در سال‌های گذشته هم، چه از طرف مسئولین و چه برخی همکاران، پیشنهادهایی وجود داشته مبنی بر اینکه پروسه تعرفه‌گذاری دامپزشکی باید مسیر ساده‌تری را نسبت به الان که نیازمند پروسه طولانی است، طی کند و تعیین این نرخ ها به خود سازمان نظام واگذار شود که هم به موقع ابلاغ شود و هم نرخ‌ها واقعی‌تر و به روزتر شوند. در این میان منطقی کردن پذیرش دانشجو با تکیه بر ماده  21 قانون افزایش بهره‌وری کشاورزی نیز می‌تواند راهگشا باشد.

حکیم مهر: انتظار شما به‌عنوان رئیس نظام استان از وزیر جدید جهاد کشاورزی چیست؟

وزیر محترم جهاد کشاورزی که بالاترین مقام در این حوزه هستند، با استفاده از جایگاه و قدرت خود می‌توانند در پرداختن و اجرایی کردن ماده 21 قانون افزایش بهره وری کشاورزی بسیار تاثیرگذار باشند. ایشان می‌توانند نهادهای مرتبط با حوزه خدمات دامپزشکی و مراکز آموزشی را جهت تعدیل تعداد پذیرش دانشجو با هم هماهنگ کنند، طوری که بر اساس نیاز کشور دامپزشک باکیفیت تربیت شود. ایشان همچنین در مورد سپردن تعرفه‌گذاری خدمات دامپزشکی به سیستم دامپزشکی هم می‌توانند موثر باشند.

 حکیم مهر: چند ماهی از تشکیل شورای جدید نظام دامپزشکی استان می گذرد. مهمترین اقدامات شما در این مدت چه بوده است؟

در طول این مدت با حضور روزانه در محل دفتر نظام، سعی کردم که به شخصه با مراجعین در ارتباط باشم و تا حد ممکن مشکلات آنها را حل و فصل و همچنین به درخواست‌های واصله ازطریق سامانه‌های مختلف رسیدگی کنم. خوشبختانه این اقدام باعث تسریع در پاسخ‌گویی به متقاضیان، اعضا و افزایش رضایت‌مندی آنان شده است.

ما جلسات شورا و کمیته‌های فنی را به صورت ماهانه و هفتگی و به شکل مرتب برگزار کردیم. خوشبختانه این جلسات فرصتی را برای تبادل نظر در خصوص چالش‌ها و مسائل مختلف در حوزه دامپزشکی فراهم کرده و تصمیم‌گیری‌های مؤثری را به دنبال داشته است.

همچنین به منظور افزایش روحیه و تعامل بین اعضا، کمیته‌های ورزشی و رفاهی را ایجاد کردیم. آمادگی برای برگزاری مسابقات ورزشی و برنامه‌های تفریحی به مناسبت ۱۴ مهر و ارائه برخی خدمات رفاهی توسط کمیته رفاهی و کمیته آموزشی ازجمله فعالیت‌های این کمیته‌ها بوده که موجب تقویت ارتباطات اعضای محترم خواهد شد. در این راستا امیدواریم که با برگزاری دوره‌های آموزشی بتوانیم گام موثری برای همکاران برداریم.

بازسازی و تجهیز دفتر شورای نظام دامپزشکی استان از دیگر اقدامات بوده که  شامل بهبود فضای کاری و فراهم کردن امکانات لازم برای برگزاری جلسات و فعالیت‌های مختلف بود و به افزایش کارایی شورا کمک کرد و یک محیط و مکان در شان اعضای دامپزشکی ایجاد شد.

از طرفی اموال فرسوده و بایگانی مدارک مربوط به ماده 5 را ساماندهی کردیم که این اقدام باعث تسهیل دسترسی به اطلاعات و مدارک شده و روند کارها را سرعت بخشیده است. همچنین به طور مرتب گزارش‌های ماهانه‌ای را به سازمان نظام دامپزشکی ارسال می‌کنیم که این گزارش‌ها شامل فعالیت‌ها، چالش‌ها و پیشرفت‌های شورا بوده و به شفافیت عملکرد ما کمک می‌کند.

راه‌اندازی پورتال نظام استان و فعالیت آن در طول این مدت اقدام دیگری بود که باعث شده اخبار، فراخوان‌ها، خدمات ورزشی، رفاهی و... از طریق این پورتال به اطلاع اعضا رسانده شود.

حکیم مهر: به عنوان حرف آخر...

شورای نظام دامپزشکی استان کرمانشاه با اجرای این اقدامات، گام‌های مؤثری در راستای ارتقاء خدمات دامپزشکی و بهبود شرایط اعضا برداشته است و امید است که با همکاری مستمر اعضا بتوانیم به اهداف خود دست یابیم. پیشاپیش ۱۴ مهر را به همه همکاران در سراسر کشور تبریک عرض می‌کنم و برای همه عزیزان آرزوی توفیق و سربلندی دارم.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

 

انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۴
M بی‌کار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
1
13
.................... هر کس در این کشور رانت و پارتی داره موفق هست. ما رو هم الکی می‌گذارن سرکار که اگه درس بخوانی چه می‌شود .... هرکس که رانت و پول داره در هر کاری موفق هست حتی در دامپزشکی، فقرا اگه کلی هم درس بخوانند هیچ وقت کاری بهشون پیشنهاد نمی‌شه. بچه‌ها فقط مهارت یاد بگیرید کامپیوتر، نجاری، خیاطی، ... که بعدها بتوانید روی پای خود بایستید چون هیچ کس دلش برای ما نمی‌سوزه که کاری بهمون پیشنهاد کنن. ......
پاسخ ها
آشنا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
بله متاسفانه همینه که می‌فرمایید.
چاپلوسی، رانت، پارتی شده افت ادارات و سازمان ها و ما را که یکی غیر از خدا نداریم.
خدا بزرگه برار
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
4
5
رزق و روزی طبق آیه صریح قرآن دست خداوند رزاق است که می فرمایید :
وَ ما مِنْ دَابَّةٍ فِی الْأَرْضِ إِلاَّ عَلَی اللَّهِ رِزْقُها وَ یَعْلَمُ مُسْتَقَرَّها وَ مُسْتَوْدَعَها کُلٌّ فی کِتابٍ مُبین؛ هیچ جنبنده ای در زمین نیست مگر اینکه روزی او بر خداست! او قرارگاه و محل نقل و انتقالش را می داند؛ همه اینها در کتاب آشکاری ثبت است! (هود/6)

مگر نه اینکه خدای رزاق، به تعبیر سعدی - علیه الرحمه- به همه چیز آگاه است و حتی:«حاجت موری به علم غیب بداند/ در بن چاهی به زیر صخره صما».
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
از تو حرکت
از خدا برکت
کررار
|
France
|
۰۵:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
3
4
شمادامپزشکان اگردرراه خداوندقدم بردارید خیروبرکت خداوندچنان زیادمیشه که باورش براتون سخت میشه من یه گربه خیابانی پیداکردم آسیب دیده بود برای هردامپزشک بردم به جوانیم قسم بدونه پول کاری نمیکردن من وضعیت مالی خوبی نداشتم هزینه کنم به خدای واحد التماس میکردم فقد یه مسکن بهش بزنید تا فرست داشته باشم برم پولی جورکنم که لااقل تواین مدت کمترعذاب بکشه کسی حاظرنشدبه اون زبون بسته کمک کنه زیاد نگذشته ازاون موقع هنوزهمه اوناکه کاری نکردن هستن هرکس بخوادباهم میریم من به شماثابت میکنم ولی خداوندارحم الراحمین هست اون که دندان دهدناهم میدهد گربه روچندروزتوی یه سطل آب گرم گذاشتم وغذاآب بهش دادم به یک هفته نرسیده بوداومدم غذابهش بدم دیدم خودش دویداومدطرف
م پاش خوب شده بودولی کج شده بود بااین حال خیلی تندوتیزبودزیادتوی راه رفتنش تآثیرنگذاشته بود هیچوقت ظلم نکنید این حیوانات درک دارن میفهمن مثل خودماهستن وقتی آسیب میبینن مثل انسان دردمیکشن مثل آدم ناله میکنن فقدزبان ندارن حرف بزنن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
شما از کجا می‌دونستی اون گربه نیاز به مسکن داشته ، بعدش گربه رو چطوری تو سطل آب نگه داشتی ، شما دست به اون گربه نمیزدی اون خودش بلد بود زندگی کنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
جناب کررار:گربه که از انسان ( اشرف مخلوقات) بالاتر که نیست؛بیمار اورژانسی در حال احتضار تا هزینه اولیه پرداخت نکنه، بیمارستان پذيرش نمیکنند.
چرا مسول فنی فقط انحصاری خانم ها شده؟
|
Germany
|
۱۷:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
0
1
متاسفم برای رویکرد فمنیستی این خبر ،تمام قوانین ایران همه چیو از مرد میخان ،زن مسولیت قانونی و حقوقی ندارع ،پسرای دامپزشک و پیرادامپزشک بعد از دوسال سربازی و اینکه رسته دامپزشکی وجود ندارع و مجبورن بعنوان سرباز پستی در کنار سرباز صفر زیر دیپلم پست بدن بعد پایان خدمت میان دنبال طرح یا مسول فنی اما وجود ندارع چون همش توسط دختران فارغ‌التحصیل قبضه شده ،گناه پسران چیه؟ این نوع برخورد شایسته هست؟ اونم با کسی که با دکترای دامپزشکی یا پیرادامپزشکی مرزبان بوده یا نیروی انتظامی یا یگان ویژه خدمت کرده ،خیلی استان ها متاسفانه شغل محسوب فنی به خانما فقط داده میشه انگار قانون نانوشته هست ،مجبور نیستین دانشجو زیاد بگیرین ،نظام دامپزشکی مثل قضیه دانشگاه آزاد بافت لطفا وارد بشه و جلوی این فاجعه رو بگیره داخل دفترچه کارشناسی ارشد رشته آوردین پیشگیری بیماری های دام و نوشتین دکترای دامپزشکی بیان این ارشد رو بخونن! داخل دفترچه ارشدوزارت بهداشت رشته بیوتکنولوژی پزشکی کارشناسی ارشد آوردین و نوشتین مخصوص دکترای دامپزشکی ؟ چرا کسی بعد دوره دکترای عمومی باید بره کارشناسی ارشد بخونه؟تا کی میخایین این رشته و فارغ التحصیلان اونو حقیر کنین؟ چهارتا دکتر بلاگر مثل آقای دکتر فلانی رکورد عقیم سازی روزی صد موردو بیمارستان دامپزشکی ... شمال یه تصویر غلط و فریبنده از این رشته به جامعه ارایه دادن ،کی میخاد رسیدگی کنه؟ چرا باید یه دیپلم بهیاری از یه دکتر دامپزشک یا پیرادامپزشکی تو سربازی راحت تر باشه ؟ برای طرح هم میگن شش سال بعد نوبتت میشه ! مسول فنی هم در اختیار خانمای محترم هست چه مسول فنی قطعه بندی،رستوران،صنایع شیر ،شرکت دان و خوراک ،این چه وضعیه ؟ بعد میگین چرا ازدواج کم شده ؟
نظر شما
ادامه