کد خبر: ۸۰۶۰۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر: جلسه هم‌اندیشی مدیرکل و کارشناسان دارو و درمان اداره کل دامپزشکی استان لرستان با شرکت‌های پخش دارو و داروخانه‌های دامپزشکی استان در تاریخ دهم آبان 1403 برگزار گردید.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان لرستان، این جلسه با حضور  مدیر کل دامپزشکی استان، رئیس نظام دامپزشکی استان، رئیس و کارشناسان اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی و مسئولان فنی مراکز پخش واکسن و دارو و همچنین مسئولن فنی داروخانه های سطح استان در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار شد.

در ابتدای این جلسه «دکتر مصطفی زبردست» ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدعوین ابراز داشت: بدون شک همکاری و تعامل دو بخش دولتی و غیر دولتی دامپزشکی منجر به تسهیل خدمات به بهره برداران میشود و چنانچه هر بخش وظیفه خود را در چهارچوب قانون انجام ندهد میتواند منجر به بروز مشکلاتی برای بهره برداران بشود، به همین خاطر ابراز امیدواری کرد کما فی السابق این هم کاری بین بخشی تداوم داشته باشد و از قبل هم بهتر گردد.

در ادامه «دکتر احسان ا... موسوی» رئیس نظام دامپزشکی استان به عنوان متولی بخش غیردولتی ضمن تشکر از همکاری و تعامل اداره کل دامپزشکی استان لرستان با بخش غیردولتی، ابراز نمود در بین استان‌های کشور نظام دامپزشکی استان لرستان کمترین مشکل ممکن با بخش دولتی را دارد و از این بابت قدردانی کرد.

در ادامه جلسه «دکتر علی حسنوند» رئیس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان لرستان ضمن عرض خیر مقدم و تشکر از حضور همکاران بخش غیر دولتی، مواردی از رعایت دستورالعمل سازمانی از قبیل تلاش در جهت تهیه و توزیع داروهای حوزه زنبور عسل، تحویل دارو با فاکتور با درج اطلاعات سری ساخت، تاریخ انقضاء و قیمت دارو برای مصرف کننده توسط شرکت های پخش، تعیین تکلیف داروها در سامانه دارویی به آدرس d.ivo.ir انتقال داروها از مرکز پخش به شهرستانها با صدور گواهی حمل بهداشتی، حضور مستمر مسئولین فنی در محل کار و رعایت ساعات کاری در ایام هفته و حضور کامل در روزهای کشیک، جداسازی محل سموم دامپزشکی از قفسه دارویی، داشتن تهویه مناسب، نصب دماسنج و ترموگراف در محل داروخانه و انبار دارو و واکسن را متذکر شد.

در ادامه جلسه برخی از مسئولین پخش دارو و واکسن و داروخانه دارها به ارائه برخی مشکلاتی از قبیل کمبود برخی از اقلام دارویی مثل دارویی (هپاتک و لینکومایسین) تولید داخل در سطح استان با وجود عرضه زیاد همین داروها در سطح استان‌های دیگر، دخالت افراد سودجو در عرضه داروهای دامپزشکی در فضای مجازی، عدم اثربخشی برخی اقلام دارویی تولید داخل، عرضه مستقیم دارو از شرکت‌های پخش به مرغداران، عرضه دارو به داروخانه های سطح استان لرستان توسط شرکت‌های پخش استانهای همجوار پرداختند.

دکتر مصطفی زبردست ضمن تشکر مجدد از حضور همکاران بخش غیر دولتی قول مساعد پیگیری رفع مشکلات مطرح شده را داده و با ذکر صلوات بر محمد (ص) و آل محمد به جلسه پایان دادند.

 

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۰۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
0
2
وقتی دارو نیس تو استان خب مجبوریم از استانهای دیگه خرید کنیم نمیشه که دست روی دست بزلریم تا دام ها از بیماری و نبود دارو تلف شن!
لرستان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۸
0
0
تشکر از آقای دکتر زبردست و تیم کاری دامپزشکی استان و البته دکتر موسوی نطام دامپزشکی استان
نظر شما
ادامه