کد خبر: ۸۱۰۹۸
تعداد نظرات: ۷ نظر
«دکتر فرخ‌رضا کبیر» در گفت‌وگو با حکیم مهر تشریح کرد:
در این دیدار، رئیس جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک از دکتر رفیعی‌پور خواست که هر چه سریع‌تر نسبت به اصلاحیه‌های لازم در خصوص صدور مجوزها و شیوه‌نامه‌های مربوط به محل کار دامپزشکان اقدام کنند ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: «دکتر فرخ‌رضا کبیر» رئیس جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک در دیدار مهمی با «دکتر علیرضا رفیعی‌پور» رئیس سازمان دامپزشکی کشور، به بررسی مشکلات و چالش‌های سیستم دامپزشکی کشور، به‌ویژه در حوزه دامپزشکی حیوانات کوچک پرداخت. این دیدار که بیش از یک ساعت و نیم به طول انجامید، مسائل اجرایی، چالش‌های مالیاتی، مجوزهای حرفه‌ای دامپزشکان و مشکلات ناشی از برخی مصوبات و اقدامات شهرداری‌ها مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

به گزارش حکیم مهر، رئیس جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک در این دیدار به مشکلاتی اشاره کرد که در نتیجهی یک مصوبه کارشناسی‌نشده شورای شهر تهران و اقدامات شهرداری‌ها به وجود آمده است.

وی افزود که این مشکلات نه تنها عملکرد دامپزشکان، بلکه کلیه سیستم دامپزشکی کشور را تحت تاثیر قرار داده و بر فعالیت‌های حرفه‌ای دامپزشکان تاثیرات منفی گذاشته است.

یکی دیگر از مسائل مهمی که در این جلسه مطرح شد، چالش‌های مربوط به ضرایب مالیاتی بسیار بالای دامپزشکان بود. به گفته دکتر کبیر، دامپزشکان به دلیل مالیات‌های سنگین، در تأمین هزینه‌های جاری و پیشبرد امور حرفه‌ای خود با مشکلات جدی روبه‌رو هستند. در این راستا، پیشنهاداتی برای تعدیل فشارهای مالیاتی و اصلاح برخی بخش‌نامه‌ها نیز ارائه شد.

مجوزهای دامپزشکی و تفویض اختیارات

دکتر کبیر همچنین به مباحث مهمی درباره صدور مجوزهای حرفه‌ای برای دامپزشکان پرداخت. او توضیح داد که مجوزهای دامپزشکی به تفویض اختیار از سوی سازمان دامپزشکی کشور به سازمان نظام دامپزشکی صادر شده‌اند، اما علی‌رغم این مجوزها، برخی اقدامات اجرایی موجب مانع‌تراشی در عملکرد دامپزشکان شده است. وی خواستار اصلاح فوری شیوه‌نامه‌ها و تعدیل فشارهای اجرایی شد تا دامپزشکان بتوانند بدون نگرانی به فعالیت خود ادامه دهند.

رئيس جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک در این زمینه از دکتر رفیعی‌پور خواست که هر چه سریع‌تر نسبت به اصلاحیه‌های لازم در خصوص صدور مجوزها و شیوه‌نامه‌های مربوط به محل کار دامپزشکان اقدام کنند.

وی همچنین از دکتر رفیعی‌پور خواست تا فشارهای مالیاتی دامپزشکان را کاهش دهد و با این اصلاحات، مشکلات موجود را به حداقل برساند.

همکاری بیشتر جامعه دامپزشکی با سازمان دامپزشکی کشور

در ادامه، دکتر کبیر از قول همکاری‌های بیشتر جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک با سازمان دامپزشکی خبر داد و افزود: جامعه دامپزشکی آمادگی دارد تا از طریق ارائه دیدگاه‌های کارشناسی و مشاوره‌های تخصصی، به رفع مشکلات موجود در سیستم دامپزشکی کشور کمک کند.

وی اظهار امیدواری کرد که همکاری‌های این دو نهاد در آینده نزدیک گسترش یابد و بتوانند به‌طور مؤثرتر به حل مشکلات بپردازند.

چشم‌انداز مثبت با دکتر رفیعی‌پور

رئیس جامعه دامپزشکی حیوانات کوچک در بخش پایانی صحبت‌های خود به ویژگی‌های شخصی دکتر رفیعی‌پور اشاره کرد و گفت وی فردی با دید مثبت و علاقه‌مند به حل مشکلات است.

او خاطرنشان کرد: «دکتر رفیعی‌پور از آن دسته از مدیرانی است که به‌طور واقعی به رفع مشکلات و چالش‌ها علاقه دارد و به نظر می‌آید که او می‌تواند بیشتر از رؤسای قبلی سازمان دامپزشکی کشور به دامپزشکان و جامعه درمانی کشور کمک کند.»

وی افزود: «با توجه به اینکه دکتر رفیعی‌پور قبلاً به عنوان رئیس سازمان دامپزشکی کشور و اکنون به‌عنوان مدیر ستادی به سیستم برگشته‌اند، امید زیادی داریم که این تغییرات و وعده‌های ایشان به‌زودی عملیاتی شوند و شاهد نتایج مثبتی در حل مشکلات موجود باشیم.»

در پایان این دیدار، دکتر کبیر ابراز امیدواری کرد که وعده‌های دکتر رفیعی‌پور عملیاتی شود و مشکلات دامپزشکان حیوانات کوچک به‌ویژه در زمینه‌های مالیاتی و اجرایی مرتفع گردد.

او تأکید کرد که تنها با همکاری و همدلی می‌توان به رفع مشکلات موجود و ارتقای سطح دامپزشکی در ایران دست یافت.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
دکتر وحید عطارد
|
United States of America
|
۰۶:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
8
12
با سلام . تجربیات من میگویند که با همکاری و همدلی به جایی نخواهیم رسید و‌تنها با وجود قوانین و‌ مقررات متقن هست که می توان امیدوار بود . محیط کار محیط قربانت بروم و‌احترام بیمورد نیست بلکه محیط قانون و مقررات سخت است . این همکاری و‌هم دلی فقط در کشور ما رواج دارد و باعث عقب افتادگی کارها شده است .. ارتقای دامپزشکی هم تنها با ارتقای سطح اموزش میسر است . جایی که اموزش به چند برگ جزوه محدود است و امتحانات با ارفاق گذرانده میشوند . ارتقایی نیز متصور نمی توان بود . بهترین شاهد انهم کسانی هستند که نمی دانند چه میخواهند ، چه چیزی میگویند حتی فهم‌ مطلب فارسی هم برایشان مشکل است چه رسد به علوم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
0
5
با عرض سلام و احترام، مشکل استقرار کلینیک های دام کوچک در شهر ها مسائل شرعی و دیدگاه نجس بودن سگ است. حالا همدلی رئیس سازمان با جامعه دامپزشکی چگونه این مشکل را حل می کند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
3
6
باسلام
تغییر مدیران کل استانها خواست قلبی اکثر همکاران است.
احترام به خواست همکاران عین دموکراسیت
گلی
|
United States of America
|
۲۳:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۳
0
0
درود، نباید رشته پزشکی دام را از وزارت بهداشت جدا کنید باید بجای اصلی خود برگردد چون پزشکی دام مادر رشته های علوم پزشکی است، با توجه به اینکه منشا اکثر بیماری ها دام است پزشکی انسانی هیچ اطلاعات ندارد لذا پزشکی انسان با پزشکی دام در دوره عمومی باید یکی شود و در دوره تخصص از هم جدا شوند به این توصیه عمل کنید طرح و پیشنهاد بدهید به هر جا لازم است پزشکی انسانی عمومی جایگاهی ندارد اطلاعاتش در حد یک مادر است، ولی پزشکی دام خیلی علمی است خیلی اطلاعات دارد هم در مورد دام هم در مورد انسان، در همین جریان کرونا پزشکی دامی نبود پزشکی انسان هیچ کار نمی توانست انجام دهد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۵
شبیه پدر بزرگ ها حرف میزنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
0
0
به امید شرایط بهتر دامپزشکی
ترازو
|
Germany
|
۲۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
0
0
داروخانه های دامپزشکی که کار پت می کنند معاف از مالیات بر ارزش افزوده هستند و تمامی کلینیک های دام کوچک باید مالیات بر ارزش افزوده پرداخت کنند، لذا همه صاحبان پت به سمت داروخانه ها روانه میشوند و مشکل قدیمی «داروخانه-درمانگاه عمومی» به «داروخانه-کلینیک دام کوچک» هم کشیده شد، زیبا نیست؟
ای کاش در ایران مانند بسیاری از کشورهای پیشرفته مقوله داروخانه دامپزشکی (این مرکز خلاف و تخلف) وجود خارجی نداشت!
نظر شما
ادامه