کد خبر: ۸۴۵۸
تعداد نظرات: ۷ نظر

حکیم مهر - کلیه احشاء خوراکی استحصالی کشتارگاه صنعتی دام سنندج برای اولین بار در کشور ممهور می شوند.

رئیس شبکه دامپزشکی سنندج در طرحی ابتکاری برای اولین بار در کشور دستور داد کلیه احشاء خوراکی دام در کشتارگاه دام این شهرستان ممهور شوند.

در پی ابلاغ دکتر عابد نمدی با استفاده از مهر داغی همه احشاء استحصالی دام از قبیل کبد (جگر)، کلیه (قلوه) و قلب (دل) به مهر دامپزشکی ممهور می گردند.

 

انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
دکتر آراسب دباغ مقدم
|
-
|
۲۲:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
0
0
کار خوب و جالبی است، فقط اینهمه مهر، احشا را از نظر زیبایی شناختی، خراب می کند. به نظرم یک مهر کافیست.
دامپزشک
|
-
|
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۱
0
0
استفاده از مهر داغی برای آلایشها از نظر بهداشتی مردود است و بار میکروبی محل داغی به سرعت بالا میرود
عابد نمدي
|
-
|
۱۹:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۱
0
0
ضمن تشكر از اظهار نظر همكاران محترم بايد به اطلاع رساند كه مهر مذكور تنها به حالت مهري سفيد رنگ بر روي احشاء قرار گرفته و هيچ آسيبي به بافت نمي رساند و در ضمن بر روي هر لب كبد يك مهر مي خورد عكس فقط به جهت نشان دادن مهر در سايت گذاشته شده است
ناشناس
|
-
|
۰۸:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
0
0
بنده نیز با نظر همکار دامپزشکمان موافقم. چون این سفید شدن که با مهر داغی صورت می پذیرد ، پرده روی کبد و کلیه را دچار پختگی سطی می کند و محل خوبی برای تکثیر میکروب می باشد.
بازرس گوشت سابق
|
-
|
۱۸:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
0
0
با سلام کاش یک فکری هم برای ممهورنمودن دنبلان و طحال که در استان ...... عرضه میشود میشد
از همکاران
|
-
|
۱۳:۵۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۳
0
0

بعضی اظهار نظر واقعا باعث شگفتی می شود.

مگر آلایش دامی مانند شکمبه و روده ها و اندامهای دیگر دام ذبح شده در شرایط بسیار آلوده کشتارگاه، سترون و عاری از میکرب هستندکه با زدن داغ آلودگی آنها افزایش پیدا کند؟

اتفاقا میکربهای قسمت داغ خورده حداقل در سطح از بین می روند یا کاهش می یابند.

ضمن اینکه با خشک شدن و کاستن از رطوبت بافتی زمینه رشد باکتری ها، بر عکس کمتر هم می شود.
دامپزشک
|
-
|
۱۶:۰۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۴
0
0
همکار عزیزم
سطوح کبد و شکمبه سترون و استریل نیست و مگر اطلاعات عمومی شما نم کشیده که نمیدانید سطوح خارجی احشا در شرایط کشتارگاهی ما بسیار آلوده هستند ولی پرده سروزی روی این آلایش ها مانع از ورود و هجوم بار میکروبی به داخل بافت می شوند و مانند یک سد طبیعی عمل می کنند. به همین دلیل برابر ضوابط بهداشتی اتحادیه اروپا هرگونه برش اضافی ممنوع می باشد تا آلودگی به حداقل برسد و حتی ضرب مهر آبی رنگ بر روی گوشت نیز ممنوع است و باید بر روی چربیهای گوشت ضرب شود تا هنگام بسته بندی گوشت ، بتوان بدون آسیب اضافی به گوشت ، مهر را برداشت کرد تا مرکب آبی رنک وارد غذای مردم نشود. در هیچ کجای دنیا اجازه مهر داغی بر روی فرآورده های گوشتی داده نشده است و خواهشمندم اشتباهتان را ........ قبول کنید!
نظر شما
ادامه