حکیم مهر: در پی انتشار خبر درگیری بیش از ۱۵۰۰ رأس از دامهای یکی از گاوداریهای بزرگ استان تهران واقع در منطقه حسنآباد با بیماری بروسلوز و گفتوگو با مالک این دامداری که کاملاً در راستای وظیفه رسانهای ما صورت پذیرفت (اینجا)، اداره کل دامپزشکی استان تهران به جای پیگیری برای حل این معضل و ارائه توضیحات فنی در این خصوص، در جوابیهای عجیب، ضمن متهم کردن حکیم مهر به «تشویش اذهان عمومی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه!»، اصل این مصاحبه را از اساس منکر شد!
به گزارش حکیم مهر، متن این جوابیه که با عنوان «برخورد با عاملان تشویش اذهان عمومی درخصوص امنیت غذایی» منتشر شد، به شرح زیر است:
«چندی پیش شاهد نمایش کلیپی در فضای مجازی مبنی بر وجود پنبه در گوشت های چرخکرده تولیدی یکی از شرکت های بسته بندی معتبر و محکوم کردن اداره دامپزشکی استان تهران مبنی بر کم کاری این اداره کل بودیم که با توجه به پیگیری های به انجام رسیده اقدام به باجگیری و تخلف عامل ایجاد خبر از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا پیگیری گردید.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جدیداً شاهد درج خبری مشابه در پایگاه خبری تحلیلی حکیم مهر (مرکز مجازی پژوهشگاه های راهبردی دامپزشکی) با تیتر درشت درخصوص درگیری یک واحد دامداری بزرگ و عدم اقدام اداره کل دامپزشکی استان تهران در این خصوص به نقل از صاحب دامداری می نماید. جای بسیار تعجب و تاسف می باشد که علی رغم اظهارات خود صاحب دامداری مبنی بر آمدن از دامپزشکی و اقدام به خونگیری و آزمایش و ارسال دام ها به کشتارگاه و همچنین اظهارات مشابه مسئول فنی واحد در خصوص حضور اداره کل دامپزشکی استان در واحد، جای سؤال اینجاست که چرا پایگاه خبری حکیم مهر قبل از درج خبری به این مهمی که می تواند باعث تشویش اذهان عمومی و ایجاد رعب و وحشت در شرایط کنونی اقتصادی کشور در جامعه نماید، مستندات مربوطه را از اداره کل دامپزشکی استان درخواست نکرده و صرفاً بسنده به اظهارات مدیریت واحد و مسئول فنی غیر مرتبط با موضوع می نماید. این در حالی است که بنا بر اظهارات کتبی مدیریت واحد دامداری (آقای قدرتی) ایشان هیچگونه مصاحبه ای با پایگاه خبری حکیم مهر نداشته است. آیا شایسته است زحمات پرسنل اداره کل دامپزشکی استان تهران که با تحمل فشار مضاعف و با توجه به کمبود پرسنل اداره کل و با توجه به حجم بالای فعالیت همیشه در صحنه حاضر بوده و حتی در شرایط سخت کرونا و در روزهایی که خیلی از کارمندان در دورکاری بوده اند در صحنه فعالیت و جهاد حاضر شده اند، بدینگونه زیر سوال برده شود.
این اداره کل با توجه به بزرگنمایی صورت گرفته توسط پایگاه خبری مذکور ضمن تکذیب خبر فوق، حق پیگیری موضوع را از مراجع قضایی ذیصلاح حق پرسنل زحمتکش خود دانسته و اقدامات قضایی مربوطه را به انجام خواهد رسانید.»
پینوشت حکیم مهر:
1- در این جوابیه انجام گفتوگوی حکیم مهر با مالک این دامداری، از اساس تکذیب شده است. فایل صوتی این مصاحبه هماکنون در آرشیو حکیم مهر موجود بوده و قابل ارائه به مراجع مربوطه خواهد بود. محض اطمینان شما، شماره تلفن همراه مالک گاوداری ۱۷۴۴***۰۹۱۲ میباشد!
2- در بخشی از این جوابیه آمده است «چرا پایگاه خبری حکیم مهر قبل از درج این خبر، مستندات مربوطه را از اداره کل دامپزشکی استان درخواست نکرده است؟»؛ برای اینکه علت این رویه حکیم مهر را درک نمایید، مسئولان اداره کل دامپزشکی استان تهران را به حافظه خود در ۱۰ روز پیش ارجاع میدهیم! هفته گذشته خبرنگار حکیم مهر با معاون و مدیر کل دامپزشکی استان تهران تماس گرفت تا درخصوص ماجرای ۲۳ تن مرغ آلوده وارداتی از ترکیه (اینجا)، جزئیات موضوع را جویا شود ولی هیچیک از آنها حاضر به مصاحبه نشدند و مدیرکل محترم دامپزشکی استان تهران نیز ضمن اظهار بیاطلاعی از ماجرای ۲۳ تن مرغ آلوده وارداتی از ترکیه، قرار شد شنبه آینده (یعنی دو روز پیش) خودشان تماس گرفته و توضیحات لازم را ارائه نمایند که همانطور که انتظار میرفت، خبری از تماس نشد (جهت اطلاع، فایل صوتی این دو تماس تلفنی نیز در آرشیو حکیم مهر موجود است!)
3- ایرادات نگارشی این جوابیه رسمی نیز در جای خود بسیار جالب توجه است. به عنوان مثال، به جملهبندی پاراگراف اول جوابیه دقت فرمایید!
4- اتهام «تشویش اذهان عمومی و ایجاد رعب و وحشت در جامعه!» به حکیم مهر نیز از موضوعات جالب این جوابیه است. جهت اطلاع دوستان، وظیفه یک رسانه تخصصی همین است و مخاطبین محترممان دکتران دامپزشک و اعضای فرهیخته خانواده دامپزشکی میباشند؛ ما روابط عمومی اداره کل نیستیم. نکند انتظار داشتید چشمان خود را به روی واقعیات و نقاط ضعف ببندیم و همواره درباره وضعیت موجود بهبه و چهچه نماییم!
5- در بخشی از این جوابیه، حکیم مهر به زیر سؤال بردن زحمات پرسنل اداره کل دامپزشکی استان تهران متهم شده است؛ این درحالی است که همه کارکنان سازمان دامپزشکی کشوری متفقالقولند که حکیم مهر در سالهای اخیر بیشترین تلاش را برای احقاق حقوق و بهبود وضعیت معیشتی کارکنان این سازمان (از جمله پیگیری موضوع تسری فوقالعاده خاص کارکنان دامپزشکی) به عمل آورده است. پیشنهاد میکنیم که این عزیزان سوء مدیریت خود را پشت دلسوزی برای پرسنل خدوم سازمان دامپزشکی پنهان نسازند.
6- به مدیرکل محترم دامپزشکی استان تهران توصیه می نماییم سری به آزمایشگاه اداره کل زده و آمار موارد مثبت بروسلوز در دامداریهای استان و دامهای بروسلوزی روانه شده به کشتار را از همکاران محترم آزمایشگاه جویا شوند.
7- امیدواریم مدیرکل محترم دامپزشکی استان تهران حداقل آمار دقیق و واقعی موارد مثبت بروسلوز در دامداریهای استان را به دانشگاه علوم پزشکی مربوطه به درستی و صحت لازم گزارش نموده باشند، در غیر اینصورت با توجه به زئونوز بودن بیماری بروسلوز، مسلماً این اقدام تهدیدی غیرقابل بخشش علیه بهداشت عمومی جامعه محسوب شده و قابل پیگیری در مراجع قضایی و سایر ارگانهای ذیصلاح خواهد بود.
8- در بخشی از این جوابیه، حکیم مهر را به پیگیری در مراجع قضایی تهدید نمودهاند. ما زنده به آنیم که آرام نگیریم؛ موجیم که آسودگی ما عدم ماست. با قلبی آرام و دستی پر از مستندات و مدارک و فایل صوتی مصاحبه، منتظر دیدار شما در مراجع قضایی هستیم!
در پایان به ذکر فرازهایی از بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درخصوص ضرورت پاسخگویی مسئولین در جمهوری اسلامی میپردازیم:
«مسئولان بلند پایهی کشور، قوای سهگانه، از خود رهبری تا آحاد مأموران و مدیران، همه باید پاسخگو باشند؛ پاسخگوی کار خود، پاسخگوی تصمیم خود، پاسخگوی سخنی که بر زبان آوردهاند و تصمیمی که گرفتهاند؛ این معنای پاسخگویی است؛ این یک حقیقت اسلامی است و همه باید به آن پایبند باشیم.»
(بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم، 26 فروردین 1383)
«حق مردم است که از مسئولانشان کار و تلاش و ابتکار و اقدام به موقع و رفتار مسئولانه بخواهند؛ و وظیفه مسئولان است که پاسخگو باشند و آنچه را که وظیفه آنهاست، انجام دهند.»
(بیانات در دیدار مردم استان همدان، 15 تیر 1383)
در همه چیز از سر خودش رفع مسولیت میکنه و میندازه گردن یکی دیگه . الان همین مشکل ک ناشی از سو مدیریت بخش دولتی است باید بندازه گردن مسول فنی آن دامداری .
واين همه درايت
راهكار علمي انها كشتارگاه
در مورد بيماريها همه گيري ونه پيشگيري
در مورد ةمواد غذايي خام دامي الوده -مصرف صنعتي
در مورد نهاده هاي الوده مرغي-مصرف در گاوداري اخه ذرت كپك زده خود گاو مسموم نميكند شير افلاتوكسيني رو هم مردم ميخورن مهم نيست كي تاالان نظارت كرده بگه اين اشغاها چيه به خورد مردم ميديد
در يك سيستم ناكارامد ومعيوب خيلي تلاش ودرگيري وچالش است كه درست بشود
خداوند اميد ما را از رييس جديد نااميد مگردان-امين