حکیم مهر - اداره کل دامپزشکی استان خراسانرضوی از عموم مردم خواست تا برای تهیه گوشت قرمز و دیگر اقلام پروتئینی خام دامی تنها به مراکز فروش معتبر مراجعه کنند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسانرضوی، در اطلاعیه این اداره کل اطلاعیه آمده است: لازم است شهروندان هنگام خرید گوشت قرمز به مهر بهداشتی دامپزشکی و نیز برچسبهای روی بستهبندی لاشههای گوشت و مرغ و ماهی که حاوی کد بهداشتی دامپزشکی، تاریخ تولید، انقضا و دمای نگهداری مناسب فرآوردههای گوشتی است، توجه کنند.
در ادامه این اطلاعیه به ضرورت سالم بودن روکش نایلونی یا سلفون به کار رفته برای بستهبندیهای گوشت، مرغ و ماهی و نیز عدم وجود خونابه و برفک در آنها اشاره شده و توصیه به خرید گوشت، متناسب با مصرف وعدههای روزانه برای جلوگیری از نگهداریهای طولانی مدت فرآوردهها در فریزر شده است.
روابط عمومی دامپزشکی استان به مصرفکنندگان یادآوری نموده که اگر قصد «دیفراست» نمودن یا خروج از انجماد گوشت و مرغ منجمد را دارند، بهتر است گوشت منجمد را 24 تا 48 ساعت قبل از فریزر به یخچال انتقال داده تا به تدریج تازگی خود را بهدست آورده و سپس برای طبخ استفاده شود.
در این اطلاعیه، اعلام شده با توجه به اینکه پس از خروج از انجماد فرآوردههای خام دامی، بایستی سریعا نسبت به مصرف آنها اقدام نمایند، ضروری است از انجماد مجدد فرآوردههای مذکور اجتناب شود.
بنا به اظهار نظر کارشناسان دامپزشکی، گوشت منجمدی که «دیفراست» و چرخ میگردد، به سرعت فاسد و غیرقابل مصرف خواهد شد، لذا باید بلافاصله استفاده شده و به هیچ عنوان تقسیمبندی و منجمد نشود.
در این اطلاعیه از کلیه زائرین و مجاورین خواسته شده در صورت مشاهده تخلفها در حوزه مرتبط با فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد با شماره تلفنهای 1512 (مرکز پاسخگویی اداره کل دامپزشکی) 7250025-7250035 (شبکه دامپزشکی مشهد مقدس) و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در میان گذاشته تا برخوردهای قانونی و لازم با متخلفین صورت پذیرد.
سامانه پیام کوتاه اداره کل دامپزشکی استان نیز به شماره 300001512 آماده دریافت پیامهای مردمی در زمینههای یاد شده است.