کد خبر: ۸۱۸۵۳
تعداد نظرات: ۲۹ نظر
به بهانه اظهارات رئیس اداره دامپزشکی طرقبه شاندیز در خصوص ضرورت تسهیل در حرایم بهداشتی:
ما به عنوان متولیان حوزه دامپزشکی باید به حوزه خود پرداخته و از حرایم بهداشتی که مسئولیت رعایت مفاد آن بر عهده دامپزشکی گذاشته شده است، صیانت نماییم ...

حکیم مهر: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی در مطلبی با عنوان «دامداری‌ها در حریم شهر و روستاها یا شهر و روستا در حریم دامداری‌ها؟/ تمدید پروانه‌های بهداشتی در پیچ و خم دستورالعمل‌ها و قوانین حرایم» نوشت:

مدتی است که تولیدکنندگان حوزه دام و طیور برای تمدید پروانه بهداشتی واحد تولیدی به دلیل ضوابط و دستورالعمل های رعایت حرایم بهداشتی دچار مشکل و بلاتکلیفی شده اند که این مشکلات سبب بروز برخی چالش ها از جمله عدم دریافت تسهیلات بانکی، دریافت سوخت و گاها عدم تخصیص برخی سهمیه ها شده است که با گذر زمان و عدم بازنگری در قوانین و اصلاح دستورالعمل ها پیامدهایی ناخوشایندی را طی چند سال آینده بر صنعت پرورش دام و طیور و به تبع آن تولید فرآورده های خام دامی و تامین پروتیین حیوانی لازم برای سبد خانوارها به همراه خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی، رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، که سابقه خدمت در چندین شهرستان را در استان دارد در این رابطه گفت: مشکل عدم تمدید پروانه های بهداشتی تبدیل به معضلی برای تولیدکنندگان شده و سبب نگرانی آنها در مسیر تولید شده است.

«دکتر علیرضا قدرتی» با بیان اینکه از تصویب قوانین حرایم حوزه کشاورزی و دامپروری بیش از ۱۵ سال می گذرد، افزود: باتوجه به توسعه شهرها و روستاها، حرایم واحدهای پرورش دام و طیور دچار چالش شده است و متاسفانه به دلیل عدم اصلاح قوانین و ضوابط قانونی، پیامدهای ناخوشایندی به همراه داشته است.

وی، به ارتباط مستقیم رعایت ضوابط قرنطینه ای بهداشتی با کاهش بروز و شیوع بیماری ها بین واحدهای پرورشی بیان کرد: رعایت این مباحث ضروریست ولی این موضوع نباید سبب ایجاد اخلال در زنجیره تولید شود و تولیدکنندگان را ناامید و مایوس کند.

رییس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز، ادامه داد: در حال حاضر سطح آگاهی دامپروران، تجهیزات فنی مراکز و بهره گیری از مباحث علمی نسبت به زمان تصویب قانون سازمان دامپزشکی و قانون نظام جامع دامپروری، افزایش یافته است و حوزه پیشگیری با حساسیت بیشتر اعمال می شود.

"قدرتی" به دیدار با رییس سازمان جهادکشاورزی استان اشاره کرد و یادآور شد: موضوع حرایم و مشکلات پیرامون این حوزه در جلسه مطرح شد و ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان برای حل مشکل مراکزی که تغییر کاربری و تغییری در افزایش ظرفیت نداده باشند، قول مساعدت داد.

وی، بر حمایت از واحدهای تولیدی تاکید کرد افزود: تولیدکنندگان سهم مهمی و تاثیرگذاری در تامین پروتیین حیوانی، امنیت غذایی و سبد خانوار بر عهده دارند که با همه مشکلات و موانع و محدودیت ها و در شرایط خشکسالی طی سالیان متمادی با حداقل انتظارات در حال فعالیت هستند و به حوزه تولید خدمت می کنند. از این رو باید از حمایت لازم برخوردار شوند و در رفع مشکلات موجود هر چه سریعتر اقدام شود.

"قدرتی" در پایان گفت: با توجه به اینکه زمان اصلاح قوانین حرایم نامشخص است، پیشنهاد می کنیم از طریق پررنگ کردن آموزش تولیدکنندگان و به روزرسانی اطلاعات و آشنایی آنها با جدیدترین برنامه های پیشگیرانه، بخش زیادی از مخاطرات بهداشتی انتقال بیماری ها بین واحدها را می شود کاهش داد.

 پی‌نوشت حکیم مهر:

بی‌توجهی به حرایم بهداشتی و فواصل مراکز پرورش دام و طیور و آبزیان، هر چند که ممکن است در کوتاه‌مدت منجر به افزایش ظاهری تولید گردد، ولی در دراز مدت منجر به گسترش شیوع بیماری‌های دامی در این واحدها شده و عواقب وحشتناکی را به دنبال خواهد داشت. همچنین گسترش بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان در جمعیت‌های انسانی، از دیگر عواقب عدم رعایت این حرایم بهداشتی خواهد بود.

در شرایطی که در سال‌های اخیر وزارت جهاد کشاورزی و اصناف مرتبط یا صنعت دام و طیور به دنبال کمرنگ نمودن این حرایم بهداشتی بوده و این موضوع، نگرانی کارشناسان و فعالان حوزه دامپزشکی را به دنبال داشته است، اظهار نظر رئیس محترم اداره دامپزشکی شهرستان طرقبه شاندیز در خصوص ضرورت تمدید پروانههای بهداشتی واحدهایی که از نظر حرایم بهداشتی دچار مشکل هستند، جای تعجب دارد!

خوشبختانه دامپروری در کشور متولیان زیادی دارد؛ از وزارت جهاد کشاورزی گرفته تا سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی؛ و صدای آنها به همه جا می‌رسد. ما به عنوان متولیان حوزه دامپزشکی باید به حوزه خود پرداخته و از حرایم بهداشتی که مسئولیت رعایت مفاد آن بر عهده دامپزشکی گذاشته شده است، صیانت نموده و تلاش نماییم که هیچ‌گاه «بهداشت» را قربانی «تولید» نکنیم.

 

انتشار یافته: ۲۹
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
12
4
متاسفانه بعضی افراد خیلی سریع تحت تاثیر افراد قدرتمند قرار می گیرند و ............ سعی در کمرنگ کردن و یا حذف قوانین هستند. واصلا اینده نگری برایشان معنا ندارد با توجه به افزایش بیماری های بازپدید و نوپدید که سلامت دام و طیور و بخصوص انسان ها را تهدید می کند ضرورت حفظ حرایم مشخص و مبرهن هست و حتی باید سعی شود فواصل واحدهای پرورش دام و طیور از شهرها و جوامع انسانی بیشتر شود. انشا... که افرادی که چند صباحی در مسئولیتی هستند‌ جهت خوشایند خواص سلامت جامعه را قربانی ننمایند.
با سپاس از حکیم مهر
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
رییس ادارات شهرستانی زیادند اما رییس طرقبه چطور در صدر اخبار هست جای سوال است؟ ایشان همین چند وقت پیش نبود که فرمودند دامپزشکی به بودجه برای گرداندن امور احتیاج ندارد؟!!
ناشناس
| Japan |
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
كجا گفتن بودجه نياز نداره؟ منظور اين بود كه موضوع بهداشت در حوزه ايشان آنقدر مهم و حائز اهميت هست كه حتي اكر طبق بودجه بندي مقدار لازم تخصيص داده نشود باز هم به همان ميزان جديت بايد و حتما پيگيري شود و نه به بهانه عدم وجود بودجه شانه خالي گردد چون عواقب غير قابل جبراني خواهد داشت.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
9
7
حرایم بهداشتی فقط بهانه شده
در نهایت نظام با یک تبصره پروانه رو صادر میکنه
و شیرینی میگیره
حرایم برداشته بشه خیلی امضا طلایی جمع میشه
پاسخ ها
راوی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
چون قانون بدرستی اجرا نمیشود که نباید قانون را حذف کرد.
بهترین حالت این است که سازمان دامپزشکی بر عملکرد نظام دامپزشکی نظارت داشته باشد چون متولی سازمان دامپزشکی کشور است. و وظیفه سازمان است که نظارت نماید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
11
7
ایشون سرمایه گذاره یا نیروی سازمانه؟یا کارمند سرمایه گذار در سازمان؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره تعیین حد فاصله بهداشتی و حریم میان اماکن تولیدکننده دام و طیور از تشکیل کمیته‌ای به این منظور خبر داد و گفت: سازمان دامپزشکی کشور در این کمیته با مشارکت صاحبنظران اعم از ویروس‌شناسان و باکتری‌شناسان، همچنین نماینده اتحادیه‌ها، انجمن‌ها و سندیکاهای تولیدکننده و نمایندگانی از وزارت اقتصاد و سازمان صدا و سیما و با بهره‌گیری از مطالعات عملیاتی دست کم سه کشور هم کفو، موضوع تعیین حریم میان دامداری‌ها و تولیدکنندگان طیور صنعتی، به طور علمی بررسی و حد فاصله آن تعیین می‌شود.

وی افزود: تعیین حریم میان دامداری‌ها و تولیدکنندگان طیور با هدف رعایت بهداشت، سلامت و پایداری تولید صورت می‌گیرد.

نوروزی ابراز داشت: روستاهای کشور در قانون سازمان دامپزشکی شامل تعیین حریم میان دامداری‌ها و تولیدکنندگان طیور نمی‌شوند و افرادی که در اشل روستایی و غیرتجاری پرورش دام و طیور دارند باید به فعالیت خود ادامه دهند و منظور ما دامداری و واحدهای تولیدکننده طیور صنعتی هستند.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با تاکید بر اینکه روستاها شامل حرایم در قانون سازمان دامپزشکی نمی‌شوند گفت: روستا باید به بازتعریف گذشته بازگردد و به تولید بپردازد و با این مخالفتی که داریم هیچ از آنها حمایت هم می‌کنیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
باسلام دقت بفرمایید در خبر ذکر شده که ایشون کجا هستند و واقعا خدمات ارزشمندی در عرصه بهداشت و و دامپزشکی از خودشون نشون دادن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
3
5
شهرستان طرقبه و شاندیز از مناطق گردشگری استان خراسان رضوی بوده که به دلیل ارزش بالای زمین، ساخت و سازهای غیر مجاز در اطراف شهر و روستا بدون رعایت موازین و حرایم بهداشتی واحد‌های صنعتی در حال وقوع است که همین امر تمدید پروانه بهداشتی واحد‌های تولیدی صنعتی با قدمت بالای ۴۰ را با مشکل مواجه نموده است.
یکی از دلایل نظر کارشناسی تعدیل حرایم همین موضوع است. از طرفی امکان تعطیلی نیست از طرف دیگر تمدید پروانه ها به دلیل ساخت و سازهای غیر مجاز غیر ممکن شده است!
علي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
4
8
با سوابقي كه از ايشون به ياد دارم در چهارچوب قانون هميشه از بخش خصوصي حمايت كردن
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
4
6
بهتره گذری در طرقبه و شاندیز داشته باشید.منظور ایشون ویلاها و ساختمانهای مسکونی که به دلیل ارزش افزوده زیاد در این منطقه هر روز مثل قارچ در حریم دامداریها و مرغداریها سبز میشه و کلا هرچه دامدار و مرغدار بوده داره فراری میده یا هر روزه شکایت به بهداشت محیط و دادگاه که اینجا مگس داره.بو میاد و...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
4
5
مسلما مسائل بسیار مهمتر رها شده و در موضوع فواصل حتی در مجموعه هایی که داخل طرح هادی نیستند اما در حکم دامداری روستایی اند سخت گیری می شود. این سخت گیری شیوه غالب تولید در دنیا نیست. شاید در بعضی کشورها اجرا شود. اما مثل ضوابط ریشه کنی است که همه ابعاد آن باید متناسب باشد نه اینکه فقط سخت گیری به دامدار با دقت تمام انجام شود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
4
7
چرا هر فردی شروع به صحبت میکنه قبل از اینکه حرفش رو متوجه بشید در صدد حمله قرار میگیرید؟؟
به وضوح دارن میگن زمان بر هست اصلاح قوانین از سمت دامپزشکی و یا جهاد کشاورزی
در شرایط فعلی مگه میشه شغل و امرار معاش عده زیادی از فعالین گرفته بشه چون تمدید صورت نمیگیره؟؟!
شاید بنده خدا بیشتر از من و شما اگاه باشن به اینکه تغییر مکان دامداری ها و.. به مکان دیگه اون هم از ملک شخصی خودش که بالغ بر چندین دهه و شغل خانوادگبشون هست به مکان دیگه و اجبار به رعایت قوانین منسوخ شده چقدر سخت و یا غیر ممکن هست به خاطر همین میکن در شرایط فعلی به جای اینکه دست روی دست بگذاریم تا همه دامداران مجبور به فعالیت غیر قانونی بشن بهتر هست «در شرایط کنونی تا اصلاح قانون» اموزش های لازم و جامعی صورت بگیره تا احتمال وقوع و شیوع بیماری های زئونوز و سایر مشکلات کاهش پیدا کنه..
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
3
6
چون شهرداری اجازه داده مناطق مسکونی در مناطق صنعتی و مناطقی که بالغ بر ۴۰ ساله در حال فعالیت دامپروری هستن خونه سازی کنن قراره کار و بار اون دامپرور کساد بشه و حالا با تبعاتی که ایجاد شده مجوز نگیره و زمینش رو تحویل باغ ویلا مغازه های تجاری کنه؟؟
جالبه یک نفر پیدا شده از حق اون دامدار دفاع کنه همه مخالف شدین حسین مهر بهتره یره با اون کسی که مجوز داده تو منطقه صنعتی خونه سازی بشه و باعث انتقال بیماری بشه رو بگیره جای اینکه پشت سر مرد عمل صحبت کنه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۴۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
4
5
یکی از قوانین موثر در حوزه دامپزشکی و ارتقا سلامت عمومی جامعه قانون رعایت حریم است نباید اجازه داد تحت تاثیر بهانه هایی همچون رونق تولید و کسب و کار ، مقررات زدایی و تخلفات اندک و.... در درجه اول سلامت عمومی جامعه تهدید شود چرا که یکی از مهمترین مسئولیتهای مهم در شرح وظایف سازمان دامپزشکی طبق قانون حفظ و ارتقا بهداشت عمومی می باشد لذا نباید در زمینه موارد مرتبط با دامپزشکی تساهل نمود که در آینده خسارات غیر قابل جبرانی جهت سلامت عموم شهروندان در پی خواهد داشت و جایگاه دامپزشک و دامپزشکی را زیر سوال خواهد برد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
4
6
حکیم مهر با مایی یا از ما؟؟
چه ربطی داشت به تقابل قوانین بهداشتی و تولید؟؟ مگر ایشون تولید کنندست؟!؟
میخواید مشکل حل بشه یا سوژه میخواید واسه اینکه به کسی حمله کنین و مخاطب پیدا کنین با این تیتر ها؟
بهتره دامداربا کلاس های اموزشی یاد بگیره پسمانش رو‌چطور امحا کنه و الودگی رو‌کنترل کنه یا بهتره مخفیانه کار خودش رو انجام بده؟؟
هیچ تولید کننده ای که چندین چند ساله داره داره کار میکنه کارشو‌جمع نمیکنه بره چون به عده به خاطر جیب خودشون شروع به باغ سازی و ویلاسازی کنار این مراکز کردن
واقعیت اینه که مشکل از جاب دیگست یکی هم که میخواد یه راه حل شدنی تر بگه میشه قربانی کردن بهداشت در مقابل تولید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
5
9
ایشان یکی از همکاران با تجربه و کار بلد هستن. ان شاالله همیشه موفق باشند و سازمان چنین نیروهای زبده ای را بیشتر جذب کند.
همکار همراه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۲
5
6
کمی صفر و صدی مسائل رو نبینیم اگ خبر رو کامل بخونین متوجه صحبتهای ایشون میشین ، به چه قیمتی ندانسته اظهار نظر میکنید
توجهی به برش صحبتها…. وی ، به ارتباط مستقیم رعایت ضوابط قرنطینه ای بهداشتی با کاهش بروز و شیوع بیماری ها بین واحدهای پرورشی اشاره کرد….
وی به بازنگری قانونی که ۱۵ ساله از تصویبش میگذره اشاره کرد….
کمی قضاوت کمی تغییر زاویه دیدم آرزوست!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
5
10
من از سابقه ای که از ریاست محترم شبکه دامپزشکی طرقبه و شاندیز دارم مطمئن هستم کار ایشان با رویکرد حمایت از تولید و‌تحقق شعار کار آفرینی بیشتر در راستای منویات مقام معظم رهبری می باشد
سیستان و بلوچستان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۵۷ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
4
9
درود بر جناب آقای دکتر قدرتی بزرگوار.
همیشه موفق و سربلند باشید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
0
1
چطور است تولید را قربانی بهداشت کنیم ؟
بحث یک تعادل است که تولید بهداشتی کنیم و این با نظارت ، آموزش ، تلاش قابل انجام است . فقط مشکل این است که زحمت زیاد میخواهد !!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
3
5
چطور است تولید را قربانی بهداشت کنیم ؟
بحث یک تعادل است که تولید بهداشتی کنیم و این با نظارت ، آموزش ، تلاش قابل انجام است . فقط مشکل این است که زحمت زیاد میخواهد !!!
ناشناس
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۱۱:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
0
5
صحبتی که ایشان کرده بیشتر جنبه پیشنهاد دارد و اندازه و تاثیر آن در بالاترین حد به اندازه همان حوزه خدماتی ایشان است، نیازی نبود و نیست که با این حساسیت ارزیابی شود. در شهرستان های جدید التاسیس که قبلاً چند قدم آن طرفترش بافت روستایی داشته مطمئنا رعایت حرایم برای صدور پروانه جدید با محدودیت جدی روبرو است و رییس شبکه دامپزشکی شهرستان با فشارهای متعددی از جانب تولیدکنندگان و سازمان های متولی و‌ حمایتی از تولید روبرو خواهد بود. به همین لحاظ تمام بار حل مشکل بردوش رییس شهرستان خواهد بود و بسیار منطقی است که ایشان به نحوی به دنبال حل مشکل و رفع موانع مدیریتش برای پاسخگو بودن به تولید کننده و از طرف دیگر به قوانین باشد. به نظر بنده حرایم باید طوری تنظیم شود که ابتدا بومی نگر باشد و از همه مهمتر قابلیت انعطاف پذیری برای شورای صدور پروانه استان ها را داشته باشد تا دست استان برای تنظیم برنامه زمان بندی هر بخش همگام با سند توسعه آن باز باشد.
براین اساس می شود پروانه ها را با اقدامات جایگزین صادر و حتی گرید بندی کرد و محدودیت هایی را هم درخصوص حدود جابجایی و عرضه تولیدات و محصولات آن بخش یا واحد پیش بینی کرد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
1
6
اگر ذره ای دکتر قدرتی رو‌میشناختبد میدونستید که قانونمند تر از ایشون تو‌کل دامپزشکی خراسان رضوی ندیدید و نخواهید دید،فرق است بین احترام به قانونی که عملی باشد و قانونی که صرفا در حد حرف باقی بماند
ناشناس
|
Japan
|
۱۲:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۳
0
4
كسى از عدم رعايت بهداشت صحبت نكرده است.
اتفاقا موضوع رعايت بهداشت با آموزش موثر هست به جاي صرفا إبلاغ بدون عملكرد قوانين مربوط به ١٥ سال پيش.
در صورت عدم تمديد مجوز دامپزشكي، فرمانداري و استانداري با در نظر گرفتن حمايت از توليد كننده و كارآفرينى مجوز بازگشايي مركز راميدهند.
بهتر نيست دامپزشكى با ايجاد شرايط عملى تر و كلاس هاى اموزشى و نظارت به رعايت بهداشت در اين مراكز علاوه به نزديك شدن به هدف خود'رعايت بهداشت در محيط توليد و فراورده هاى مورد مصرف مردم و جلوگيرى از انتشار بيمارى هاى مشترك و..' باعث اشتغال چه براى دامپزشكان و چه كمك به چرخ توليد كشور كند؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
0
3
چند نکته؛
۱- اینکه "بهداشت" رو فدای "تولید" نکنیم، درست است.
۲-رعایت " بهداشت " فقط حفظ " فواصل و حرائم اماکن دامی" نیست؛ بجز واحدهای راهبردی دامی مانند مرغداری لاین، مراکز اصلاح نژاد، در دیگر واحدها با افزایش امنیت زیستی و ارتقای خودنظارتی می توان به ایجاد یک سطح امنیت زیستی مطلوب و پایدار رسید و با فن آوری روز دنیا دیگر نیازی به فواصل فعلی نیست؛ مثال ها و مصداق های آن کشورهای کوچک ولی قوی در حوزه دامپروری مانند دانمارک و هلند و بلژیک هستند.
۳-چنین به نظر می رسد پافشاری غیرمنطقی برخی افراد بویژه مسئولین سازمان نظام دامپزشکی بر رعایت فواصل و حریم های اماکن دامی، با دانش تکنولوژی دامپروری امروز و نه ۵۰ سال پیش، بیشتر ناشی از .................... است و گر نه در یک کشور کوچکی چون هلند یا بلژیک یا دانمارک چطور واحدهای دامی در کنار نزدیکی حرائم، دچار بیماری ک تلفات نمی شوند و سرمایه دامی آنان تهدید نمی شود!
در یک کلام؛ اماکن دامی رو با دانش روز مدرن کن و فواصل و حرائم رو بردار. بجز چند مورد استثنا مثل مرغداری لاین.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
2
1
متاسفانه بعضی از افراد غرض ورزانه در جهت تخریب دکتر قدرتی عزیز قدم برداشته در صورتی که با شناختی از دانش و تجربه ایشان دارم. تا جایی که امکان داره قانون به سمت تولید کننده خم می نمایند و این به معنا شکستن قانون نمی باشد.
اکپرپور
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
0
3
پسرخاله بنده زمینی به ابعاد پنج هزار متر خریداری نمود به دلیل اینکه صرفا جنب کارگاه جوشکاری بود پروانه بسته بندی تخم مرغ تعلق نگرفت که متاسفانه رویکرد ضدتوسعه سازمان دامپزشکی در حرایم بهداشتی غیرضروری و کاملاً قدیمی، باعث شده است زمین‌های بالقوه وسیع در بخش دام مورد استفاده قرار نگیرند.
همراه دکتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۵۶ - ۱۴۰۳/۱۲/۲۴
0
2
نظر شخصی من اینه مه ما باید بروز باشیم در همه مسائل نظر دکتر قدرتی هم همین بوده کامالا ر صحبتهای ایشون مشخصه
چرا باید در این عصر حاضر برخی قوانین محدود شونده داشته باشیم
کمی علمی تر باشیم
مطالعه و بروز بودن دوعامل مهمند که این مسائل رو میتونیم درک کنیم
درود بر دکتر قدرتی قانومندترین فردی که میشه راجبش نظر داد
نظر شما
ادامه