مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به پرسش خبرنگار روزنامه ابتکار درباره وجود باقیمانده آنتی بیوتیک در گوشت مرغ پاسخ گفت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از ابتکار، پرسش مطرح شده این بود: یک بحث رایج امروزه به مصرف آنتیبیوتیک در مرغها برمیگردد. استفاده از این مرغها مضرات خود را دارد اما جدا از بقیه مصارف، در بیمارستانها فرایند درمان را طولانیتر نیز میکند. چراکه بدن به آنتیبیوتیکهای مرغ و طیور عادت کرده و نسبت به دارو مقاومت میکند. برای جلوگیری از توزیع دام و طیور دارای آنتیبیوتیک در بیمارستانها وزارت بهداشت چه کاری میتواند انجام دهد؟
«دکتر زهرا عبداللهی» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در پاسخ گفت: یکی از استانداردهای ما در خدمات مدیریت غذایی این است که از مواد اولیهای استفاده شود که سالم هستند، اما مشکل این است که تعداد این مرغها امروزه برای کل کشور کافی نیست.
سلامت مرغ یا گوشت در دامپزشکی کنترل میشود؛ اگر تائید شده این سازمان باشد مشکلی ندارند، اما این دام و طیور علیرغم اینکه تاییدیه دامپزشکی را هم دارند، آغشته به آنتیبیوتیک هستند که منجر به مقاومت دارویی میشود.
He said, however, that the findings revealed several misconceptions. About three-quarters (76%) said they thought antibiotic resistance occurred when the body becomes resistant to the drugs, when in reality, it's the bacteria that become resistant and can cause infections that are hard to treat.
http://www.cidrap.umn.edu/news-perspective/2015/11/who-survey-shows-antibiotic-resistance-myths-common