کد خبر: ۸۰۶۳۴
تعداد نظرات: ۲ نظر

حکیم مهر: رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، درباره عرضه غذاهای غیر فرآوری‌شده حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از مهر، «حسین رستگار» با اشاره به احتمال عرضه غذاهای حرام‌گوشت در برخی رستوران‌ها و فروشگاه‌های برخط، گفت: نظارت بر حلیت این محصولات در حیطه مسئولیت نهادهای دیگر است و از مصرف کنندگان درخواست می‌شود تنها محصولات فرآوری‌شده دارای نشان سیب سلامت را خریداری کنند.

وی افزود: نظارت بر حلیت و نوع گوشت‌های غیر فرآوری‌شده مستقیماً به سازمان غذا و دارو مربوط نمی‌شود.

رستگار تأکید کرد: مسئولیت نظارت بر عرضه و رعایت معیارهای حلال در مواد غذایی غیر فرآوری‌شده، به ویژه محصولات حیوانی، بر عهده نهادهایی نظیر سازمان دامپزشکی و اتحادیه رستوران‌داران است.

وی همچنین در خصوص فرآورده‌های حلال گفت: سازمان غذا و دارو از طریق نشان «حلال» و «سیب سلامت» تلاش می‌کند کیفیت و ایمنی محصولات غذایی فرآوری‌شده‌ای که دارای این نشان‌ها هستند، تضمین شود. این نشان‌ها بیانگر تعهد سازمان به ارائه محصولاتی هستند که از نظر ایمنی، سلامت و حلیت مورد تأیید قرار گرفته‌اند.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو افزود: مصرف‌کنندگان با توجه به این نشان‌ها می‌توانند با اطمینان خاطر محصولات حلال را انتخاب و مصرف کنند.

رستگار تأکید کرد: فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می‌رود ارگان‌های مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانی‌شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به طور جدی برخورد کنند.

 

انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
اگاه از امور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۱
0
4
(0فرآورده‌های گوشتی غیر بهداشتی و حرام نمی‌توانند مجوزهای لازم را از سازمان غذا و دارو دریافت کنند. انتظار می‌رود ارگان‌های مسئول به وظایف خود و اعتبار سازمانی‌شان توجه بیشتری داشته باشند و با متخلفان به طور جدی برخورد کنند.)) انتظار می رود سازمان غذا ودارو از کارگاه های فراوری واماده سازی فراورده های نیمه اماده سوسیس کالباس همبرگر و.....از روی وظیفه وبا دقت بازدید به عمل اورد وببیند در فرمولاسیون وترکیب وتهیه انها چه چیزی به خورد مردم می دهند
مهدی
|
Germany
|
۰۸:۲۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۲
0
0
این حرمت صرفا و اختصاصا برای فقه تشیع اسلام هست سایر ادیان ابراهیمی و مذاهب اهل‌سنت این حرمت رو ندارند.
هرچند اسنپ همیشه منافع خودش رو در نظر میگیره
نظر شما
ادامه