حکیم مهر: اعضای جدید هیات رئیسه کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی طی روزهای اخیر معرفی شدند تا با انرژی مضاعف به ادامه برنامههای حوزه کشاورزی و دامپزشکی بپردازند.
دبیر دوم این کمیسیون در گفتوگو با حکیم مهر، ضمن تاکید بر اینکه تغییر محرزی در برنامههای کمیسیون کشاورزی مجلس ایجاد نخواهد شد، گفت: «همان برنامههایی که در گذشته اولویتهای اصلی کمیسیون بودند، همچنان با قدرت ادامه پیدا میکنند.»
«دکتر نظر افضلی» افزود: «آنچه هماکنون در دستور کار کمیسیون قرار دارد، سرکشی به حوزههای استانها و حضور فعال در برنامههایی است که به کمیسیون ارجاع میشود.»
وی فعالیتهای انجام گرفته در حوزه برنامه ششم توسعه، بودجه، تالابها، حفاظت خاک، هوای پاک و ... را از جمله اقدامات مثبت کمیسیون در بخش کشاورزی برشمرد و تصریح کرد: «بحث اقتصاد روستا و سازمان عمران روستایی یکی از مسائل مهم کمیسیون کشاورزی است که مقام معظم رهبری هم روی آن تاکید ویژه داشتند.»
هر جا که جامعه دامپزشکی نیاز داشته باشد، کمیسیون کشاورزی ورود میکند
افضلی ادامه سیاستهای حمایتی از طرحها و برنامههای حوزه دامپزشکی را از جمله برنامههای اختصاصی کمیسیون برای جامعه دامپزشکی کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: «هر جا که جامعه دامپزشکی نیاز داشته باشد، کمیسیون کشاورزی ورود میکند و شکر خدا در سال گذشته همکاریهای خوبی میان کمیسیون و سازمان دامپزشکی دیده شد.»
وی رسیدگی به وضعیت مرغداران، تعاونیهای مرغداران، تولید، پخش، تنظیم بازار و ... را از برنامههای جدی کمیسیون خواند و گفت: «متاسفانه این بخشها از نظر کاری، سرمایهگذاری و تولید در نقصان هستند. چند سالی است که ضرر میدهند و مشکلات زیادی دارند. هرجا قیمت افزایش پیدا میکند، دولت مداخله کرده و همه اینها از معضلاتی است که حل آنها مد نظر اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس البته با همکاری تشکلهاست.»
دبیر دوم کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر تعامل مثبت این کمیسیون با کمیسیون بهداشت و درمان، گفت: «مشکلی با کمسیون بهداشت نداریم و تعداد زیاد دامپزشکان حاضر در کمیسیون کشاورزی، بهانه خوبی برای تعامل با کمسیون بهداشت است.»
طرح انتقال سازمان دامپزشکی به وزارت بهداشت غیر کارشناسی است
وی در پایان مطرح شدن بحث انتقال سازمان دامپزشکی از وزارت جهاد کشاورزی به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را یک طرح غیر کارشناسی و نپخته عنوان و تصریح کرد: «دامپزشکی خویشاوندی زیادی با حوزه کشاورزی دارد. از طرفی در گذشته دیدیم که مقدار کمی از بودجههای طرح تحول نظام سلامت و بیماری های مشترک بین انسان و دام به سازمان دامپزشکی اختصاص یافت و حجم زیادی از آن در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفت. وزارت بهداشت میتواند به همین شکل بودجههای مورد نیاز را در اختیار سازمان دامپزشکی قرار دهد و نیازی نیست که دامپزشکی به وزارت بهداشت برود. چراکه نمیتوان بین دامپزشکی و کشاورزی جدایی ایجاد کرد.»