کد خبر: ۸۶۲۴

حکیم مهر - از آنجایی که عرضه مرغ قطعه‌بندی‌شده بسته‌بندی نیاز به یک‌سری ضوابط و استانداردهای خاص است، لازم است پس از اعلام آمادگی داوطلبان، بررسی‌های لازم برای واحد مربوطه انجام شود.

معاون فنی اداره‌کل دامپزشکی استان تهرانبا اعلام این مطلب گفت: طرح بسته‌بندی مرغ در استان تهران به‌خوبی پیش می‌رود، به‌گونه‌ای که در حال حاضر کیفیت به‌گونه‌ای است که شکایت‌های کمتری نیز از سوی مردم اعلام شده است.

دکتر داریوش جهان‌پیما افزود: در روزهای پایانی سال گذشته، چند کشتارگاه به‌دلیل نداشتن شرایط بهداشتی و استاندارد کافی برای عرضه مرغ بسته‌بندی تعطیل شدند که در ایام نوروز نیز کشتارگاه دیگری تعطیل شد و اکنون که تعطیلات به پایان رسیده، مراحل به‌سازی در این کارخانه به اتمام رسیده و به‌زودی بازگشایی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دو کشتارگاه مرغ در استان تهران مراحل اصلاح و کیفی‌سازی خطوط مختلف خود را در حال انجام دارند که به محض انجام اصلاحات، بازگشایی خواهد شد.

جهان‌پیما ادامه داد: با هماهنگی سازمان دامپزشکی کشور و اتحادیه‌های سراسری تولیدکنندگان مرغ در کشور، تغییرات ساختاری را مدنظر داریم.

وی تصریح کرد: در اسفندماه سال گذشته، کمیته فنی در خصوص عرضه مرغ قطعه‌بندی‌شده بسته‌بندی در مغازه‌ها تشکیل جلسه داد و قرار است در هفته جاری نیز دومین جلسه آن برگزار شود تا بدین ترتیب داوطلبان شرکت‌کننده در طرح فوق آمادگی خود را اعلام کنند.

باید استانداردهای لازم برای عرضه مرغ قطعه‌بندی‌شده بسته‌بندی لحاظ شود

این مقام مسئول یادآور شد: از آنجایی که عرضه مرغ قطعه‌بندی‌شده بسته‌بندی دارای یک‌سری ضوابط و استانداردهای بهداشتی خاص است، بنابراین لازم است تا واحدهای مدنظر مورد بازبینی قرار گیرند تا مشخص شود که کدام‌یک استانداردهای لازم را دارا هستند.

جهان‌پیما تأکید کرد: پس از آنکه اعلام آمادگی واحدها انجام شد، بازرسی‌ها جهت تعیین شرایط و ضوابط موجود مورد بررسی قرار می‌گیرد و پس از آن مجوز عرضه این فرآورده توسط مغازه‌ها صادر می‌شود.

وی اظهار داشت: عرضه مرغ قطعه‌بندی‌شده بسته‌بندی در حال حاضر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شود، زیرا آنها دارای استانداردهای لازم و یخچال‌های سردکننده هستند. بنابراین اگر واحد مغازه‌ای بخواهد چنین اقدامی را انجام دهد، باید دارای استانداردهای لازم باشد.

نظر شما
ادامه