کد خبر: ۸۲۰۵۸
تعداد نظرات: ۵۰ نظر
گزارش تحلیلی حکیم مهر از ابلاغ حداقل حقوق مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی در سال ۱۴۰۴:
یکی از دامپزشکان فعال در یک کارخانه گوشت در اطراف تهران به حکیم مهر می‌گوید: «قراردادم روی کاغذ ۶۵ میلیونه، اما توافق کردیم ۳۰ میلیون پرداخت بشه. بقیه‌شو باید خودم برگردونم؛ تهدیدم کردن که اگه قبول نکنم، یکی دیگه رو میارن» ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی:‌ چند روز قبل خبری منتشر شد که در نگاه اول، موجی از امید را در میان جامعه مسئولین فنی بهداشتی و دارویی دامپزشکی به راه انداخت. بر اساس اعلام کانون سراسری انجمن‌های صنفی مسئولین فنی دامپزشکی، حداقل حقوق مسئولین فنی در سال ۱۴۰۴ به میزان قابل توجهی افزایش یافته است؛ رقمی که برای دامپزشک عمومی تا سقف ۷۳ میلیون تومان و برای کاردان تا ۵۲ میلیون تومان تعیین شده است.

به گزارش حکیم مهر، در این خبر آمده که حقوق دامپزشک متخصص بین ۵۸ تا ۸۰ میلیون تومان، دامپزشک عمومی بین ۵۳ تا ۷۳ میلیون تومان، کارشناس ارشد بین ۴۸ تا ۶۶ میلیون، کارشناس بین ۴۲ تا ۵۹ و کاردان بین ۳۷ تا ۵۲ میلیون تومان تعیین شده است. در ظاهر، این اعداد نه‌تنها قابل توجه بلکه نشانه‌ی توجه به جایگاه شغلی مسئولین فنی دامپزشکی به نظر می‌رسند. اما حقیقت میدانی چیز دیگری‌ست. این تعرفه‌ها بیشتر شبیه به آرایش زیبای یک جسد است؛ چیزی که در باطن جان ندارد.

قانون هست اما اجرا نمی‌شود

بررسی میدانی ساده‌ای کافی‌ست تا مشخص شود این اعداد و ارقام روی کاغذ، در واقعیت عملی نمی‌شوند. مسئولین فنی در سراسر کشور، از کارخانه‌های فرآوری لبنیات گرفته تا داروخانه‌های دامپزشکی، گزارش می‌دهند که اکثر کارفرماها حاضر به پرداخت این حقوق‌ها نیستند. آن‌ها با روش‌هایی کاملاً نهادینه‌شده، قانون را دور می‌زنند. متداول‌ترین شیوه این است که ابتدا قراردادی رسمی بر پایه‌ی تعرفه‌ی قانونی بسته می‌شود، اما کارفرما شرط می‌گذارد که پس از واریز کامل حقوق، بخشی از آن به او بازگردانده شود. این بازگرداندن می‌تواند به‌صورت نقدی، کارت‌به‌کارت یا حتی پرداخت قسطی صورت بگیرد.

توافق کردم نصف حقوق را برگردانم

وقتی از مسئولین فنی درباره این موضوع پرسیده می‌شود، واکنش اغلب آن‌ها ترکیبی از خستگی، انفعال و ناامیدی است. یکی از دامپزشکان فعال در یک کارخانه گوشت در اطراف تهران به حکیم مهر می‌گوید: «قراردادم روی کاغذ ۶۵ میلیونه، اما توافق کردیم ۳۰ میلیون پرداخت بشه. بقیه‌شو باید خودم برگردونم. تهدیدم کردن که اگه قبول نکنم، یکی دیگه رو میارن. الان چند نفر صف وایسادن که جای منو بگیرن.»

این وضعیت تنها مختص تهران یا صنایع بزرگ نیست. در شهرهای کوچک‌تر، موضوع حتی دردناک‌تر است. بسیاری از مسئولین فنی شهرستان‌ها با مبالغی بسیار پایین‌تر از حداقل حقوق قانونی کار می‌کنند. برخی گزارش‌ها حاکی از این است که در شهرهای کوچک، کاردان‌های مسئول فنی با حقوق‌های ماهانه ۱۰ تا ۱۵ میلیون تومان مشغول به کارند؛ آن هم در شرایطی که در قراردادشان رقم بالاتری درج شده است.

نقشی که ایفا نمی‌شود

این وضعیت تنها به جنبه‌ی مالی ماجرا خلاصه نمی‌شود. مسئول فنی که باید ناظر سلامت فرآورده‌های دامی باشد، عملاً از ایفای نقش خود بازمی‌ماند. او به جای آنکه بتواند در برابر تخلف مقاومت کند، تبدیل به کارمندی مطیع و منفعل شده که حتی جرأت ندارد برگه عدم تأیید امضا کند. بارها گزارش شده که مسئولین فنی به دلیل جلوگیری از یک تخلف بهداشتی، با برخورد شدید کارفرما مواجه شده‌اند. یکی از کارشناسان بهداشتی در یک کشتارگاه دام صنعتی روایت می‌کند: «یه بار خواستم جلوی کشتار دام بدون معاینه اولیه رو بگیرم، مدیر فنی مجموعه با لحن تندی گفت: اینجا همه‌چیز با امضای تو جلو میره، امضا نزنی فردا جات خالیه. اون روز فهمیدم که این شغل، فقط امضاست، نه اختیار.»

نتیجه وحشتناک یک نظرسنجی معتبر

در سال ۱۴۰۳، نظرسنجی‌ای در پایگاه خبری حکیم مهر انجام شد که نتایج آن به‌وضوح نشان می‌داد بیش از ۸۶ درصد از مسئولین فنی دامپزشکی حقوقی کمتر از میزان مصوب دریافت می‌کنند. این یعنی در بهترین حالت، از هر ۱۰ نفر تنها یک نفر به‌طور کامل طبق قانون حقوق می‌گیرد. با در نظر گرفتن اینکه تعداد زیادی از این مسئولین مجبورند بخشی از همان حقوق نصفه را هم به کارفرما بازگردانند، عمق فاجعه مشخص‌تر می‌شود.

در این میان، نقش سازمان نظام دامپزشکی و نهادهای نظارتی نیز مورد پرسش جدی قرار گرفته است. با وجود اینکه این سازمان موظف به تأیید و نظارت بر قراردادهاست، عملاً هیچ ابزار اجرایی برای راستی‌آزمایی پرداخت واقعی در اختیار ندارد. در اکثر موارد، ملاک رضایت، یک امضای ساده از مسئول فنی در پایان قرارداد است. اگر هم کارفرمایی متخلف باشد، با گفتن اینکه "طرف راضی بوده" به راحتی از بار مسئولیت شانه خالی می‌کند. بسیاری از مسئولین فنی هم از ترس بیکار شدن، هیچ‌گاه حاضر به شکایت رسمی نمی‌شوند. حتی در مواردی که شکایتی صورت گرفته، پاسخ نهادهای ناظر این بوده: «مدرکی دال بر پس‌گرفتن پول از سوی کارفرما وجود ندارد.»

تهدید سلامت عمومی و دوراهی اخلاق یا بقا

این زنجیره‌ی فساد اما به یک حلقه ختم نمی‌شود. تبعات چنین وضعیتی فراتر از تضییع حقوق شغلی چند هزار نفر است. مسئولین فنی در خط مقدم سلامت عمومی قرار دارند. وقتی آن‌ها ضعیف، منفعل و از نظر اقتصادی وابسته به کارفرما باشند، یعنی سلامت مصرف‌کننده هم به خطر افتاده است. در سال‌های اخیر موارد متعددی از مسمومیت، شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام، و فروش مواد غذایی فاسد به دلیل نبود نظارت کافی گزارش شده‌اند و همه‌ی این‌ها در حالی‌ست که روی برگه‌های رسمی، تأیید مسئول فنی وجود داشته است.

این شرایط، مسئولین فنی را در دوراهی اخلاقی قرار می‌دهد. بسیاری از آن‌ها بین "امضای صوری برای بقا" و "پافشاری بر اصول برای حذف شدن" یکی را انتخاب می‌کنند. و اغلب، ناچارند گزینه‌ی اول را برگزینند، چون در عمل نه حمایتی پشت سر دارند، نه شغلی جایگزین در بازار محدود کار برای دامپزشکان وجود دارد. هیچ تضمینی نیست که اگر فردی به‌خاطر اصولش با کارفرما درگیر شود، سازمان نظام دامپزشکی یا انجمن صنفی پشت او بایستد و از حقوقش دفاع کند.

در چنین شرایطی، افزایش تعرفه حقوق‌ها بدون ساختار اجرایی و نظارتی، نه تنها راه‌حل نیست بلکه ممکن است به عادی‌سازی فساد هم دامن بزند. وقتی هر سال رقم حقوق‌ها افزایش پیدا می‌کند اما سیستم اجرایی تغییری نمی‌کند، مردم به‌مرور این اعداد را جدی نمی‌گیرند و حتی خود مسئولین فنی هم امیدی به آن ندارند. شاید به همین خاطر است که در برخی از گروه‌های شغلی دامپزشکی، از تعرفه‌های جدید به‌عنوان "جوک سال" یاد می‌شود. این شوخی تلخ، گویای تلخی واقعیتی عمیق‌تر است.

راه حل چیست؟

آنچه نیاز است، تنها افزایش حقوق نیست؛ بلکه اصلاح ساختاری و سیستمی در روند استخدام، پرداخت، نظارت و حمایت از مسئولین فنی است. راه نجات این شغل، قطع وابستگی مالی به کارفرما، جرم‌انگاری فشار بر مسئول فنی و ایجاد سامانه‌های شفاف مالی است. اگر قرار باشد همچنان تنها معیار "اجرای قانون" یک امضای صوری و یک فایل PDF در سامانه نظام دامپزشکی باشد، باید پذیرفت که سلامت عمومی جامعه نیز به همین اندازه صوری و بی‌پشتوانه خواهد بود.

در نهایت، مسئول فنی فقط یک شغل نیست. او سپر سلامت دام، فرآورده‌های دامی و در نهایت، سلامت انسان است. اگر این سپر پوسیده شود، خطر آن نه فقط متوجه جامعه دامپزشکی، بلکه متوجه تمام مردم خواهد بود. وظیفه‌ی جامعه، رسانه‌ها، نهادهای قانونی و حتی مردم عادی‌ست که اجازه ندهند شغلی با این سطح از اهمیت، تبدیل به ابزاری تزئینی در گزارش‌های تولیدی شود. وقت آن رسیده مسئول فنی را از حاشیه به متن برگردانیم؛ قبل از آنکه دیگر چیزی برای دفاع از سلامت باقی نمانده باشد.

 

انتشار یافته: ۵۰
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
1
21
سلام حکیم جان، هفت ساله مسئول فنی هستم و از سال اول مسئولین سازمان و نظام گفتند از سال آینده تعرفه ها درست میشه و ارتباط مالی بین کارفرما و مسئول فنی قطع میشه، ولی نمی دونم چراهنوز اون سالی که مسئولین می گن نیومده!!!!!!
پاسخ ها
هاشم خان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
درود

تنها ارتباطی که روز به روز بهتر میشه؛
ارتباط بین مسولین ادارات هست با کارفرماها...
حسین
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۶:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
16
باسلام و احترام
قطع ارتباط مالی با منظور(کارفرما ) اولین و مهمترین قدم در راه سامان یافتن وضعیت آشفته مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی هست که اهتمام ویژه سازمان‌های ذیربط (دامپزشکی و نظام دامپزشکی) را می‌طلبد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
7
با عنایت به اینکه سازمان دامپزشکی مجری آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی می باشد و ماده ۱۹ این آیین نامه بر قطع ارتباط مالی ناظر بر منظور تاکید دارد،از زمان ابلاغ آیین نامه (سال ۸۸) کلیه روسای سازمان مرتکب ترک فعل شده و موضوع قابل پیگیری می باشد.
پاسخ ها
احمدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
سلام
شاید حرف شما درست باشد و سازمان ترک فعل کرده باشد؛
اما چنانچه کسی در این مورد پیگیری بکند؛
سازمان هزاران ادله و مستندات به صف میکند؛
و به شکل معجزه انگیزی؛اثبات میکند که :
یا ماده ۱۹ اجرا شده
یا در حال اجرا است...

نمیدانم سازمان کی و چطور اینهمه در این فن رشد و ارتقا یافته است!!؟
دامپزشک داروساز
|
United States of America
|
۰۷:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
1
18
خیلی به خودتون فشار نیارید،قانون عرضه و تقاضا بر همه چیز دنیا حاکمه، وقتی توی هر ده کوره ای چارتا دانشکده دامپزشکی راه انداختین ،با هیچ قانون و بگیر و ببندی نمیتونین جلوی بی ارزش شدن مدرک دامپزشکی رو بگیرین ،چون اون کارفرما میدونه که دهها نفر متقاضی مشتاق دیگه هستن که حاضرن با حقوق کمتر جذب اون شغل بشوند.
راه حل هم که اظهر من الشمسه، جمع آوری دانشکده های بی ضابطه که فقط یه مشت سرخورده تحویل جامعه میده و در مرحله بعد نظارت سختگیرانه و مسئول فنی محور بر مراکز ......
با درود فراوان
پاسخ ها
امین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
با سلام و احترام دقیقا یکی از مشکلات اساسی همین موردی است که حضرتعالی مطرح کردید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
9
13
این گزارش صرفا به تنزل بیشتر جایگاه مسئول فنی و ترغیب کارفرمایان به عدم پرداخت حقوق قانونی و جلوگیری از ایفای وظایف منجر خواهد شد
کمی تدبیر حکیم جان
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
نخیر. سکوت و عدم بحث و در نهایت عدم تصمیم گیری در این موارد مصداق پاک کردن صورت مسئلست. کارفرما بر اساس دوتا متنی که اینور و اونور نوشته میشه تصمیم نمیگیره اما از قانون میترسه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
1
16
وقتی رییس نظام استان پشت کارفرما هست باید هم این تعرفه ها شوخی باشه!
به مسئول فنی هم پروانه نیم وقت بدین که بتونه حداقل شغل دوم داشته باشه
مهدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
22
0
با سلام خدمت دوستان عزیز بنده مرغدار هستم مسئول فنی مرغداری را هرگز نمی‌بینم فقط مبلغی هر دوره واریز میکنم. در کل خیلی زحمت میکشند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
لطف کن طبق تعرفه حقوق را بدهید به شما قول میدهم ان بخت برگشته مسئول فنی شب هم خانه نمیرود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
شما حتما خودت اینطور خواستی. یه مبلغ جزئی در حد 10 میلیون میدی انتظار داری مسئول فنی رو ببینی؟ شما 60 میلیون قانونی رو بده، تا مسئول فنی بیاد شب و روز بشینه تو مرغداری از جاش تکون نخوره و کل کارهای بهداشتی مرغداری رو هم براتون انجام بده.
ناشناس
|
France
|
۰۹:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
8
من به خاطر اینکه جلوی کارفرما ایستادم، مجبور شدم استعفا بدم چون از سر لجبازی حقوقم رو هم نمیداد. چیزی که خیلی جذاب هست اینکه که بعضی از دوستان اداره دامپزشکی ........ با کارفرما ها همکاری های جذابی دارن و این اصلا به نفع شون نیست که بخوان قانون مربوط به تعرفه های دامپزشکی رو اجرا کنن. یه سری از همکارای خودمون هم هستن که متاسفانه نه سوادی دارن نه تعهدی حتی برای اینکه نظر کارفرمارو جلب کنن من دیدم که دامپزشک خودش اون مرغ ادویه دار فاسد رو خرید کرده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
20
4
به کارمند با 20 سال سابقه دکتر 30 تومن حقوق نمیدن بعد به یک تازه فارغ التحصیل 60 میلیون حقون بگیره!
پاسخ ها
Dr vet
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
و اینطوری میشه که ارزش رشته دامپزشکی بخاطر امثال تو پایین میاد و به تبع در آینده همون ۲۰ تومن هم دیگه نمی گیری چون ارزش رشته خودت رو دستی دستی خراب کردی و حق الناس بزرگی رو به گردن گرفتی
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
ناراحتی انصراف بده از کارمندی
مسئول فنی
| Germany |
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
متاسفانه طرز فکر شما بشدت ناسالمه!
اصلا آدم نرمالی نیستی!
حسود!
خب بخاطر امثال جنابعالی هستش که وضعیت اینقدر عالیه!
جناب شما تکلیفت تا بازنشستگی و حتی مرگ هم مشخصه،
یه مسئول فنی قرارداد سالانه داره و حتی اگر در آن سال حقوق ماهانه زیادی هم دریافت کنه، چیزی نمیشه، ضمن اینکه در راستای بهداشت عمومی جامعه تلاش میکند.

اگر خیلی ناراحتی بیا جایگاه شغلی رو عوض کنیم، بیا ...
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
نترکی یه موقع از حسادت ؟؟؟؟؟
ناشناس
| United States of America |
۱۴:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
مسئول فنی نیستم در حال حاضر چون حوصله کارفرما نداشتم اومدم بیرون
شما هم مثل من از کارمندی استعفا بده بیا مسئول فنی شو
زوری که نگهت نداشتن داداش
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
ریشه مشکل دقیقا همینجاست : حسادت
هاشم خان
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
با درود به کارمند ناشناس

احساسات شما و همینطور استدلالی که باهاش صحبت کردید؛کاملا قابل درک است!

اما مسئله اصلی مربوط به طبع و مزاج ما است که:
بجای اینکه حقوق بالاتر مسؤل فنی باعث شود مطالبات حقوقی بخش دولتی رو به بالا باشد؛
به دنبال پایین کشیدن حقوق مسؤل فنی می روید؛
حاجی این ره که آن را گم کرده ای؛مقصدش ترکستان است؛
سر را رو به بالا بیار و بگو:
حقوقم کم و ناچیز است؛بالاتر بیاوردیش...

عدالت در فقر عمومی نیست؛بلکه در رفاه عمومیست...
دامپزشک صلح طلب
| Germany |
۱۰:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
برای این که شرایطتون بهتر بشه به جای کامنت گذاشتن استعفا دهید کسان دیگری که میخوان جاتون رو بگیرن. همش کامنت که ما ۳۰ میگیریم. استعفا چاره کارمند ناراضی!
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
مگه من مسئول فنی شما رو مجبور کردم بری اداری بشی که الان داری از من انتقام می گیری
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
2
اگر دنبال راه چاره هستید اول تعرفه های واقعی و قابل اجرا اعلام کنید نه تعرفه های بقول خودتان کاغذی دوما اکثر مشکلات بخاطر اضافه شدن دانشکده های زیاد و بی کیفیته با تعطیل کردن اونا هم کیفیت کاری بالا میره و هم عرضه و رقابت منفی کم میشه مساله سوم نظام دامپزشکیه که فقط در مورد اخذ تعرفه ها و هزینه های مختلف صدور و تمدید پروانه و بازدید و کلاسهای بازاموزی و تمدید عضویت و غیره قانونی عمل میکنه و هر موقع به بحث دفاع از همکار میرسه سریعا به اداره دامپزشکی ارجاع میده و تحت این عنوان که اختیار قانونی نداره و فقط یه تشکل غیر دولتیه از انجام وظایف شانه خالی میکنه
بهنام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
2
مقصرنظام دامپزشکیه که ازماحمایت نمیکنه فقط طرف کارفرما را میگیره همه جا میگن قانون ولی به حقوق ما میرسه هیچ قاونی وجود نداره
دکتر مسئول فنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
5
با نظام دامپزشکی استان ......... تماس گرفتم پرسیدم که قرارداد مسئول فنی گاوداری صنعتی ، تمام ظرفیت مبلغش چقدره ؟؟ خود نظام گفت ۳۰ تومن!!!! خود نظام داره این عددو برا مسئول فنی میگه ، من موندم این اعداد از کجا میاد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
3
راه حل موقتی و سریع اینست که در قراردادهای مسئول فنی، وجه التزام هم اضافه شود و کارفرما کل مبلغ قرارداد یک ساله را به شکل چک ثبت شده به نام مسئول فنی و امانت نزد اداره دامپزشکی بگذارد. در این صورت مسئول فنی میداند که کارفرما نمی تواند بدون دلیل قانونی و محکم اخراج اش کند و می تواند محکم روی دریافت حق قانونی ماهانه اش پافشاری کند.

راه حل قطعی و دائمی هم اینست که به طور کل رابطه کارفرما و مسئول فنی قطع شود و مسئول فنی مستقیما به شکل قراردادی به استخدام دولت در بیاید و دولت حقوق اش را پرداخت کند. از طرف دیگر، دولت میتواند، عوارض سالیانه ای را به کارخانه ها و مراکز دامی وضع کند که از محل جمع آوری این عوارض در کل کشور یک صندوق حاوی چند هزار میلیارد تومان برای پرداخت حقوق مسئولین فنی ایجاد میشود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
1
3
یک پیشنهاد دیگر هم اینست که پروانه های مسئول فنی امکان نیمه وقت شده داشته باشن یعنی مسئول فنی 3 روز در هفته در کارخانه حضور داشته باشد و کارخانه هم فقط همان 3 روز را فعالیت تولیدی داشته باشد. و مسئول فنی نیمه وقت امکان حضور در حداکثر در 2 کارخانه را داشته باشد. 3 روز در یک کارخانه و 3 روز دیگر در کارخانه دوم.

قطعا این پیشنهاد هم مورد استقبال کارفرماها خواهد بود چون دیگر لازم نیست حقوق تمام وقت رو به مسئول فنی پرداخت کنند. فقط نصف حقوق رو پرداخت می کنند که برایشان به صرفه تر هست. و هم مورد استقبال مسئول فنی ها قرار خواهد گرفت چون قادر خواهند بود کسری درآمد خودشون رو با حضور در 2 کارخانه جبران کنند.
مسئول فنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۵۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
9
فقط موقع انتخابات نظام همه نامزدها میان وعده میدن که اجرای ماده 19 رو پیگیری میکنیم. بعد که رای رو گرفتن هیچی به هیچی!
تازه یکی از منتخبین نظام استان ما به مسئولین فنی میگفت بیاین پیام منو تو گروهتون لایک کنین ببینم ارزش داره برای مسئولین فنی کاری انجام بدم یا نه، چون حوصله دردسر ندارم!!!
میلاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
4
هر کس نان دهد....فرمان دهد.....جمله ای که کارفرما ها به بخش خصوصی میگن......خخخخخخ
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
1
1
چندتا موضوع مختلف دست ب دست میدن تا این مبالغ پرداخت نشه
بقول همکارا خود نظام و اداره در مرحله اول نمیتونن هضم کنن ک همکارشون انقدر حقوق بگیره و کارمند رسمی حقوقشو با مسئول فنی ک هیچ امنیت شغلی نداره مقایسه میکنه
خود مسئولین فنی صرفا مدرک میذارن و حضور کارآمد برای کارخونه ندارن
قانونی وجود نداره که ی مرکز بسته بندی ی کشتارگاه درحدی نیست ک بخواد دامپزشکو عوض کنه و این وسط ۳ ماه بدون مسئول فنی تولید هم انجام بده تا بره ی دکتر دیگه رو پیدا کنه،اداره ک نمیتونه جلوی تولید رو بگیره مرجع قضایی هم ک اصلا اطلاعاتی نداره راجع ب این موضوع ک باعث میشه حقوق ی مسئول فنی دامپزشک بشه ۲۰-۳۰ تومن در صورتی ک ی مسئول فنی داروخونه هر شیفتی ک وایمیسه ۳۰-۴۰ تومن میگیره دوجا وایسه ماهی ۸۰ تومن
بحث بالا پایین بودن شغل نیست هر کاری اهمیت و ارزش خاص خودشو داره بحث مدرکیه ک هرکدوم زحمت کشیدن برای بدست اوردنش
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
دوست عزیز که می فرمایید مسئول فنی فقط مدرک میذاره و حضور نداره! اینکار به میل خود مسئول فنی که نیست. به دلیل پرداختی پایین کارفرما هست. کارفرما 15 تومن میده در نتیجه مسئول فنی هم فقط 1 روز در هفته در کارخانه حاضر میشه.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
0
5
من بیست سال اندی پیش مسئول فنی بودم ،همین بساط بود یک حقوق صوری اعلام می‌کردند ولی واقعیت چیز دیگری بود.امروز این خبر را خوندم واقعا متاسف شدم. یعنی در عرض بیست سال این همه مسئول اومده و رفته باز مشکل پابرجاست.
Reza
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
2
1
با سلام خطاب من رسانه وزین حکیم مهر است می‌دونیم که نیتتون خیره ولی رسانه ای کردن این موضوع در حال حاضر خودزنی علیه مسئولین فنی بهداشتی می‌باشد چرا که همه از پایین تا بالا مسئولین دامپزشکی کشور از همه چیز اطلاع دارند مسئولین فنی بهداشتی هم که بماند اما بعضی کارفرماها از این تیتر سو استفاده میکنند.لطفا حذف کنید خبر رو ...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
کارفرما به اندازه کافی از همه چیز خبردار هست. این موارد باید انقدر تکرار بشه و رویش تاکید بشه تا بالاخره حل بشه. حذف تیتر و سکوت، تنها و تنها پاک کردن صورت مسئلست.
بوستان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۳
1
7
سلام در مرکز یکی از استان‌ها مسئول فنی بودم تماس تلفنی با رئیس اداره شهرستان مربوطه گرفتم و گزارش گوشت غیر قابل مصرف رو دادم فرداش صاحب شرکت منو بخاطر گزارش اخراج کرد که هیچ سفته حسن انجام کار داده بودم اونم اجرا گذاشت،واقعا متاسفم که عمر خودن رو تو این رشته و حرفه به فنا دادم!حالا شما دم از حمایت اداره و سازمان بابت حقوق میزنید؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
1
0
خوب تو میری گزارش میدی که چی عزیزم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
1
2
حکیم مهر چرا فقط کامنت هایی که مثل کبریت بی خطره چاپ می کنی
کارفرمای مظلوم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
4
1
ادارات دامپزشکی بیشتر طرف دکترهای فنی هستند تا کارفرماها دکتر فنی من بیش از 7 ماه است در محل کار حاضر نشده برای خودش جانشین گذاشته است در جای دیگر مشغول کار است جانشین هم دکتر فنی واحد دیگری است اداره هم از این خبر دارد وبا این خلاف اندر خلاف هیچ تذکر و برخوردی نکرده واین خلاف همچنین ادامه دارد اما اگر نقصی از کارفرما دیده بشه سریعا به دادگاه می فرستند و گوش فلک کر می‌کنند اما همکارشان خلاف کنند اشکالی ندارد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
درسته همکار عزیز برای کارفرما از کاه کوه می سازند اما هیچ نظارتی بر دکتر فنی ندارند واز تخلفات آنها چشم پوشی می کنند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
این نوع ترک فعل ادارات دامپزشکی در برخورد با تخلف ها و عدم نظارت هاست که یه دفعه 11 تن گوشت اسب از یه جا می زنه بیرون
ناشناس
| Austria |
۱۱:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
حتما شما مبلغ جزئی حدود ۱۰ میلیون پرداخت میکنی. با ۱۰-۱۵ میلیون انتظار داری دکتر فنی بیاد تمام روزها بشینه تو کارگاه؟! حتی کارگر ساده هم با این مبلغ نمیاد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
0
تعرفه ها ببر کاغذیه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
3
تا وقتی که به مسئول کارگاه، گفته می شه کارفرما، و حق قانونی کارفرما انتخاب کارمندش هست، همین آش و همین کاسه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
دقیقا
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۴
0
3
وقتی یه کارفرما میتونه خودش مسئول فنی رو انتخاب کنه شما فاتحه ی همه چیز رو بخونید. بعد از هفت سال کار کردن یه کارفرما که ذینفعه اومده مارو از کار بیکار کرده و نیروی خودش رو آورده دست ما هم به هیچ جا بند نیست
مسئول فنی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۵
0
2
در استان ما (زنجان) که خود اداره کل تعرفه ها رو برمبنای ضرب ضرایب به کار فرما اعلام می کنه
وقتی اداره دامپزشکی این کارو با دامپزشک میکنه از کارفرما چ توقعی میشه داشت
خسرو
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
0
0
تریاک توزیع کنیم بهتره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۹
0
0
برای تمدید پروانه رقم واقعی دریافتی ام تو قرارداد لحاظ شده بود و اداره به دلیل رقم قرارداد برام نواقصی زد و تمدید نکرد، هرچی پیگیری کردم فایده نداشت تا اینکه خود مدیر دفتر دارو و درمان استان گفت قرارداد سوری با رقم طبق تعرفه بیار تا پروانه ات تمدید بشه.
دقیقا کی داره کی رو گول می زنه ؟!؟!؟
نظر شما
ادامه