
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی از صادرات گربه و سگ زنده از تبریز به کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان خبر داد.
«دکتر امیرحسین بهداد» امروز در گفتوگو با فارس در تبریز اظهار داشت: در سه ماهه نخست امسال طی سه فقره گواهی صادرات سه قلاده سگ از تبریز به ترکیه انجام شده است.
وی افزود: در همین مدت طی سه فقره گواهی صادرات سه قلاده گربه از تبریز به کشور ترکیه صادر شده است.
مدیرکل دامپزشکی آذربایجانشرقی همچنین اظهار داشت: در بهار امسال سه قلاده سگ از ارمنستان و ترکیه و دو قلاده گربه از ترکیه وارد تبریز شده است.
بهداد ادامه داد: در نیمه نخست امسال دو قطعه پرنده زینتی طی یک فقره گواهی صادرات به کشور جمهوری آذربایجان صادر شده است.
واقعا این آقای مدیرکل، البته سرپرست ، صدور سه فقره گواهی قرنطینه برای حیوانات خانگی همراه مسافر را اینقدر مهم میدانند که رسانه ای نموده اند خبرش را؟
ارزش خبری داشت اونوقت این اقدامات؟!
سلام خروج شش سگ و گربه و دو قطعه پرنده زینتی در طول سه ماه صادرات میشه!!!؟؟؟ ایشان تفاوت صادرات با فردی که سگ خود را می خواهد به خارج از کشور ببرد متوجه می شوند؟ ......................... انتظار دیگری نمی توان داشت.
فردا يك تقديرنامه به نام ايشان از طرف سازمان براي اين مدير كل با اين متن صادر شده و كانديداي صادر كننده نمونه و دريافت تقديرنامه كارافرين نمونه هم ميشوند.
من مصاحبه اقاي دكتر بهداد؛ سرپرست محترم اداره كل دامپزشكي استان را كاملا با دقت مطالعه كردم