کد خبر: ۸۱۵۹۵
تعداد نظرات: ۹ نظر
رئیس سازمان نظام دامپزشکی:
«دکتر حامد زارعی» افزود: در آیین‌نامه جدید که بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه تدوین شده، پیشنهادهایی برای ایجاد انجمن‌های تخصصی ارائه شده است. این انجمن‌ها می‌توانند پیشنهادهای مرتبط با حقوق و دستمزد ناظران را ارائه دهند و نقش مؤثری در تنظیم مقررات داشته باشند ...

حکیم مهر: رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور از تلاش برای گره‌گشایی از مشکلات مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی خبر داد.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایسنا، «دکتر حامد زارعی» در نشست خبری که به مناسبت افتتاحیه نهمین کنگره بین‌المللی دامپزشکی طیور برگزار شد، اظهار داشت: ماده ۳۴ برنامه هفتم توسعه، به این موضوع اختصاص یافته و در حال اجراست. با تثبیت دولت جدید و شکل‌گیری وزارتخانه‌ها، روند اجرای این برنامه سرعت گرفته است.

وی افزود: همکاری‌های مشترکی میان سازمان نظام دامپزشکی، وزارت بهداشت و وزارت جهاد کشاورزی در حال انجام است تا دستورالعمل‌های مربوط به مسئولین فنی و بهداشتی یکپارچه شوند و امنیت شغلی و دریافتی یکسانی برای ناظران بهداشتی در نظر گرفته شود.

دکتر زارعی خاطرنشان کرد: در برخی استان‌ها مانند خوزستان، ناظران بهداشتی با چالش‌های امنیتی مواجه هستند و ما در تلاشیم تا شرایط بهتری برای آن‌ها فراهم کنیم. برخی افراد به دلیل منافع شخصی با آن مخالفت می‌کنند. اما این‌بار مصمم هستیم که این اصلاحات را اجرایی کنیم.

ساماندهی نظام نظارت بهداشتی و تشکیل انجمن‌های تخصصی

رئیس سازمان نظام دامپزشکی کشور به موضوع اصلاح ساختار نظارت بهداشتی نیز پرداخت و اظهار کرد: یکی از چالش‌های مهم در این حوزه، قطع ارتباط مالی بین ناظران و کارفرمایان است. در برخی موارد، این ارتباط منجر به ایجاد مشکلاتی در روند نظارت شده است. به همین دلیل، تلاش داریم این ارتباط را اصلاح کنیم تا نظارت‌ها به‌طور مستقل و بدون ملاحظات مالی انجام شوند.

وی افزود: در آیین‌نامه جدید که بر اساس قانون برنامه هفتم توسعه تدوین شده، پیشنهادهایی برای ایجاد انجمن‌های تخصصی ارائه شده است. این انجمن‌ها می‌توانند پیشنهادهای مرتبط با حقوق و دستمزد ناظران را ارائه دهند و نقش مؤثری در تنظیم مقررات داشته باشند.

لزوم اجرای قوانین نظارت بهداشتی و مقابله با تخلفات

زارعی در ادامه گفت: سال‌هاست که مسئله نظارت بهداشتی به‌طور کامل حل نشده است و هر بار پیشنهادی برای اصلاح مطرح می‌شود.

وی با اشاره به برخی مشکلات نظارت در حوزه دامپزشکی مطرح کرد: تمام تخلفات حوزه دامپزشکی در سازمان نظام دامپزشکی بررسی می‌شود. در حال حاضر، همان‌طور که پزشکان در سازمان نظام پزشکی تحت نظارت قرار دارند، دامپزشکان نیز در سازمان دامپزشکی نظارت می‌شوند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه تأکید کرد: اجرای دقیق نظارت‌های بهداشتی و ایجاد ساختارهای جدید نظارتی و حمایتی، باعث افزایش سلامت محصولات دامی و بهبود شرایط صادراتی خواهد شد. امیدواریم با همکاری تمامی بخش‌های مرتبط، این اصلاحات به‌طور کامل اجرایی شود و مشکلات موجود برطرف گردد.

اهمیت امنیت غذایی و استانداردهای سلامت

وی با اشاره به نقش دامپزشکی در امنیت غذایی کشور تصریح کرد: یکی از مؤلفه‌های اصلی امنیت غذایی، ایمنی و سلامت محصولات است. حتی اگر وفور مواد غذایی داشته باشیم، در صورتی که استانداردهای سلامت رعایت نشود، این محصولات نه برای مصرف داخلی مناسب خواهند بود و نه امکان صادرات خواهند داشت.

زارعی ضمن تأکید بر اهمیت این کنگره برای تبادل آخرین دستاوردهای علمی و صنعتی در حوزه دامپزشکی طیور، از فعالان این صنعت خواست تا با حضور در این رویداد، به ارتقای دانش و کیفیت محصولات این حوزه کمک کنند.

اهمیت باقی‌مانده‌های دارویی در محصولات دامی

زارعی همچنین گفت: یکی از حوزه‌های اصلی دامپزشکی کشور، نظارت بر باقی‌مانده‌های دارویی در تمامی محصولات دامی است. این مسئله اهمیت ویژه‌ای دارد، چراکه در صورت عدم رعایت استانداردها، برخی محصولات دامی ما در بازارهای جهانی پذیرفته نمی‌شوند. به‌عنوان مثال، برخی محصولات مانند برخی فرآورده‌های دامی به دلیل عدم رعایت استانداردها از بازارهای صادراتی برگشت خورده‌اند.

وی ادامه داد: با پیشرفت اصلاح نژاد و تغییرات در صنعت دام و طیور، نظارت بر باقی‌مانده‌های دارویی اهمیت بیشتری پیدا کرده است. کشورهای پیشرفته در پروتکل‌های صادراتی خود حتی بیمه‌نامه کارگران را ضمیمه محصولات می‌کنند. این نشان می‌دهد که نظارت بر استانداردهای سلامت و ایمنی در سطح بین‌المللی بسیار جدی گرفته می‌شود.

 

انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
Reza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
1
11
پروانه مسئولین فنی بهداشتی توسط سازمان دامپزشکی صادر میشود تنها نهاد تضمین کننده نظارت بهداشتی و امنیت شغلی و مالی مسئولین فنی بهداشتی هم همین نهاد است.ادعا عدم دخالت سازمان دامپزشکی در امور مالی بین کارفرما و مسئولین فنی بهداشتی ادعا نادرست و به منظور شانه خالی کردن از این مسئولیت مهم است.
ناشناس
|
Italy
|
۱۵:۰۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
7
12
منافع شخصي را درست فرموديد
ارتباط با كارفرمايان واستفاده هاي شخصي فساد گونه باعث فروختن مسئولين فني به كارفرما هاست
بايد صدور پروانه مسئول فني به نظام منتقل شود وتمام مراحل قرارداد وصدور پروانه وقطع ارتباط مالي به نظام منتقل شود ت
تا تمام موارد منتقل نگردد مشكل حل نخواهد شد
چون بخش دولتي به ذات هيچ علاقه اي به رفع مشكلات بخش خصوصي ندارد وبخش خصوصي را هوو خود ميبينند ودوست ندارند كه بخش خصوصي
بزرگ وقدرتمند شود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۱۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۴
4
8
انجمن ها دکانی بیش نیستند و فقط به دنبال منافع شخصی خود هستند و پدر مسئولین فنی رو درآوردند .............. فقط باید سازمان دامپزشکی کشور قوی و محکم و با تعصب صنفی ورود کند و از لاک محافظه کاری و غش کردن برای کارفرما به دلیل حقوق پایین پرسنلش، خارج شود!
نیما بهرامی
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۰۱:۰۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
2
اینکه انگیزه آنها در انجام بره چیست آنچنان موضوع مهمی نیست.
مهم آنست که شما بابت خنثی سازی آن تلاش ها، بابت حمایت از مسئولین فنی، بابت حفاظت از سلامت جامعه چه کرده اید؟
مسوول فنی بیکار شده
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
6
........................ یک عده انسان ها عمر وسلامت وجوانی خود را با استرس بیکار شدن ولگد مال شدن کرامت انسانی وتحقیر در کشتارگاه ها وکارگاه های بسته بندی و...بدون هیچگونه پشتوانه حمایتی از جانب نظام دامپزشکی وسازمان دامپزشکی در برابر جلوگیری وکنترل تخلفات وتقلبات بهداشتی واحد های موضوع ماده 2 ایین نامه اجرایی نظارت بهداشتی دامپزشکی !1!بعد از پانزده سال از تصویب اجرایی شدن مصوبه هیات وزیران در خصوص ماده 18 و19 ایین نامه نظارت بهداشتی وبه سخره گرفتن شرافت واعتبار انسانی مسوولین فنی بهداشتی ودر کل حرفه دامپزشکی هر روز امید واهی دادن و ................. چه دردی از من مسوول فنی بهداشتی با 18 سال سابقه که با صداقت وسلامت کار در کشتارگاه با انواع استرس های کاری و عصبی وبی خوابی و بیماری های ناشی از شبکاری تحمل نمودم و با بی خوابی وشبکاری خود باعث اسایش وارامش خواب مدیران دامپزشکی از بابت کنترل ضوابط بهداشتی در کشتارگاه وتضمین سلامت محصولات گوشتی حهت عرضه به بازار مصرف گردیدم ودر نهایت با تبانی با کارفرما همین به اصطلاح مدیران دغدغه مند مسوولین فنی بهداشتی به دلیل سلامت کار از کار بیکار وجهت احقاق حق خود در گیر روابط ناسالم اداره کار و تضییع حق خود گردیدم وهیچ پشتوانه حمایتی از جانب دو سازمان معظم !!و در حد شعار نظام ودامپزشکی نداشتم دوا می کند ؟؟؟در استان ............. یک عده بازنشسته جهاد و تعاونی کشتارگاه ها سامانه بومی سهتاک جهت کنترل وتنظیم بازار!! فراورده های گوشتی سفید با پشتوانه عالی ترین مقام استان راه اندازی وجهت تامین مسایل مالی ان به ازای هرکیلو گوشت خروجی از استان 100 تومان از کشتارگاه ها .سردخانه ها دریافت می گردد ولی برای حق وحقوق مسوول فنی بهداشتی ناله نمی شود ونداریم و...سر می دهند ومدیران دامپزشکی هم با وعده ووعید پیگیری نمک بر زخم مسوولین فنی بهداشتی می پاشند .اندکی تامل لازم است نه صد گفتار
مسول فنی فروشگاه و بازار روز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۵
0
0
در سال .... خانمی از همکاران مسول فنی فروشگاهی در مراکز عرضه شهر......با چوب مورد حمله قرارگرفت و هنوز بلاتکلیف است
پاسخ ها
ناشناس
| Italy |
۱۰:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۶
مسئول فني براي سازمان دامپزشكي هيچ جايگاه وارزشي ندارد

شما متوجه شده ايد كه در ١٤مهر كارفرماها چقدر تاج گل ميفرستند براي نهاد ناظرررررررر؟
چون نميشه گفت ولي همه ميدانند انها سرشان را زير برف كردند
يك دفعه باز نهاد امنيتي وارد ميشود باز…….
عباس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۱:۰۹ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۷
0
1
در استان ............... نظارتی بر حضور ناظر فنی صورت نمی گیرد دکتر دامپزشک ناظر فنی واحد مواد غذایی ممکن است چندین ماه در واحد حضور نداشته باشد اداره دامپزشکی از آن بی‌خبر است وقتی هم خبردار می شود هیچ برخوردی با ناظر فنی نمی کند
دامپزشک
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
0
0
جناب دکتر زارعی در روزهای اول قولهایی دادند و گویا الان نزدیک به نتیجه است.و قطعا چون برای آینده ی عده ای از دامپزشکان صنف که سمت مسئول فنی را دارند این مسئله حیاتی است قطعا باید کاری درخشان و بی نقص باشد وگرنه چون قبلتر ها امید زیاد دادند و ناامیدی بسیار شدیم..با آرزوی موفقیت و آرامش خاطر برای تمام همکاران دامپزشک .
نظر شما
ادامه