حکیم مهر: اردیبهشت ۱۴۰۰ خبر تاسیس مرکز نگهداری سگهای بدون صاحب با همکاری سازمان پسماند شهرداری بروجرد و با اعتبار چهار میلیارد ریال در رسانهها منتشر شد.
به گزارش حکیم مهر به نقل از دانستنی آنلاین، شهرداری بروجرد ضمن اعلام این خبر بر اداره این مرکز بر اساس شیوهنامهها و دستورالعملهای قانونی تاکید کرد.
حال چند روزی است خبر کشتار سگ های عقیم شده و پلاک دار و سایر سگ هایی که در این مرکز نگهداری میشوند در شبکه های اجتماعی دست به دست میشود.
سئوال پیش آمده اینجاست که در کدام قسمت دستورالعمل کنترل جمعیت سگهای بلاصاحب که توسط سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور تهیه و ابلاغ گردیده به کشتار این حیوانات با سم و به طرز فجیع اشاره شده است که شهرداری بروجرد اقدام به معدومسازی و کشتار این حیوانات نموده است؟!
آیا جز این است که چهار میلیارد ریال اعتبار اولیه آنهم در سال ۱۴۰۰ (احتمالا بودجههای بیشتری طی این سه سال به این مرکز تزریق شده است) برای ساماندهی این حیوانات بوده نه کشتار آنها؟!
هنوز خبر دردناک کشتار پناهگاه گندک از حافظهها پاک نشده که شهرداری بروجرد با اقدام بیرحمانه به کشتار سگهای پناهگاه بروجرد پرداخته است.
یعنی دستیابی به یافتههای علمی و معتبرو یا استفاده از تجارب کشورهای همسایه در کنترل جمعیت و یا حتی مبارزه با بیماری هاری اینقدر کارسختی است که اقدام به پاک کردن صورت مسئله میکنید!؟
هماکنون حتی در کشور افغانستان با عقیمسازی و واکسیناسیون اقدام به ساماندهی و کنترل جمعیت سگهای بلاصاحب میشود و جای بسی تعجب دارد که مسئولین شهری ما با وجود امکانات و بودجه مناسب از حل این مسئله عاجز ماندهاند.
مسئولین محترم، میدانید قلب چندین نفر با مشاهده این کلیپها جریحهدار میشود؟ میدانید کودکانی که این صحنهها را مشاهده کردند چقدر آسیب میبینند؟ آیا این مظهر تشویش اذهان نیست؟ آیا این ترویج خشونت نیست؟ آیا نمیدانید حیوانآزاری مقدمه انسانآزاری است و در تاریخچه بسیاری از قاتلان زنجیرهای سابقه کشتار با قصاوت حیوانات نیز وجود دارد؟ پس چرا با دست خود به چنین افرادی میدان میدهید و جلویشان را نمیگیرید؟
شکایت سازمان مردمی دفاع از حقوق حیوانات از شهرداری بروجرد
ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات ایران (سمدا) با طرح شکایت علیه شهردار بروجرد از دادستان عمومی و انقلاب این شهردرخواست برخورد قاطع با این اقدام غیرقانونی، غیراخلاقی و غیرانسانی را داشته است.
امید است با پیگیری مراجع قضایی دیگر شاهد چنین صحنههای دلخراش، آزار و کشتار حیوانات که آنها هم مخلوق خداوند مهربان هستند، نباشیم.
گفتنی است ستاد مردمی دفاع از حقوق حیوانات ایران (سمدا) با هدف دفاع و استیفای حقوق حیوانات و در پی واکنش افکار عمومی و اعتراض گسترده جامعه مدنی ایران به روشهای غیرمتعارف سگکشی و نیز به دلیل سوء مدیریت و سوء رفتار در زمینه کنترل حیوانات شهری، اهلی، و به طور کلی سوء مدیریت در زمینه حیات وحش ایران، طی سالهای اخیر فعالیت میکند.
گزارش: منیژه بازیار
جمع کنید این سگای ولگردی رو که بلای جون انسان و حیوان شدن
شهری که شهرداریش از این افراد معلوم الحال بترسه، محکوم به نابودی و هاری ست