حکیم مهر - مدیرکل دامپزشکی خراسانجنوبی گفت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی دامپزشکی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی ویژه ایام نوروز آغاز شد.
محمدعلی رضایی اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی هماستانیها و مسافرین نوروزی اکیپهای ثابت و سیار نظارت بهداشتی دامپزشکی در مرکز استان و شهرستانها ساماندهی و تجهیز شده است.
وی تصریح کرد: روزانه 22 نفر کارشناس در غالب 11 اکیپ ثابت و سیار نظارت بهداشتی را در دو نوبت صبح و عصر برعهده دارند.
مدیرکل دامپزشکی خراسانجنوبی افزود: فعالیت اکیپهای فوق از تاریخ 22 اسفندماه آغاز و تا 15 فروردینماه سال 91 ادامه خواهد داشت.
رضایی گفت: طی این مدت کلیه اماکن تولید، پخش، بستهبندی و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان شامل رستورانهای بینراهی و درونشهری، سردخانههای مواد پروتئینی، مراکز تولید، نگهداری و عرضه انواع گوشت سفید و قرمز، آشپزخانهها، هتلها و مهمانسراها به طور مستمر بازدید و کنترل خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان ضمن توجه ویژه به تاریخ تولید و انقضای گوشتهای بستهبندی شده، از خرید گوشت مرغ فاقد بستهبندی، گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی منجمد و غیر منجمد با برچسب مخدوش خودداری کنند.
مدیرکل دامپزشکی خراسانجنوبی گفت: هماستانیها میتوانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در عرضه فرآوردههای خام دامی با کد چهار رقمی 1512 و یا شماره تلفنهای 2-2214361 در مرکز استان و در شهرستانها با شبکههای دامپزشکی تماس حاصل نمایند.