مدیرکل دامپزشکی استان کرمان در خصوص گوشت های بسته بندی وکیوم گرم موجود در بازار، به ارائه توضیحاتی پرداخت.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، «دکتر حسین رشیدی» بیان کرد: این روزها علاوه بر گوشت های منجمد گاوی وارداتی که در سطح شهر عرضه می شود و دارای تاریخ انقضای یک ساله از زمان تولید هستند، گوشت های گرم گاوی وارداتی در بسته بندی وکیوم شده هم عرضه می شود که بصورت گرم و تازه تحت نظارت دامپزشکی وارد کشور شده اند و تاریخ انقضای آنها از زمان تولید 70 روز است و در دمای صفر تا 2 درجه سانتی گراد نگه داری می شوند، لذا نباید این ها را با گوشت منجمد دیفراست شده اشتباه گرفت.
دکتر رشیدی تاكيد كرد: شهروندان گرامی از خرید گوشتهای وارداتی منجمد و گرم فاقد بستهبندی مشخص و تاریخ انقضا خودداری كنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 دامپزشکی استان کرمان اطلاع دهند.
این مقام مسئول در پایان با اشاره به ساماندهی تعداد 41 اکیپ در قالب 24 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح الی 20 در استان و در ایام تعطیلات عید نوروز اعلام نمود: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها و کلیه اماکنی که از فراورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می شود و همچنین خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاه های فرآوری و بسته بندی فراورده های خام دامی می باشد.