کد خبر: ۸۲۴۹۶
تعداد نظرات: ۶ نظر
روایتی از اتحاد، تخصص‌گرایی و ایستادگی:
«دکتر مهران مهدی‌پور» معاون آموزشی سازمان نظام دامپزشکی اظهار داشت: برگزاری چنین رویدادهایی نیازمند تلاش و انرژی بسیار زیادی است و من از همه دست‌اندرکاران این کنگره برای فراهم کردن چنین فرصتی صمیمانه تشکر می‌کنم ...

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: در فضای رسمی و علمی سالن همایش‌های کتابخانه ملی ایران، سومین کنگره ملی طب داخلی و جراحی گربه‌سانان با حضور پرشور دامپزشکان، اساتید دانشگاه، فعالان بخش خصوصی و مسئولان حوزه دامپزشکی کشور آغاز شد؛ کنگره‌ای دو روزه که برخلاف بسیاری از همایش‌های مرسوم، نه تنها با پشتوانه بخش خصوصی شکل گرفته بود، بلکه نشان داد ظرفیت علمی، اجرایی و حرفه‌ای فعالان این بخش در بالاترین سطح ممکن قرار دارد. از سخنان صریح و انتقادی دکتر فرخنده اقبال، رئیس کمیته اجرایی کنگره، در دفاع از جایگاه بخش خصوصی و ضرورت تخصص‌گرایی در دامپزشکی، تا تأکید دکتر مهران مهدی‌پور، معاون آموزشی سازمان نظام دامپزشکی، بر حمایت مجموعه نظام از حوزه دام کوچک، و در نهایت، روایت صمیمانه دکتر آرمین پیشکاری، دبیر اجرایی کنگره، از شش سال تلاش مستمر برای تثبیت جایگاه علمی این رویداد، مراسم افتتاحیه سرشار از پیام‌هایی روشن و دغدغه‌مند برای آینده دامپزشکی کشور بود.

در این مراسم، که با حضور ۵۲۳ شرکت‌کننده و ارسال بیش از ۳۸۰ مقاله علمی همراه بود، بر اهمیت اتحاد صنفی، اعتماد به بدنه علمی جوان، و ضرورت بازنگری در رویکردهای مدیریتی نهادهای بالادستی تأکید شد. در پایان این آیین نیز، از زحمات و خدمات علمی و حرفه‌ای استاد برجسته دامپزشکی کشور، دکتر محمدمهدی علومی، با اهدای لوح تقدیر، تجلیل به‌عمل آمد؛ اقدامی که با استقبال گرم حاضران مواجه شد و نقطه پایانی شایسته بر مراسمی بود که به‌حق «فراتر از یک همایش» توصیف شد.

رئیس کمیته اجرایی کنگره ملی طب داخلی و جراحی گربه‌سانان: بخش خصوصی، مهم‌ترین رکن جامعه است

به گزارش خبرنگار حکیم مهر، «دکتر محمد فرخنده اقبال» رئیس کمیته اجرایی سومین کنگره ملی طب داخلی و جراحی گربه‌سانان، در مراسم افتتاحیه این رویداد تخصصی، با تأکید بر نقش کلیدی بخش خصوصی در حوزه دامپزشکی، گفت: «کنگره پیش روی، به طور کامل حاصل تلاش بخش خصوصی است؛ بخشی که به باور من مهم‌ترین رکن هر کشور و جامعه به شمار می‌رود. در واقع، بسیاری از نهادهای نظارتی نیز به‌دلیل حضور این بخش شکل گرفته‌اند.»

وی با ابراز تأسف از عدم حضور برخی مسئولان دعوت‌شده، افزود: «انتظار داشتیم برخی مسئولین برای پاسخگویی به انتقادات ما حضور یابند، اما متأسفانه این اتفاق نیفتاد. با این حال، تمام تلاش خود را کرده‌ایم تا بهترین شرایط را برای برگزاری این کنگره فراهم کنیم و اگر کاستی‌ای وجود دارد، ناشی از شرایط موجود است.»

دکتر اقبال با اشاره به روند جهانی تخصص‌گرایی در تمامی حوزه‌ها، اظهار کرد: «امروز دنیا به سمت تخصصی شدن پیش می‌رود و این موضوع در آموزش نیز صدق می‌کند. باید بپذیریم که همه افراد باید در حوزه خود متخصص باشند، چرا که این، نیاز روز جامعه است.»

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در حال حاضر از توانمندی بالایی برخوردار است، خواستار اعتماد و حمایت بیشتر بخش دولتی از فعالان این حوزه شد و افزود: «امیدوارم روز به روز وضعیت دامپزشکی کشور بهبود یابد و دولت با اعتماد به بخش خصوصی، بخشی از امور را به این بخش واگذار کند. دامپزشکی حوزه‌ای بسیار گسترده است و به‌جای محدودنگری، باید به سمت کارآفرینی و گسترش آن حرکت کنیم.»

رئیس کمیته اجرایی کنگره در پایان به دغدغه‌های دانشجویان دامپزشکی نیز اشاره کرد و گفت: «دانشجویان ممکن است از سیستم آموزشی رضایت نداشته باشند و ما نیز به این دغدغه‌ها واقف هستیم. یکی از اهداف اصلی این کنگره، بیان همین مسائل برای اصلاح و بهبود شرایط است.»

معاون آموزشی سازمان نظام دامپزشکی: رشته دامپزشکی حیوانات خانگی با حمایت دکتر مطلبی به جایگاه شایسته‌ خود خواهد رسید

به گزارش خبرنگار حکیم مهر، «دکتر مهران مهدی‌پور» معاون آموزشی سازمان نظام دامپزشکی جمهوری اسلامی ایران، در دومین سخنرانی افتتاحیه سومین کنگره ملی طب داخلی و جراحی گربه‌سانان، ضمن ابراز تأسف از عدم حضور دکتر مطلبی، رئیس سازمان نظام دامپزشکی، گفت: «قرار بود دکتر مطلبی در این نشست حضور داشته باشند اما به دلیل مشکلی که پیش آمد، امکان حضور برای ایشان فراهم نشد. مسائل و دغدغه‌هایی که توسط دکتر فرخنده اقبال مطرح شد، خصوصاً در زمینه غیبت مدیران، حتماً به ایشان منتقل خواهد شد و من نیز در حد توان، این موارد را به اطلاع مسئولان ذی‌ربط خواهم رساند.»

وی در ادامه با قدردانی از برگزارکنندگان کنگره، اظهار کرد: «برگزاری چنین رویدادهایی نیازمند تلاش و انرژی بسیار زیادی است و من از همه دست‌اندرکاران این کنگره برای فراهم کردن چنین فرصتی صمیمانه تشکر می‌کنم. امیدوارم برنامه‌های ارائه‌شده در این کنگره مورد توجه و رضایت شرکت‌کنندگان قرار گیرد.»

دکتر مهدی‌پور با اشاره به اهمیت حوزه حیوانات خانگی و دام کوچک، تأکید کرد: «با وجود اینکه این حوزه طی سال‌های گذشته کمتر مورد توجه نهادهای مرتبط از جمله سازمان دامپزشکی کشور و حتی نظام دامپزشکی قرار گرفته است، خوشبختانه دکتر مطلبی نگاه مثبتی به این زمینه دارند و از توسعه آن حمایت می‌کنند.»

وی خاطرنشان کرد: «با تلاش‌های شما فعالان حوزه پت و با حمایت‌های دکتر مطلبی، این رشته به جایگاه شایسته خود خواهد رسید.»

معاون آموزشی سازمان نظام دامپزشکی در پایان سخنان خود، ضمن دعوت از همکاران برای ارائه نظرات و پیشنهادات، گفت: «در سازمان نظام دامپزشکی، همواره منتظر شنیدن انتقادات و پیشنهادات همکاران هستیم. خوشحال می‌شوم مشکلات را از زبان شما بشنوم و تا جایی که در توانم باشد، برای حل آن‌ها تلاش خواهم کرد.»

دبیر اجرایی سومین کنگره گربه‌سانان: از مسیر سخت تا موفقیت؛ این کنگره فراتر از یک همایش است

به گزارش خبرنگار حکیم مهر، «دکتر آرمین پیشکاری» دبیر اجرایی سومین کنگره ملی طب داخلی و جراحی گربه‌سانان، در سخنرانی خود با اشاره به مسیر شش‌ساله فعالیت‌های این مجموعه، گفت: «مسیر همکاری ما با دکتر فرخنده اقبال از شش سال پیش آغاز شد و خوشبختانه امروز به نقطه‌ای رسیده‌ایم که به عنوان نخستین شرکت خصوصی دامپزشکی، کنگره‌ای در این سطح برگزار می‌کنیم. حضور پرشمار شرکت‌کنندگان، نشان‌دهنده موفقیت این مسیر دشوار است.»

وی با اشاره به دستاوردهای این سال‌ها، افزود: «در قالب گروه دامپزشکی ایران، طی این مدت بیش از ۱۰۰ دوره آموزشی برگزار کرده‌ایم و با ۱۵۰ استاد برجسته دامپزشکی همکاری داشته‌ایم. در این دوره از کنگره، ۵۲۳ نفر ثبت‌نام کرده‌اند و مجموعاً ۳۸۲ مقاله به دبیرخانه ارسال شد که پس از داوری علمی تحت نظارت دکتر سیدرضا غیاثی، ۸۸ مقاله برای ارائه به‌صورت پوستر و ۱۸ مقاله برای سخنرانی انتخاب شد.»

دکتر پیشکاری تأکید کرد: «از ابتدا به دنبال منافع اقتصادی نبودیم و به اساتید نیز اعلام کردیم که مقالات را با بالاترین سطح سخت‌گیری علمی داوری کنند. دو سال برای برگزاری این کنگره تلاش شده و در این مسیر بی‌مهری، توهین و تحقیر را هم تجربه کردیم، اما با لطف خدا و دعای خیر پدر و مادر، به این نقطه رسیدیم.»

وی با انتقاد از برخی اظهارات مسئولان در رسانه‌ها که به گفته او «تیشه به ریشه دامپزشکی کشور می‌زنند»، گفت: «به عنوان یک دامپزشک نسل جوان، از متولیان حوزه دامپزشکی می‌خواهم در سخنان خود به تأثیرگذاری اظهاراتشان توجه کنند. سگ و گربه حیوانات خانگی هستند و ما در حوزه دام کوچک با مشکلات قانونی بسیاری مواجه هستیم.»

دبیر اجرایی کنگره با تأکید بر اهمیت اتحاد در دامپزشکی، افزود: «این کنگره فراتر از یک همایش علمی است. سعی کردیم از اساتید و انجمن‌های مختلف کشور دعوت کنیم تا گامی در مسیر همبستگی برداریم. متأسفانه سال‌هاست موضوع اتحاد در دامپزشکی مطرح است اما نتیجه عملی در پی نداشته. اتحاد در این صنف مانند پرواز یک پرنده است؛ باید ایستادن و اوج‌گرفتن را یاد بگیریم.»

وی در پایان سخنان خود، کنگره را به روح مرحوم دکتر سمیرا بشیری، دامپزشک فقید دام کوچک که در حادثه هواپیمای اوکراینی جان باخت، تقدیم کرد و از همزمانی این رویداد با تجلیل از دکتر محمدمهدی علومی ابراز خوشحالی نمود. وی گفت: «دکتر علومی در کنار دکتر اختر دانش، سال‌ها شرافت و بزرگی خود را به جامعه دامپزشکی کشور نشان دادند.»

 

 

انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۳
1
12
محصول نابخردی سیستم ناکارآمد کنونی در تکثیر دانشکده های دامپزشکی و انبوه لشکر فارغ التحصیلان هجوم آورده به کلینیک ها نه برای امرار معاش است بلکه بعنوان کارآموزی جهت آموخته شدن برای بیگانگان ! دقیقا مثل همه ی دیگر عرصه ها ،نابود کردن منابع مادی و معنوی و سرمایه های انسانی کشور به نفع دیگر کشورها... افسوس و هزار افسوس از این درد بی انتها...
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
5
8
دکتر علومی در کنار دکتر اختر دانش، سال‌ها شرافت و بزرگی خود را به جامعه دامپزشکی کشور نشان دادند
استادان خوب و همراه جامعه ایران از دانشگاه کرمان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
2
4
درود بر دکتر پیشکاری و دکتر فرخنده اقبال عزیز بابت برگزاری این رویداد ارزشمند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۴
1
7
من توی این کنگره نبودم و حقیقتا منتقد هم بودم که چطور یک شرکت خصوصی (که طبیعتا به دنبال منافع مالی کوتاه مدت یا بلند مدت هست) که مرجع علمی (مثل دانشگاه) نیست داره مقاله میگیره و کجا این مقالات رو قبول داره؟! اما وقتی پست و استوری های کنگره رو دیدم قبول کردم که از سطح کنگره هایی که قبلا شرکت کردم بالاتر بود ......... بهرحال خسته نباشید میگم به تیم برگزاری
ناشناس
|
Germany
|
۱۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۵
1
3
این کنگره نشان داد بخش خصوصی توانمند تر از بخش دولتی و دانشگاه هاست و نشان دادند که می شود با کمبود ها بهترین‌ها را ساخت
خسته نباشید به عوامل برگزار کننده
امیرعلی
|
Germany
|
۲۲:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۳/۰۷
1
1
دکتر فرخنده اقبال را سال های زیادیست که میشناسم و بنظرم ایشان در تحول آموزش دامپزشکی در سال های اخیر تحول شگرفی ایجاد کرده اند
نظر شما
ادامه