
قسمتی از گوشت مرغ که دارای خونمردگی است، تخلیه نشده و
ضریب هضم و جذب آن کاهش یافته است، لذا بسیاری از بیماریهای خونی از آن طریق قابل
انتقال است.
به گزارش حکیم مهر به نقل از شهرآرانیوز، کارشناس
دامپزشکی گفت: از مصرف قسمتی از گوشت مرغ که دارای خونمردگی است، پرهیز کنید.
«مرتضی میراسلامی» افزود: از آنجاکه خون قسمتی از گوشت مرغ
که دارای خونمردگی است، تخلیه نشده و ضریب هضم و جذب آن کاهش یافته است، لذا
بسیاری از بیماریهای خونی از آن طریق قابل انتقال است.
وی تصریح کرد: براساس اعلام دفتر بهداشت و مبارزه با بیماریهای
طیور سازمان دامپزشکی کشور گوشت مرغ سالم، تازه و بهداشتی باید فاقد هرگونه خونمردگی
روی پوست و ظاهر اسکلت باشد، اگرچه وجود خونمردگی دلیل مشکل در لاشه نیست، اما
گاهی اوقات بر اثر ضربه در هنگام کشتار خونمردگی روی پوست و گوشت مرغ ایجاد میشود
که این مرغ استعداد بیشتری برای عفونتزایی دارد.
وی با بیان اینکه گوشت مرغ تازه باید رنگ صورتی مطلوب و
روشنی داشته باشد، اضافه کرد: در هنگام خرید یا استفاده از گوشت مرغ، حتما به رنگ
ماهیچه رانها و بقیه بدن مخصوصا سینه که سفید رنگ است، دقت کنید.
به گفته وی، مشاهده رنگهای غیر عادی در گوشت مرغ چه در
هنگام خرید و یا در هنگام پاک کردن نشاندهنده کهنگی و معایب دیگری از جمله بیماریها
و آلودگی ثانوی میکروبی است.
وی در ادامه افزود: گوشت قرمز و مرغ باید بعد از ذبح سه الی ۲۴ ساعت در دمای یخچال نگهداری و
بعد مصرف شود.
میراسلامی بیان کرد: به منظور رعایت بهداشت و کاهش بیماریهای
احتمالی انتقالی در نتیجه مصرف گوشت مرغ، باید از مصرف گوشت تازه ذبح شده جلوگیری
کرد.
به گفته وی، اجازه دهید گوشت مرغ یا گوشت قرمز ۲۴ ساعت در دمای سردخانه قرار
بگیرد، چون عضلات بعد از ذبح فرایندهای انقباضی انجام میدهند که در نهایت اسید
لاکتیک در گوشت تولید میشود و بسیاری از بیماریهای مشترک در محیط اسیدی از بین
میروند.
این کارشناس دامپزشکی ساوه افزود: در دمای یخچال تا سه روز
میتوان گوشت مرغ را نگهداری کرد و در سردخانه منزل، حدود ۱۵ روز بیشتر نمیتوان آن را
نگهداری کرد.
مبنای این ادعا کدام یک از منابع علمی می باشد سعی شود از نشر ادعاهای غیر علمی خودداری گردد
بسیاری از بیماریهای خونی از طریق خون مرگی به انسان منتقل میشه؟
خون قلب و کبد مرغ کامل خارج میشه؟ اونها خطرناک نیست؟
کارشناس محترم دستتون درد نکنه مشهور شدید حالا لطفاً تکذیب بفرمایید و نظر درست رو غذای مردم بفرمایید ،
سلام نظرات جنجالي قبل از انتشار بهتر است از مراجع علمي استعلام گردد. اين موردي كه منتشر شده كه كاملا غلط هست ميتونه موجب نگراني مصرف كننده گردد.
خیلی حرف غیرعلمی و مسخره ای بود انصافا
افرادی که اومدن میگه خون مردگی بیماریزا نیست احتمالا خوده مرغداریها یا کشتارگاهها و فروشندگان مرغ هستن!!!!!شما مرغ خونمرده ببر سر سفرت!!!! همین امروز من مرغی که ران و پهلوش کاااااملا سیاه و خونمرده بود رو پس دادم خونمردگیش در حدی بود که بافت کاملا سیاه شده بود و باشستشو هم پاک نمیشد و فروشنده چقدر هم بهش برخورد که من مرغی که کیلویی پنجاه و نه هزارتومن خریده بودم رو پس دادم.
سلام این که مرغ رو باید پس از ۲۴ که در یخچال نگهداری شد از کجا امده من منظورم مرغ میباشد نه گوشت
سلام ..امروز مرغی گرفتم که بعضی از اندامهاش به طور خاشی به زردی میزنه ولی اصلا بوی بدنمیده...ایا میشه استفاده کرد یا نه؟ لطفا جواب بدین
میشه چند تا از این بسیاری بیماریهایی که میتونه به انسان منتقل بشه رو نام ببرید
پس تا الاآن باید شاهد انبوه بیماران ناشی از خون مردگی های مرغ در کشور و جهان باشیم
بنده بعنوان کارشناس مواد غذایی با منشا دامی و آزمایشگاه دامپزشکی به جرات میتونم بگم تقریبا هیچ نوع بیماری از گوشت مرغ بجز مسمومیت های ناشی از عدم رعایت زنجیره سرد منتقل نمیشه
و نمیدونم چرا حکیم مهر عزیز که خودش سمت کارشناشی در حوزه دامپزشکی رو داره این نظریه ها رو منتشر میکنه
خون مردگی از اونجایی که محیط مناسبی برای رشد باکتری باید جدا بشه
وگرنه در زمان پخت میکروبها ازبین میرن