حکیم مهر - دومین جلسه مجمع عمومی انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایران ، صبح پنجشنبه 24 آذرماه سالجاری در تهران برگزار شد.
در حالی که جلسه اول به حد نصاب نرسیده بود و قاعدتاً باید این جلسه مجمع فوقالعاده تلقی میشد اما انتشار یک آگهی در روزنامه ابرار و درج عبارت "اولین جلسه مجمع عمومی" در آن آگهی سبب بروز ابهاماتی در میان برخی اعضاء حاضر و هیأت مؤسس در برگزاری این جلسه و انتخابات هیأت مدیره شد.
پس از طرح ابهامات مختلف بنابراعلام نماینده وزارت علوم، تحقیقات و فناوری این جلسه به عنوان "دومین مجمع عمومی" تلقی شد اما به رغم به حد نصاب نرسیدن نصف بعلاوه یک اعضاء پیوسته برای شرکت در رأی گیری فعلاً انتخابات هیأت مدیره برگزار گردید.
به گفته نماینده وزارت علوم در صورتی که در روند ثبت این انجمن علمی، کمیسیون مربوط در این وزارتخانه، برگزاری انتخابات به این شیوه را صحیح تشخیص ندهد انجمن موظف به برگزاری جلسه فوق العاده خواهد بود.
گفتنی است در این جلسه اکثر اعضاء حاضر به نمایندگی از یک نفر غایب هم وکالت داشتند تا در رأی گیری شرکت نمایند.
پس از پایان رأی گیری و اخذ 42 برگه رأی شامل (رأی حاضرین و رأی وکالتی اعضاء غایب)، هفت نفر اعضاء اصلی هیأت مدیره و دو نفر اعضاء علی البدل ، یک نفر بازرس اصلی و یک نفر بازرس علی البدل به شرح ذیل مشخص شدند:
-----------------------------
1 - دکتر آخوندزاده با 40 رأی
2 - دکتر قیصری با 38 رأی
3 - دکتر احسانی با 37 رأی
4 - دکتر رضوی روحانی با 32 رأی
5 - دکتر سامی با 24 رأی
6 - دکتر محمودی با 21 رأی
7 - دکتر مطلبی با 17 رأی
علی البدل اول : دکتر رضویلر با 15 رأی
علی البدل دوم : دکتر پرتوی با 13 رأی
بازرس اصلی : دکتر عباس زاده با 27 رأی
بازرس علی البدل : دکتر تشکری با 9 رأی
------------------------------
دکتر ودود رضویلر استاد بازنشسته دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران و از اعضاء هیأت مؤسس هم که به اصرار برخی حضار در جلسه حاضر شد و از طریق تلفن نامزد انتخابات هیأت مدیره شده بود وقتی به محل برگزاری مجمع رسید پس از دقایقی جلسه را با حالتی که چندان سیمای رضایتمندی از آن نمیشد ترسیم نمود ترک کرد.
برخی دیگر از نامزدها هم با اینکه در ابتدا قصد اعلام نامزدی نداشتند اما به دلیل کم بودن تعداد نامزدهای هیأت مدیره و عدم امکان رأی گیری به توصیه بعضی از اعضاء هیأت مؤسس به فهرست نامزدها اضافه شدند تا انتخابات سرانجام برگزار شود.
البته این جلسه حاشیههای دیگری هم داشت، از جمله آنکه اختلافاتی در نحوه برگزاری جلسه و اضافه نمودن برخی اسامی به فهرست رأی دهندگان و غیره هم بین برخی اعضای هیأت مؤسس نظیر دکتر مطلبی و دکتر احسانی به چشم میآمد!
همچنین در این جلسه در خصوص میزان حق عضویت اعضاء دانشجو، وابسته ، پیوسته و حقوقی هم بحث و بررسی شد و رأیگیری بعمل آمد.
برخی اعضاء هیأت مؤسس نظیر دکتر سامی و دکتر قیصری خواستار تعیین حق عضویت سالیانه ده هزار تومان برای دانشجویان دکتری عمومی شدند و این مبلغ را مناسب دانستند اما مدیرمسئول حکیم مهر پیشنهاد متفاوتی ارائه نمود.
دکتر محمد لطفیزاده در جلسه مجمع گفت : دانشجویان باید انگیزه کمک کردن به این انجمن را داشته باشند و حتی باید آنها را به روشهای مختلفی تشویق نمود و به نظر من باید حداقل حق عضویت از آنان اخذ شود تا انگیزه مشارکت در پیشبرد کارهای انجمن را داشته باشند.
وی پیشنهاد کرد حق عضویت سالیانه دانشجویان فعلاً پنج هزار تومان باشد.
پس از طرح این پیشنهاد رأیگیری بعمل آمد که اکثر حاضرین با پیشنهاد مدیرمسئول حکیم مهر موافقت کردند و حق عضویت دانشجویان سالیانه پنج هزار تومان تعیین شد.
پس از آن نوبت به حق عضویت اعضاء پیوسته رسید و پیشنهاد دکتر سامی 100 هزار تومان بود که مدیرمسئول حکیم مهر این میزان را زیاد دانست.
دکتر لطفیزاده گفت : یک دامپزشک ممکن است در انجمنها و سازمانهای مختلفی عضو باشد و در طول سال در یک یا چند کنگره علمی هم شرکت کند و بنابراین اگر قرار باشد برای هر کدام از اینها مبالغ اینچنینی بپردازد در بلندمدت استقبال از انجمن بهداشت مواد غذایی کم می شود.
وی افزود : در ابتدای کار انجمن بهتر است مبالغ پایینتری در نظر گرفته شود و به تدریج وقتی عملکرد مناسبی از هیأت مدیره دیده شد این رقم افزایش یابد و این امر از سویی موجب میشود که با گذشت چند سال حجم عظیمی از بدهکاران نظیر برخی انجمنها و تشکلهای مشابه در میان اعضاء ایجاد نشود و لذا پیشنهاد میکنم حق عضویت اعضاء پیوسته 30 هزار تومان در نظر گرفته شود.
پس از این توضیحات پیشنهاد 100 هزار تومان به 50 هزار تومان تغییر یافت و بین 50 و 30 هزار تومان رأی گیری بعمل آمد که هر دو پیشنهاد 16 رأی کسب کردند و به همین دلیل با توافق حضار میانه آن یعنی 40 هزار تومان برای اعضاء پیوسته به تصویب رسید.
در ادامه حاضرین برای اعضاء وابسته هم با اجماع کامل 20 هزار تومان را به عنوان حق عضویت سالیانه به تصویب رساندند.
در پایان هم نوبت به حق عضویت اعضاء حقوقی رسید. در این میان دکتر آخوندزاده که بیشترین رأی را در انتخابات از آن خود کرده بود پیشنهاد کرد سالیانه 500 هزار تومان از اعضاء حقوقی اخذ شود. دکتر کوچکیان از دیگر حاضرین در مجمع مبلغ یک میلیون تومان را پیشنهاد کرد اما این بار برخلاف موارد قبل مدیرمسئول حکیم مهر از 2 تا 3 میلیون تومان سخن به میان آورد.
وی در توضیح علت این پیشنهاد خود گفت : شأن انجمن بهداشت مواد غذایی به عنوان یک انجمن علمی این نیست که از یک کارخانه عظیم مواد غذایی یا یک سازمان معظم دولتی یا غیردولتی نظیر دانشگاهها و غیره با گردش مالی بسیار بالا 500 هزار تومان بخواهد.
لطفیزاده تأکید کرد : هیأت مدیره نباید متکی به حق عضویت اعضاء پیوسته و وابسته باشد و اگر تلاش کند میتواند با جذب مقالات پژوهشی و ارتباط مناسب با صنعت بودجه لازم برای پیشبرد اهداف انجمن را تأمین کند و صاحبان برخی صنایع به ویژه سوسیس و کالباس و امثالهم بسیار مایل خواهند بود که به عضویت یک انجمن علمی و تخصصی درآیند و مشکلات خود را از طریق تعامل با این انجمن تخصصی حل کنند.
پس از این توضیحات در این باره برای سه پیشنهاد 500 هزار تومان، یک میلیون و دو میلیون رأی گیری شد که پیشنهاد یک میلیون تومانی دکتر کوچکیان برای عضویت سالیانه اعضاء حقوقی به تصویب رسید.
در بخش پایانی جلسه مجمع نیز روزنامه ابرار بعنوان روزنامه رسمی درج اطلاعیههای انجمن بهداشت مواد غذایی با موافقت حاضرین تعیین شد.
خبر مرتبط :