حکیم مهر - مدیرعامل بزرگترین کارخانه تولیدکننده غذای ماهیان سردآبی وگرم آبی کشور در شهرکرد گفت: صدور چهارهزار تن غذای ماهی به خارج، برای کشورمان یک میلیون یورو ارز آوری داشته است.
یداللهی اظهار کرد: این میزان غذای ماهی به کشورهای نخجوان، ارمنستان، آذربایجان ،عراق و ترکیه صادر شده است. او با بیان اینکه امسال 30هزار تن غذای ماهی در این کارخانه تولید شده است، افزود: بزرگترین کارخانه تولیدکننده غذای ماهیان سردآبی و گرمآبی کشور در شهرکرد 40 درصد خوراک آبزیان کشور را تامین می کند.
مدیرعامل بزرگترین تولید کننده غذای ماهیان سردآبی وگرم آبی کشور از راهاندازی خط دوم تولید این کارخانه در آینده نزدیک خبر داد و تصریح کرد: با راهاندازی این خط، ظرفیت تولید آن به 200 برابر افزایش مییابد.
یداللهی، کیفیت غذای ماهی ایرانی را بهتر از غذاهای خارجی دانست و خاطرنشان کرد: به ازای تولید یک کیلو گرم گوشت ماهی، یک کیلو غذای ماهی تولید داخلی نیاز است، در حالی که برای تولید همین مقدار گوشت ماهی، یک کیلو و300 گرم غذای ماهی خارجی مصرف میشود.
چهار محال و بختیاری با تولید 16 هزار تن ماهی سردآبی بزرگترین قطب تولید این نوع ماهی در کشور است.