کد خبر: ۸۱۹۵۲
تعداد نظرات: ۵ نظر

حکیم مهر: رئیس شورای نظام دامپزشکی استان گلستان گفت: سرمایه‌گذاری در تولید، فراتر از تزریق سرمایه است.

به گزارش حکیم مهر به نقل از خبرآنلاین، «دکتر علیرضا یوسفی» در خصوص شعار سال ۱۴۰۴ که از سوی مقام معظم رهبری با محوریت «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده است، اظهار داشت: سرمایه‌گذاری نباید صرفاً به مفهوم تزریق پول برای تولید تلقی شود. در سال‌های گذشته سرمایه‌گذاری‌های بسیاری در بخش‌های مختلف اقتصادی انجام شده، اما آن‌چنان که باید، تغییرات مثبتی در ساختار تولید کشور ایجاد نشده است.

سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های اقتصادی و تعاملات بین‌المللی

به گزارش خبرآنلاین یوسفی با تأکید بر لزوم تغییر نگاه به مقوله سرمایه‌گذاری گفت: ما باید در فرهنگ، امنیت اقتصادی و تعاملات بین‌المللی سرمایه‌گذاری کنیم. بدون ارتباط سازنده با دنیا، سرمایه‌گذاری داخلی به هدر خواهد رفت. تولید باید باکیفیت، رقابتی و قابل صادرات باشد. اگر نتوانیم محصولات خود را به بازارهای جهانی عرضه کنیم، سرمایه‌گذاری‌های داخلی نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.

چالش‌های سرمایه‌گذاری در صنعت دام و طیور

رئیس شورای نظام دامپزشکی استان گلستان در ادامه به موانع موجود در صنعت دام و طیور اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات بزرگ این صنعت، نبود امکان صادرات پایدار است. اگر تولید داخلی مازاد بر مصرف باشد اما ظرفیت صادراتی برای آن فراهم نشود، عملاً سرمایه‌گذاری در این بخش غیرمولد خواهد بود.

وی افزود: در صنعت دام و طیور، مشکلاتی مانند واکسیناسیون، قرنطینه و استانداردهای بهداشتی وجود دارد که مانع صادرات محصولات می‌شود. بسیاری از کشورها به دلیل عدم رعایت استانداردهای بین‌المللی، محصولات ما را برگشت می‌زنند. این مسائل باید در اولویت اصلاح قرار گیرد.

لزوم حمایت‌های دولتی و رفع تبعیض‌های بانکی

یوسفی همچنین به نقش دولت در حمایت از سرمایه‌گذاری پرداخت و اظهار داشت: سرمایه‌گذاری دولتی و خصوصی باید در مسیر صحیح هدایت شود. استان گلستان سهم بسزایی در تأمین امنیت غذایی کشور دارد، اما آیا تولیدکنندگان این استان به همان میزان از منابع دولتی، تسهیلات بانکی و حمایت‌های مالی برخوردار هستند؟

وی در پایان تأکید کرد: برای توسعه سرمایه‌گذاری در تولید، دولت باید تسهیلات بانکی را عادلانه‌تر تخصیص دهد، تبعیض‌های بانکی را کاهش دهد، امنیت سرمایه‌گذاری را تأمین کند و مجوزهای لازم را با سهولت بیشتری صادر نماید. در غیر این صورت، سرمایه به جای ورود به بخش‌های مولد، به سمت بازارهای غیرمولد حرکت خواهد کرد.

 

انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۰۷
0
3
بخدا هیچ لزومی به مصاحبه نیست.چون در چند بخش به علت عدم دارا بودن اطلاعات کافی دچار اشتباه شدید
علت برگشت زدن محصولات دامی واکسیناسیون نیست.قرنطینه نیست.بلکه عدم رعایت ساختار بهداشتی در تولید محصولات است.
پاسخ ها
دامپزشک
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
قاعدتا همیشه لزوم اظهار نظر و عقیده وجود داره و من و شما نمی تونیم لزوم مصاحبه و ... رو برای مصاحبه شونده و خبرنگار تعیین کنیم. احتمالا خیلی سطحی به مطالب دقت کردید، علت برگشت محصولات و مشکلات صادرات، عدم رعایت استاندارهای بین المللی ذکر شده و نه چیز دیگری، واکسیناسیون به عنوان یکی از مشکلات صنعت دام و طیور ذکر شده در مصاحبه.
تا جایی که بنده از رئیس نظام دامپزشکی استان گلستان شناخت دارم ایشان بسیار فرد با دانش و عالمی هستن. ??
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۰
0
3
اصلا چه ربطی داره یک دامپزشک در مورد این موضوعات اظهار نظر کنه!!!
سرمایه گذاری به شما چه ربطی داره!!؟ تخصص دارید!!؟ اطلاعات دارید!!؟
عجب بابا
لطفاً برو در مورد مسائل نظام دامپزشکی اظهار نظر کن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
دوست عزیز شما چه مشکلی داری با این موضوع، مدیر یک ساختار بخش خصوصی راجع به سرمایه‌گذاری در تولید صحبت نکنه، پس کی صحبت بکنه!! عجب بابا!!
مدیر نظام دامپزشکی راجع به مشکلات سرمایه‌گذاری در تولید دام و طیور صحبت کرده، بعد شما می پرسی تخصص داره یا نه اون بنده خدا!! عزیزجان، بعیده از مخاطب آگاه اینطور اظهار نظر کردن و درج مطلب. ?‍♂️?‍♂️
حسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۰
1
1
درود بر دکتر یوسفی، مدیر جوان و دلسوز، مثل همیشه به دور از خودشیرینی و ملاحظات معمول، حرف درست و منطقی رو میزنی، احسنت.
نظر شما
ادامه