حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: صبح روز گذشته اظهارات «دکتر بهادر حاجیمحمدی» دامپزشک، متخصص بهداشت مواد غذایی و استادیار دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی یزد در برنامه زنده شبکه سه سیما، موجی از نگرانی را در بین اقشار مختلف به وجود آورد.
به گزارش حکیم مهر، وی در این گفتگو اظهار داشت: «۶۲ درصد شیرهای پاستوریزه تبریز، ۶۰ درصد شیرهای پاستوریزه ساری و ۳۳ درصد شیرهای پاستوریزه تهران و اردبیل آلوده به سم آفلاتوکسین هستند».
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور این ویدئو را حامل یک ادعای سنگین میداند و معتقد است که این تحقیق قطعاً در یک اشل کوچک و با تستهای غربالگری انجام شده، در حالی که باید با روشهای تاییدی انجام شود.
«دکتر سامد برومندفر» در گفتوگو با پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر، با بیان اینکه برنامه صدا و سیما در خصوص وجود آفلاتوکسین در شیر پاستوریزه و استریلیزه از طریق برخی مقالات و فعالیتهای دانشجویی در یک اشل کوچک انجام شده اما تمام صنعت و تولیدات دامی کشور را زیر سؤال برده است، در حالی که طبق منابع و اطلاعات ما که خارج از سازمان دامپزشکی روی آن کار کردهایم، به هیچ وجه این درصدها صحیح نیست.»
وی با تاکید بر اینکه شیر تولیدی در کشور و لبنیات حاصل از آن از سلامت خوبی برخوردار است، تصریح کرد: «سازمان دامپزشکی به هیچ وجه در بحث شیر خام این ادعا را نمیپذیرد. یقیناً شیر خامی که از وضعیت مطلوبی برخوردار است به کارخانجات لبنی میرود و از آن لبنیجات تولید میشود که همه سالم هستند.
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با اعلام اینکه به زودی سازمان دامپزشکی و همچنین سازمان غذا و دارو توضیحات مبسوطی را در این زمینه ارائه خواهند داد، خاطرنشان کرد: «سازمان دامپزشکی به آمار متقنی دسترسی دارد که ادعاهای این ویدئو را رد میکند و هیچگونه جای نگرانی برای مردم ندارد. این آمار متقن در آینده به شکل دقیق و کامل بیان خواهد شد.»
وی در پایان توضیح داد: «گاهی برای اثبات وجود یا عدم وجود آفلاتوکسین در یک ماده غذایی، آزمایشهای غربالگری انجام میدهند. آنچه مهم است حجم آفلاتوکسین یا ماده خطرناک است که آن هم با روشهای تاییدی اندازهگیری میشود. حد مجاز آفلاتوکسین شیر خامی که در کشور تولید میشود و برای تولید لبنیات به کارخانجات میرود، از معیارهای اتحادیه اروپا هم پایینتر است، در نتیجه هیچ نگرانی وجود ندارد و من متعجب هستم که عدهای که عضو هیات علمی دانشگاه هم هستند، به راحتی با کارهای مقطعی چنین تشویشی در جامعه ایجاد میکنند.»
صحبت های دکتر حاجی محمدی مورد تایید است
صرفا هزینه های کیت را بدهید تا بهتان نشان دهم که حرفشان مورد تایید است و چقدر میزان آفلاتوکسین در کشور بالاس
چرا واقعیت ها را پنهان می کنید!!!