
حکیم مهر: کتاب «راهنمای مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی» با همت دکتر فاطمه عندلیب منتشر شد.
کتاب «راهنمای مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی» تلاش کرده خلاهای موجود را پر کند. کتاب فوق در 3 فصل شامل قوانین و مقررات مورد نیاز، ارگانها، اطلاعات مورد نیاز و شرح وظایف قسمتهای مختلف از جمله کشتارگاهها، کارگاههای بسته بندی خام دامی، مراکز جمع آوری شیر و عسل، سردخانه، کارخانه خوراک دام، کارخانجات تبدیل ضایعات، کارگاه لش گیری و سورت روده، کارخانجات فرآوری پوست، دامداری و میادین عرضه دام، مرغداری و جوجه کشی، مزارع تکثیر و پرورش آبزیان، مراکز توزیع و عرضه خام دامی، انبار نگهداری مواد اولیه خوراک دام یا خوراک آماده دام و داروخانه ها و شرکتهای دارویی دامپزشکی و همچنین سامانه های مرتبط با دامپزشکی و مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی.
کتاب «راهنمای مسئولین فنی بهداشتی دامپزشکی» چاپ انتشارات پریور است. جهت تهیه کتاب می توانید نام و نام خانوادگی، تعداد درخواستی و آدرس خود را به شماره تلفن 09135907324 ارسال نمایید.







ظاهرا به قدری خلاصه شده که چیز زیادی به مسئول فنی نمیگه و این خلاء بزرگ همچنان پابرجاست.
راهنمای این همه موضوع در کمتر از ۳۰۰صفحه؟ بنظرتون الآن خلاء رو پر کردید؟
حوزه دامپزشكي بسيار گسترده و نميتواند فردي در همه زمينه ها تجربيات لازم را داشته باشد .
از منتقدین در خواست می شود اول کتاب را مطالعه کنند بعد نظر دهند.
با توجه به فهرستش به نظر خیلی مفیده.دستشون درد نکنه
سلام
اگر ناقص هم باشه سر فصل ها عالیه و در ادامه جای کار زیادی داره. ممنون از خانم دکتر که کتابی بسیار حیاتی و مورد نیاز را تدوین نمودند.
مجربین خوب می دانند که این مطالب فقط در فیلمهای هندی است و آیین نامه های سازمان دامپزشکی و فقط در دوجا کاربرد دارد: اخراج کردن مسوول فنی و .............
به نظرم نگارش attendents نادرست است و باید به صورت attendants باشد!!!
با سلام قیمت چنده
attendant یعنی خدمه ها
attendent و attendant هر دو درست هستند. یکی انگلیسی و یکی آمریکایی هست
ممنون که یک قدم برای مملکتمون برداشتید.
ممنون که به فکر بودید و بی تفاوت گذر نکردید
راهنمای مسئولین فنی در همه رشته ها از جمله داروسازی، کارشناس بهداشت و...تاکنون به شکل کتاب چاپ شده است و این کار برای اولین بار در دامپزشکی ارزشمند است. از همکار محترم تقاضا دارم در چاپ بعدی کتاب جامعتر و مفصل تر باشد. جلد کتاب هم اگر در چاپ بعدی شامل تصاویری از گوشت حاوی مهر دامپزشکی، ماهی، دارو، شیر، فراورده های پروتئینی باشد بهتر است.
مطمعنا این کتاب حتی اگه جامع هم نباشه حداقل چهارچوب رو برای خیلی ها که حتی دارن فعالیت میکنن و اطلاع ندارن مشخص میکنه. در ادامش هم به نظرم میشه هر کدوم از سر فصل ها رو به یک کتاب مجزا تبدیل کرد تا همه ی جزعیات برای کسی که دنبالشه مشخص بشه. به نظرم جای خالی الین کتاب واقعا حس میشد.