کد خبر: ۳۰۲۲۳
تعداد نظرات: ۳ نظر
 

آمارهای منتشر شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی نشان می دهد در حالی که میانگین مصرف سرانه جهانی گوشت مرغ 15 کیلوگرم است، ایرانی ها 11 کیلوگرم بیش از مردم جهان از این پروتئین استفاده می کنند.

به گزارش حکیم مهر به نقل از ایرنا، سرانه مصرف گوشت مرغ در ایران 26 کیلوگرم ثبت شده و به این ترتیب هموطنان بیش از میانگین دنیا (73 درصد سرانه مصرف جهان) گوشت مرغ مصرف دارند.

وزارت جهاد کشاورزی در نظر دارد وزن مرغ کشتار واحدهای پرورش دهنده مرغ گوشتی در سراسر کشور را کاهش دهد زیرا بررسی ها نشان می دهد جیره غذایی تولید گوشت مرغ نسبت به تولید تخم مرغ ساده تر است.

همچنین سرمایه گذاری برای تولید مرغ گوشتی کمتر از مرغ تخمگذار است و به همین دلیل پرورش دهندگان نیمچه گوشتی را به مراتب بیشتر از مرغ تخمگذار مورد استقبال قرار می دهند.

بررسی ها نشان می دهد ضایعات گوشت گوسفند حدود 50 درصد است اما مرغ بیش از 25 درصد ضایعات دارد که این امر استقبال تولیدکنندگان را در این ارتباط نشان می دهد.

وزارت جهاد کشاورزی به تازگی اعلام کرد: تولیدات گوشت مرغ در کشور بیش از 2 میلیون و 100 هزار تن است و با این میزان تولید، نیاز کشور به گوشت مرغ تامین شده است.

مطالعات نشان می دهد، سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود 50 گرم بعد از 6 تا هشت هفته به حدود 40 برابر وزن خود می رسد.

به گزارش ایرنا، براساس آمار فائو، اماراتی‌ها در رتبه نخست دنیا از لحاظ مصرف سرانه گوشت مرغ قرار دارند؛ هریک از اتباع اماراتی سالیانه به طور متوسط 64 کیلوگرم گوشت مرغ مصرف می‌کنند که حدود 2.5 برابر ایرانی هاست.

مردم آمریکا نیز با متوسط سالیانه 50 کیلوگرم مصرف گوشت مرغ در رتبه دوم قرار دارند؛ کویت با 46 کیلوگرم، گرانادا و جامائیکا با 44 کیلوگرم، برونئی با 42 کیلوگرم، دومینیکن با 38 کیلوگرم و قبرس با 37 کیلوگرم در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مصرف سرانه گوشت مرغ در عربستان 35 کیلوگرم، مالزی 33 کیلوگرم، انگلستان 29 کیلوگرم و لبنان 28 کیلوگرم ثبت شده است. میانگین مصرف گوشت مرغ در فرانسه به 24 کیلوگرم رسیده و روسیه نیز 16 کیلوگرم است.

کشورهای فقیر شامل بنگلادش، بروندی، کنگو، چاد، جیبوتی، اریتره، اتیوپی، گینه، مغولستان، نپال، رواندا، سودان، تاجیکستان و ازبکستان دارای مصرف سرانه گوشت مرغ نزدیک به صفر هستند.
 
 
برچسب ها: گوشت مرغ،
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر امیررضا بیدگلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
0
0
این آمار درست است اما باید در کنار آمار مصرف گوشت قرمز و ماهی و لبنیات و تخم مرغ مد نظر قرار گیرد. در حال حاضر آمارها نشان می دهد بخشی از نیاز به دیگر منابع پروتیین حیوانی روی گوشت مرغ منتقل شده است که خود دارای اثرات و توابع مثبت و منفی متعدد می باشد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
0
1
چرا آمار مصرف زیر خط جهانی گوشت قرمز در ایران اعلام نمیشه؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۴
0
1
بهتر نيست به جاي مقايسه با آمار جهاني كه كشورهاي فقير هم روي ميانگين كل تاثير ميگذارند، خودمان را با كشورهاي پيشرفته يا هم سطح مقايسه كنيم؟؟!!
نظر شما
ادامه