کد خبر: ۸۰۵۵۷
تعداد نظرات: ۸ نظر
گفت‌وگوی حکیم مهر با رئيس نظام دامپزشکی استان مازندران:
«دکتر محمد احمدی» اظهار داشت: توضیح دادیم که نظام دامپزشکی در صدور و ابطال پروانه کشتارگاه نقشی ندارد و کشتارگاه‌ها زیر نظر ما نیستند، بلکه صدور پروانه فعالیت مرغداری‌ها، دامداری‌ها با ماست، اما گفتند که از نظر ما دامپزشکی، دامپزشکی است!

حکیم مهر- محسن طاهرمیرزایی: نظام دامپزشکی استان مازندران به بهانه ۱۴ مهر «روز ملی دامپزشکی» برنامه‌ای برای گردهمایی دامپزشکان عضو این سازمان تخصصی را تدارک دیده بود که طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار بود شامگاه جمعه ۲۰ مهر با حضور نزدیک به یک‌هزار و ۲۰۰ نفر از دامپزشکان استان در تالار همایش‌های اکسین آمل برگزار شود، اما با وجود برنامه‌ریزی‌های انجام شده و تدارک همه اقدامات و ملزومات مراسم تجلیل از دامپزشکان برتر و پذیرایی در این همایش، ساعاتی پیش از برگزاری از برگزاری این گردهمایی جلوگیری شد که این موضوع انتقاد و اعتراض جدی دامپزشکان را از طریق رسانه اقتصادی حساب روز به دنبال داشت.

به منظور روشن‌تر شدن ابعاد موضوع، به سراغ «دکتر محمد احمدی» رئيس نظام دامپزشکی استان مازندران رفتیم و دقایقی را با او به گفت‌وگو نشستیم.

حکیم مهر:‌ آقای دکتر، ماجرای لغو مراسم گرامی‌داشت روز ملی دامپزشکی در استان چه بود؟

ما مدتی قبل از تاریخ چهاردهم مهر، برای برگزاری مراسم گرامی‌داشت روز دامپزشک برنامه‌ریزی و منابع مالی را مشخص کردیم. هزینه‌ها به هیچ وجه از منابع مالی نظام انجام نشد و شرکت‌های دامپزشکی، دامپزشکان، حامیان مالی و واحدهای تولیدی پا به میدان گذاشتند و ما توانستیم از محل آنها، حمایت‌های کالایی و ریالی دریافت کنیم.

حکیم مهر: اصلا چرا تالاری به نام اکسین را انتخاب کردید؟

این تالار از نظر جغرافیایی شرایطی داشت که دسترسی به آن برای اهالی غرب و شرق استان آسان بود و می‌توانستیم دامپزشکان را با خانواده دعوت کنیم. چون در استان مازندران تالاری که گنجایش ۱۲۰۰ نفر را داشته باشد، وجود ندارد. شرایط پذیرایی هم مناسب بود. میز خانوادگی وجود داشت و به راحتی می‌توانستیم به شکل همزمان از میهمانان پذیرایی کنیم.

آنها هم محبت کردند و برای صرفه‌جویی در هزینه‌های ما، اقلام غذایی را از خودمان گرفتند. مرغ مورد نیاز از شرکت ساوانا و گوشت از کشتارگاه تامین شد و به نوعی همه به ما کمک کردند. در ادامه برای برگزاری مراسم از اداره اماکن مجوز رسمی گرفتیم و در روز هجدهم مهر یعنی دو روز قبل از برگزاری مراسم، به جهت احترام، فرماندار شهر را نیز دعوت کردیم و در متن دعوتنامه عبارت «جهت تامین مراسم» را قید کردیم. اما در نهایت ناباوری، روز پنج‌شنبه یعنی یک روز قبل از برگزاری مراسم به ما اعلام کردند که اجازه برگزاری مراسم را ندارید. دکتر حسینی دبیر شورا و دکتر حق‌شناس نایب‌رئیس شورا به آنجا مراجعه و علت را سوال کردند. بنده نیز با معاون فرماندار به صورت تلفنی صحبت کردم و توضیح دادم که قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد و یک مراسم خانوادگی است که با مجوز اماکن برگزار می‌شود. گفتند به خاطر اینکه در این محل، کشتارگاهی فعالیت می‌کرده که در حدود هشت ماه قبل تعطیل شده است و آن کشتارگاه از جهت بهداشتی برای مردم مخاطره‌آمیز بود و در یک پروسه قانونی تعطیل شد.

حکیم مهر:‌ کشتارگاه تعطیل شده چه خطری می‌تواند برای برگزاری مراسم داشته داشته باشد؟

از نظر آنها اینکه کشتارگاه تعطیل شده، ممکن بود باعث شود برخی افراد تنش ایجاد کنند، در صورتی که قسمت اعظم کارگران آن در کشتارگاه بابل مشغول به کار شدند. اتحادیه قصابان هم با کشتارگاه بابل قرارداد بستند و هیچ اتفاق خاصی نیفتاد. حتی توضیح دادیم که نظام دامپزشکی در صدور و ابطال پروانه کشتارگاه نقشی ندارد و کشتارگاه‌ها زیر نظر ما نیستند، بلکه صدور پروانه فعالیت مرغداری‌ها، دامداری‌ها و... با ماست. اما گفتند که از نظر ما دامپزشکی، دامپزشکی است!

در نهایت با وساطت‌های مختلف، فرماندار گفتند که مراسم را با مسئولیت خودتان برگزار کنید. ما هم قبول کردیم و گفتیم که با مسئولیت خودمان برگزار می‌کنیم و اگر معترضی هم آمد، می‌گوییم ما آن گروهی که شما تصور می‌کنید، نیستیم. به تالار هم اطلاع دادیم که مقدمات را آماده کنند و مشکلی نبود.

اما درست در غروب روز جمعه، از تالار تماس گرفتند و گفتند که از اماکن به ما اطلاع دادند که شورای تامین با برگزاری مراسم مخالفت کرده است. هر چه توضیح دادیم که ما برای میهمانی تدارک دیدیم، قبول نکردند. دکتر حسینی تماس گرفتند و نماینده مجلس را واسطه کردیم و گفتیم اگر ما همین الان هم اطلاع‌رسانی کنیم، عده‌ای از خانواده‌ها که از شهرهای اطراف می‌آیند، در مسیر هستند، لااقل اجازه دهید که غذا را بخورند. اما قبول نکردند و ما هم تمکین کردیم تا مشکل دیگری پیش نیاید.

در نهایت با بهزیستی استان مازندران هماهنگ و در سه شهر  ۱۲۰۰ پرس غذا میان کودکان بی‌سرپرست تقسیم کردیم. شاید این غذاها قسمت آنها بود و این مسئله یک نقطه قوت و امید برای ما ایجاد کرد.

حکیم مهر:‌ آیا نسبت به این مسئله اعتراضی نکردید؟

به استاندار اعلام کردیم و ایشان اظهار تاسف کرد و دستور پیگیری داد. دکتر گرجی معاون سیاسی امنیتی، اعضای شورا را پذیرفتند و در آنجا معذرت‌خواهی کردند و رفتار فرماندار را مناسب ندانستند. ایشان دلجویی کردند و قول پیگیری دادند و گفتند طی یک نامه اعلام کردیم که فرماندار موظف به توضیح است که چرا این اتفاق افتاده است.

حکیم مهر:‌ واکنش فرماندار چه بوده است؟

فرماندار در یک مصاحبه تصویری گفتند که این افراد بی‌تجربه بودند، در حالی که خود بنده ۲۹ سال است که عضو هیات علمی دانشگاه هستم، دکتر حق‌شناس امسال به‌عنوان کلینیسین برتر کشور انتخاب شدند، دکتر مقدسی سال‌ها دامپزشک بودند، دکتر حسینی عضو هیات علمی دانشگاه هستند و دکتر گلپایگانی هم که علاوه بر مدیر کل دامپزشکی، هم‌اکنون معاون صدور پروانه‌های سازمان نظام دامپزشکی کشور هستند و لذا همه افراد باتجربه بودند. حرف فرماندار این بود که حساب این افراد از دامپزشکان جداست و اگر این اتفاق می‌افتاد، برند اکسین از بین می‌رفت.

در ادامه ما خدمت معاون سیاسی امنیتی رفتیم و ایشان گفتند که شما مراسم دیگری بگیرید تا استاندار در آن شرکت ‌کند و در آنجا معذرت‌خواهی هم خواهند کرد که همین اتفاق هم افتاد و آقای استاندار در مراسم حضور پیدا کرده و اظهار تاسف کردند.

حکیم مهر:‌ در مراسم دوم نیز شاهد گلایه‌هایی مبنی بر عدم دعوت برخی افراد بودیم. علت آن چیست؟

ما در مراسم قبلی یک پلتفرم ایجاد و آن را عمومی کردیم و گفتیم هر کسی که قصد حضور دارد، ثبت‌نام کند تا میزان غذای مورد نیاز را بدانیم. حدود ۳۰۰ نفر در این پلتفرم ثبت‌نام کردند که با خانواده‌های آنها در مجموع ۱۲۰۰ نفر می‌شدند. از آنجا که ما منابع مالی نداشتیم، دانشگاه آزاد قائم‌شهر سالن را تقریبا رایگان در اختیار ما قرار داد، در صورتی که هر جای دیگری که می‌گرفتیم، ‌باید پول آن را پرداخت می‌کردیم. گنجایش سالن قائم‌شهر حدود ۴۰۰ نفر بود و بنابراین ما نمی‌توانستیم دعوت عمومی کنیم، چون فضا نداشتیم. فضای دیگری را هم نمی‌توانستیم بگیریم، چون برای ما هزینه داشت و روی آن را هم نداشتیم که از حامیان قبلی بخواهیم که ما را حمایت کنند تا جای بزرگتری را رزرو کنیم. بنابراین با تک‌تک افرادی که در پلتفرم قبلی ثبت‌نام کردند، تماس گرفتیم و از آنها دعوت کردیم. به انجمن‌های صنفی هم نامه زدیم و از آنها دعوت به حضور کردیم. اما برای ما مقدور نبود که از همه یک دعوت عمومی به عمل آوریم.

حکیم مهر:‌ نظر شما در خصوص دخالت مقامات استان در مباحث دامپزشکی چیست؟

این دخالت‌ها در برخی مواقع بسیار حمایتی است. اتفاقا بنده در جشن اخیر چندین موضوع را مطرح کردم که یکی از آنها عواقب خروج دامپزشکی از مناطق شهری بود که خطاب استاندار تشریح کردم.

 البته ما در مازندران خیلی با این مشکل مواجه نیستیم اما استان‌های دیگری مثل خراسان و اصفهان با این چالش روبرو هستند. از طرف دیگر مسئله پسماندها را مطرح کردم. اینکه شرکت‌های پسماندی در قرارداد خود با دامپزشکان، مانند درمانگاه‌های پزشکی برخورد می‌کنند. این در حالی است که حجم پسماند حوزه پزشکی بسیار زیاد است. لذا لازم است نوعی تعادل ایجاد شود که این مسئله را با استاندار در میان گذاشتیم. بحث بعدی بنده، حوزه مالیات بود و قرار شد در مورد این سه مسئله، نامه کتبی به استاندار بزنم.

لذا عرض بنده این است که در خیلی از موارد، مداخله‌های مسئولین غیر دامپزشک در سطح استان از نوع حمایتی و در موارد دیگر هم مشورتی است. یعنی از ما می‌خواهند و ما هم توضیح می‌دهیم که منع قانونی دارد یا قابل انجام است. بنابراین، ما مشکلات را با تعامل حل می‌کنیم اما این موضوع تالار اکسین، مسئله‌ای بود که خود مسئولین استانی نسبت به آن اظهار تاسف کردند و در حال پیگیری موضوع هستند. ما هم پیگیری‌های خود را ادامه می‌دهیم و اگر نتیجه نگرفتیم، با نظر سازمان نظام دامپزشکی کشور و اعضای شورای نظام دامپزشکی استان به مراجع قضایی متوسل خواهیم شد.

حکیم مهر:‌ به‌عنوان حرف آخر...

از پایگاه خبری حکیم مهر بابت تمام حمایت‌ها ممنون هستیم.

حکیم مهر: ممنون از فرصتی که در اختیار ما قرار دادید.

 

 

انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
یک دامپزشک
|
Netherlands (Kingdom of the)
|
۰۷:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
1
9
شعبان جعفری ها همیشه زنده هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
5
5
.......... روز دامپزشکی صحیح میباشد
........ نه روز دامپزشک
ناشناس
|
United States of America
|
۱۱:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
1
3
یک اشتباه بزرگ آقایان این بوده به محض اعلام ممانعت باید موضوع را مکتوب به آقایان اعلام و مستندات ایجاد میکردند و بعد با مستندات اعلام جرم و دادخواهی
الان کسی زیر بار نمیره مگر تلفن و اعلام شفاهی ملاک هست؟!
................
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
0
2
واقعا استان مازندران 1200 نفر دامپزشک دارد؟ ماشالا
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
کل دعوتیا با خونواده هاشون این تعداد هستن
دانشجو، همکار دولتی
|
Austria
|
۱۷:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
3
3
استاد بزرگوار دکتر احمدی عزیز همیشه سلامت و موفق باشید
علی
|
India
|
۱۹:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
1
0
آخ اگر دکتر احمدی و حسینی و بقیه دوستان نظام نبودن.میدونستیم چیکار کنیم. استاد دکتر احمدی از بزرگان استان و این حرفه در کشور هستند و موجب افتخار.خدایی تمام تلاششونو کردن .خدا قوت و خسته نباشید میگیم به این عزیز که بدون حاشیه و بی ریا فعاایت می کنند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۴
1
0
برگزاری مجدد جشن روز دامپزشکی هر چند به بهانه دلجویی استاندار حرکت ناشایستی بود
میبایستی همچنان با ارسال بیانیه از سوی نظام دامپزشکی استان و نامه های متعدد مبنی بر ارائه مستندات و دلایل قانونی و مکتوب علت ممانعت از برگزاری این مراسم از سوی فرماندار آمل و استانداری و توجه به ظرفیت فضای مجازی و افکار عمومی این مطالبه بحق همکاران شریف دامپزشکی استان پیگیری میشد و جلوی تکرار حرکت های خودخواهانه این چنینی و به دور از قانون و منطق و عرف مقامات و سیاسیون استان ، برای همیشه گرفته میشد
نظر شما
ادامه