کد خبر: ۴۸۱۰۱
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
 
 

مدیرکل دامپزشکی استان کرمان در خصوص گوشت های بسته بندی وکیوم گرم موجود در بازار، به ارائه توضیحاتی پرداخت.

به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، «دکتر حسین رشیدی» بیان کرد: این روزها علاوه بر گوشت های منجمد گاوی وارداتی که در سطح شهر عرضه می شود و دارای تاریخ انقضای یک ساله از زمان تولید هستند، گوشت های گرم گاوی وارداتی در بسته بندی وکیوم شده هم عرضه می شود که بصورت گرم و تازه تحت نظارت دامپزشکی وارد کشور شده اند و تاریخ انقضای آنها از زمان تولید 70 روز است و در دمای صفر تا 2 درجه سانتی گراد نگه داری می شوند، لذا نباید این ها را با گوشت منجمد دیفراست شده اشتباه گرفت.

دکتر رشیدی تاكيد كرد: شهروندان گرامی  از خرید گوشت‌های وارداتی منجمد و گرم فاقد بسته‌بندی مشخص و تاریخ انقضا خودداری كنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراحل تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 دامپزشکی استان کرمان اطلاع دهند.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به ساماندهی تعداد 41 اکیپ در قالب 24 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح الی 20 در استان و در ایام تعطیلات عید نوروز اعلام نمود: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها و کلیه اماکنی که از فراورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می شود و همچنین خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی، کشتارگاه های دام و طیور، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاه های فرآوری و بسته بندی فراورده های خام دامی می باشد.

 
 
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
صنایع غذایی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۸
0
4
کاش چند تا رفرنس معتبر معرفی می کردند!!!ما نگهداری ۷۰ روزه پیدا نکردیم.
پاسخ ها
ناشناس
| France |
۰۱:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
بسته بندی با عنوان map را مطالعه کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۸
0
3
عجب
دکتر طالب زاده
|
Russian Federation
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۸
0
3
رسانه وزین حکیم مهر ظاهراً عکس گزینش شده مربوط به محموله گوشت منجمد برزیلی می باشد. اگر اشتباه نکنم گوشت وکیوم برچسب متفاوتی دارد. متشکرم.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
پر از خونابه است و بازار پسند نیست
ناشناس
| France |
۰۱:۰۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
دقیقا درسته
تصویر گوشت منجمد برزیلی اشتباها قرار گرفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
0
1
چه اصراری به گوشت گرم @@@!!!!خب منجمد وارد کنید که ۴۰وروز روی آب نماند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
0
0
حداکثر زمان ماندگاری گوشت گرم با بسته بندی واکیوم 7 روز میباشد وحکیم مهر یک صفر را اضافه گذاشته است
پاسخ ها
حکیم مهر
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
با سلام و احترام،
این خبر عینا توسط روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان به حکیم مهر ارسال شده و توسط حکیم مهر بازنشر گردیده است.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
بلی بر اساس ضوابط دفتر نظارت سازمان حداکثر ۷ روز است.
در خارج کشور در صورت داشتن شرائط و فراهم کردن بعضی شرائط دیگه تا ۴۵ روز هم ماندگاری دارد.
اما این ۷۰ روزه وارد کشور میشه و دفتر قرنطینه اجازه آنرا صادر نموده است و هیچ مبنای قانونی و علمی ندارد.
دفتر نظارت بطور استثناء گوشت وکیوم تولیدی بعضی کشتارگاههای استرالیا را تا ۲۰ روز عمر ماندگاری پذیرفته.
اما برزیلی؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۹
0
3
سلام
یک نابسامانی دیدگاهی و عملکردی در سازمان دامپزشکی حاکم شده
بیشترین عمر ماندکاری گوشت گرم ۴۵ روز تعریف شده اون وقت برای این گوشت ۷۰ روز.
سازمان دامپزشکی بدون دستورالعمل و بدون نظر کارشناسان اقدام به این کار کرده. یعنی هیچ استنداد قانونی برای آن ندارد.
حتی اگر این گوشت از نظر بهداشتی مشکل نداشته باشد کیفیت غذایی آن بسیار کاهش پیدا میکند.
حتی در IHR آن هم عمر ماندگاری قید نشده است.
نهایتا مردم هستند که ضرر میکنند.
ضمنا دمای نگهداری آنرا ۱ درجه تعریف کردند که البته فراهم کردن این شرایط در ایران خیلی راحت نیست.. و مدیر کل محترم ۲ درجه عنوان کردند.
نظر شما
ادامه