آزمایشگاه بافت شناسی فرآوردههای گوشتی دیروز با حضور استاندار لرستان و مدیرکل استاندارد لرستان در بروجرد افتتاح شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد لرستان، یکشنبه در مراسمی با حضور استاندار لرستان، معاونین استاندار، فرماندار بروجرد و مدیرکل استاندارد لرستان، آزمایشگاه تأیید صلاحیت شده بافت شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجرد افتتاح شد.
آزمون بافت شناسی برای جستجوی بافتهای غیر مجاز حیوانی در فرآوردههای گوشتی شامل سوسیس، کالباس، همبرگر، ژامبون و …، بر اساس استاندارد ملی ایران به شماره ۶۱۰۳ انجام میشود.
این آزمون برای شناسایی بافتهای غیر مجاز خوراکی مانند احشاء، کبد، ریه، طحال، پوست و سنگدان مرغ و همچنین بافتهای غضروفی، رگ و پی، چربیهای صفاقی و گوشت سر و صورت دام در این فرآوردهها، کاربرد دارد.
براساس این گزارش، این آزمایشگاه تنها آزمایشگاه همکار استاندارد در زمینه بافت شناسی در غرب کشور است.